Hamileyim ama..

Riyma

So WTF ?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
613
102
Herkese günaydın yaklaşık bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Bebeği kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum. Ailem bunu kaldırabilecek yapı da bir aile değil. Şak diye ben evlendim deyip erken doğum yapma yalanı da gayet inandırıcılığını yitirdi. Kafam Allak bullak ne düşünüp ne hissetmem gerektiğini bile bilmiyorum. Erkek arkadaşımın ailesi de benim ailem gibi muhafazakar. Durumu açıklasak bir ömür gözlerinde ne pozisyonda olurum bilmiyorum. Ben henüz okuyorum erkek arkadaşım da yüksek lisansa başlayacak ve hala iş bulamadı. En makul çözüm yolu nedir bu durumda ?

Kazayla mi hamile kaldiniz ? Bebegi lutfen aldirmayin.Sizi cok zor gunler beklicek

Erkek arkadasinin bir fikri var mi?ona gore cevaplicam bir de yaslar kac canim?

Bebeği aldırmak istemiyorum o yavrunun hiç bir günahı yok

Erkek arkadasinin bir fikri var mi?ona gore cevaplicam bir de yaslar kac canim?
henüz haberi yok bi ara muhabbeti geçmişti öyle bir şey olsa ne yaparsın demiştim oturur konuşur ortak bir karar alırız demişti ama başka bir zaman da işim olsa çok sevinirim ama iş yokken olsa çok mutsuz olurdum demişti nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ben 21 0 27

baya karışık bir durummuş allah yardımcın olsun. ama bizim bir tanıdığımızda böyle hamile kalmıştı evlendikten sonra baya uzak yere gittiler erken doğum diyebilmek için yalan gerçek oldu ve erken doğum yaşadı maalesef kaybetti bebeği. sonuçta bir ilişki yaşadınız buna dicek lafım yok kesinlikle ama ailelerinizi bildiğiniz halde gerekli korumayı yapmadıysanız bunda hatanız var. şimdi ise herkesin ne düşünüceğini bırakıp evlendikten sonra söylersiniz gerçeği. kalkıp evlenmeden ben hamileyim dersen etrafın bakışı kötü olur ama evlendikten sonra eminim kız hamileydi ama oğlanda bırakmadı evlendiler ne güzel tarzı (her ne kadar saçmada olsa) bir davranışla karşılaşırsınız diye düşünüyorum. bebeğiniz hayırlı olsun.

daha haberi yok mu?? ben haberi var sanmıştım

Sen hemen soyle durumu anlat oturun konusun senin acindan daha zor bir durum hamilelik zaten kolay birsey degil basli basina stres kaynagi bir dediken ustunde olunca daha da zor
Madem aldirmayi dusunmuyorsun bu guzel birsey erkek arkadasin ailesine soyler evlenmek istedigini hamileligi soylemeden evlenebilirsiniz zor birsey degil bir nikaha bakar olay kendinizce bir eviniz olabilir zamanla istediginiz seyler olur elbet onemli olan mutlu olmaniz bence

teşekkür ederim. Yani başka bir çözümü yok gibi sanırım. Yani bebeği geçtim ailesi rızası olmadan evlenmem bile faciaya yol açıcak bir şey. ki annem kapıdan çıkarken bile kendisinden izin alınmasını ister otoriter bir yapısı var.

evet korunmama ve pko hastası olmama rağmen hamile kaldım
Bu mesajı bekliyordum .Bu iş nasıl oluyorr her böyle konuda aklım almıyyorr almıyorr almayacak da..Adam gibi korunmadan seviştik,cahillik ettik hamile kaldım deseniz,e korunsaydın kardeşim mesajlarını görecektiniz o nedenle böyle söylüyorsunuz sanırım,tek açıklama bu bence.Ya da %99.99 korumaya sahip yöntemlerin %0.01lik kısmındasınız.

Zor bir durum Allah kolaylık versin. İlk önce erkek arkadaşınla konuş bence. Sen bebeği aldırmak istemiyorum diyince tepki verebilir mi? Yapısı nasıl yani evlenelim der mi hemen kimisi sorumluluk almaktan korkabilir.

Aynı şeyi arkadaşım yaşadı gerçi o biraz geç kaldı evlendikten 3 ay sonra doğdu çocuğu düğünde 6 aylık hamileymiş kimse bilmiyordu tabi. Hatta nişan yaparken 2 aylık hamileymiş düğünle nişan arasını çok tutmuşlar diye takıldık bebek doğduktan sonra

Bu iş nasıl oluyorr her böyle konuda aklım almıyyorr almıyorr almayacak da..
o gelmek üzere yola çıkıcak olduktan sonra benim elimden hiçbir şey gelmez doktorum korunmasam bile gebe kalma ihtimalimin düşük olduğunu söylemişti ona rağmen ilaca başlamıştık. Bilmiyorum bir önemi de yok şuan çünkü hamileyim

Bir an önce oturup konuşup doğru yolu bulmalısın başka çaren yok.

evet korunmama ve pko hastası olmama rağmen hamile kaldım
Allahın bi mucizesi ozaman, aldırırsan belki bi daha olmaz iyi düşün gerekirse Yıldırım nikahı yapın ama kiymayın o cana ,sizi öldürecek bir aileniz yoksa bence nikahlanin

Allahın bi mucizesi ozaman, aldırırsan belki bi daha olmaz iyi düşün gerekirse Yıldırım nikahı yapın ama kiymayın o cana ,sizi öldürecek bir aileniz yoksa bence nikahlanin
ya aldırmak benim son seçeneğim bile değil çok korkunç bir şey kendimi asla affedemem öyle bir şey yaparsam. Ağzı dili yok henüz ama o da bir can...

İki arada bir derede bırakmışsın kendini. Valla arkadaşım kusura bakma da, bunlar o iş yapmadan önce düşünülür. Doğru düzgün korunsaydınız keşke. Aile yapını bile bile yaşamışsın. Bu saatten sonra hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Saklanacak bir şey değil. Ne şiş yansın ne kebap diyorsun ama öyle değil işte. Her şeyin bir bedeli var. Ailen bunu bilecek illa. Ya şimdi olay patlayacak, ya sonra. Kaçarı yok. Her şeyi göze alarak yaşamışsın sayıyorum. Ailene ters yaşadıysan ters yaşamaya devam edeceksin malesef. Her şeyi itiraf edersin, gerisi ailene kalmış. Yok yani. Ailen hamilelik kabul etmez, erkenden evlilik kabul etmez, bir kaç ay sonra çocuğun olacak. Sen hala evlenip çocuk yapmış gibi görünmek istiyorsun. Mümkün mü böyle bir şey? Sihirli değnek lazım sana.

Bir akrabamız böyle bir şey yaşamıştı. Apar topar evlendiler, herkese de erken doğum deriz diye düşündüler. Çocuk cidden erken doğru 7 aylık kadar. Evlendiklerinde de 2 2.5 aylık hamileymiş zaten. Evlendiği tarihe göre doğum yaptığında bebek 4.5 aylık oluyordu. Ee doğal olarak herkes bebek yaşayamayacak gözüyle bakıyordu. Ayrıca doğan bebek hiç de 4.5 aylık gibi olmadığından gerçek ortaya çıktı.

Ama artık çocuk doğmuş, insanlar yuvalarını kurmuş. Açıkçası kimseninde " aa bunlar çocuğu evlenmeden önce mi yaptı " diye umurunda olmadı. He aksi olsaydı olaylar çıkardı sanırım. İki tarafın ailesi de muhafazakarsa zor bir durum. Aileler rahat olsaydı durumu anlatabilirdiniz ve anlayış gösterebilirlerdi. Bu şekilde aldırmak da istemiyorsan tek çare en azından kağıt üzerinde de olsa uyduruktan bir evlilik yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…