- 10 Ekim 2022
- 152
- 561
- 23
- Konu Sahibi TatliHuzur
sabah kahvemi içmemiştim henüz bacım, yanlış basmışımkumiko ilk defa bu forumda böyle bi soru soruyorum; pardon neyini beğenmedin acaba????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah kahvemi içmemiştim henüz bacım, yanlış basmışımkumiko ilk defa bu forumda böyle bi soru soruyorum; pardon neyini beğenmedin acaba????
Hiçbir ülkede anne ya da bebekte hayati risk ya da bebekte engek durumu yok ise 20 haftalık kürtaja izin verilmez. 5 aylık bebeğin kürtajı size mantıklı mı geldi de bi de cevap verdiniz?
Maalesef aldıramazsınız yasal süreçte doldu.Merhabalar arkadaslar,
Konuya nereden basliyacagimi bilemiyorum. Söyle özetlemek istiyorum. Ben 13 haftalik hamileyim 3uncu cocuguma. Bi hastaligimdan dolayi hapi birakmak zorunda kaldim ve istemedigim halde hamile kaldim kendi dikkatsizligim yüzünden. Benim cocuklugum cok zor gecti, mutsuz bir evde hergun kavga icinde buyudum. Ortanci cocuk oldugum icin sevgisiz ve ilgisiz buyudum. Herseyimi kendim yaptim kendim calistim kendim ayaklarim uzerinde durdum, kisacasi ailemden ne maddi ne manevi hic bir destek gormedim. Onlar hep ilk cocuklarini sevdiler onemsediler. Halada oyle, surekli zaten hastayim diyip kendini acindiran bir insan. Benim esimle aram yillardir iyi degil, oda benim 4üncü cocugum gibi birsey, hep bir yuk bana asla kendi isini kendi göremez. Sanki evin babasi benim. Suan bunlari neden anlatiyorum. Hamile oldugumu ogrendigimde antidepresan hapi kullaniyordum birakmak zorunda kaldim. Suan çok kotuyum surekli aglama nobetleri geciriyorum ve iki çocugumla ilgilenemiyorum. Annemgilden hic bir destek gormuyorum onlarin tek derdi büyük çocuklari. Cocugu aldirmayi cok dusundum ama gunah oldugu icin aldiramadim. Ama dusundukce deli olcam, ne ucuncu cocuga bakacak gucum var nede kucuk kizimi kendi pozisyonuma sokmak istemiyorum, evimde bi ortanci cocuk olsun istemiyorum. Benim hayatim yok sayilmakla gecti ne deger verdiler nede sevgi. Suan kizim yanimda yatiyor ve ona baktikca icim gidiyor. Diyeceksiniz sen annengil gibi olma, ama insan gordugunu uyguluyor ne derseniz deyin. Benim bu hafta bi secim yapmam lazim son sansim bu bebegi aldirmak icin. Neyapayim neolır bana yardimci olun.
Ay iyi b.k yiyor. Size de rüştünüzü ispat edecek mesele çıktı.Benim yasadigim ulkede 24.haftaya kadar kurtaj yapiliyor.
By Singapore law, abortion is legal and accessible, but only if the pregnancy has not exceeded 24 weeks (6 months) of gestation.
OBGYN Women's Health Clinic @ Ang Mo Kio Singapore - W Gynae
W Gynae is a women's gynaecology & obstetrics clinic in Singapore, dedicated to bringing personalised care to women's health. Call now for appointment.www.amkgynae.com
... hamile kadının fiziksel veya zihinsel sağlığı için önemli bir tehlike oluşturması durumunda hamileliğin ilerleyen dönemlerinde izin verilir yazıyor.Google'da arama yapmayı bilmeyenlere link ile geldim Abortion in Germany
Abortion in Germany is illegal, but not punishable during the first 12 weeks of pregnancy under the condition of mandatory counseling, and it is permitted later in pregnancy in cases that the pregnancy poses an important danger to the physical or mental health of the pregnant woman.
Ay iyi b.k yiyor. Size de rüştünüzü ispat edecek mesele çıktı.
Hollanda 'da yaşıyorsunuz. Bravo. Biz de zaten dünyadaki istisnaları konuşuyorduk.
Bir şey atıp tuttuğum yok. Birçok ülkenin içtihati ve istisnai durumları benzerdir ce ortadadırSingapur yaziyor orada, okumadan saldirmaya gececek olmanizi fikriniz olmadan hangi ulke 20 haftalik bebegi kurtaj yapar diye atip tutmanizdan anlamaliydim. Size biraz melisa cayi, biraz da okudugunu anlama becerisi tavsiye edebilirim sadece, bu daha fazla iletisim kurabilecegim bir uslup degil.
kalb atisi duyuldugunda dinende haram diye biliyorum ortanci cocuk olursa sizdemi evladinizi dislayacaginizdan süphe edip endiseleniyorsun ki sanmiyorum Rabbim en iyisini bilir bebegin yuvaniza gelmesiyle bütün sikintilarin bitecek huzurlu mutlu bir hayatiniz olmasina vesile olacak aldirmak istedigin bebegin aldirdigindada cok daha huzursuz mutsuz sucluluk icinde bir hayatinin olabileceginide düsünde derim Rabbim neylerse güzel eyler sen Rabbimin verdigi güzel emanete güzelce sahip cik onu koru kollaki Rabbimizde seni sevdiklerini korusun aminBen Almanyada yasiyorum ve bizde yasal surec 20 hafta. Hastaligimdan dolayida zaten bunu sorun yapmiyorlar. Ve evet ilk bastada dusundum haftalardir dusunuyorum cok kolay bi karar degil bu.
Hic istemiyorum kotu seyler yazmak ama aran izin iyi olmadigi esinizden 3 cocuk yaptiysaniz araniz iyi olsa ne olacakti dusundurdu bu durum beni. Gercekten olan cocuklara oluyor cok uzuluyorum. Bu durum cok hassas benim icin . Cocuk sahibi olmak icin bu kadar dininiirken boyle seyler okumak cok uzuyor beniMerhabalar arkadaslar,
Konuya nereden basliyacagimi bilemiyorum. Söyle özetlemek istiyorum. Ben 13 haftalik hamileyim 3uncu cocuguma. Bi hastaligimdan dolayi hapi birakmak zorunda kaldim ve istemedigim halde hamile kaldim kendi dikkatsizligim yüzünden. Benim cocuklugum cok zor gecti, mutsuz bir evde hergun kavga icinde buyudum. Ortanci cocuk oldugum icin sevgisiz ve ilgisiz buyudum. Herseyimi kendim yaptim kendim calistim kendim ayaklarim uzerinde durdum, kisacasi ailemden ne maddi ne manevi hic bir destek gormedim. Onlar hep ilk cocuklarini sevdiler onemsediler. Halada oyle, surekli zaten hastayim diyip kendini acindiran bir insan. Benim esimle aram yillardir iyi degil, oda benim 4üncü cocugum gibi birsey, hep bir yuk bana asla kendi isini kendi göremez. Sanki evin babasi benim. Suan bunlari neden anlatiyorum. Hamile oldugumu ogrendigimde antidepresan hapi kullaniyordum birakmak zorunda kaldim. Suan çok kotuyum surekli aglama nobetleri geciriyorum ve iki çocugumla ilgilenemiyorum. Annemgilden hic bir destek gormuyorum onlarin tek derdi büyük çocuklari. Cocugu aldirmayi cok dusundum ama gunah oldugu icin aldiramadim. Ama dusundukce deli olcam, ne ucuncu cocuga bakacak gucum var nede kucuk kizimi kendi pozisyonuma sokmak istemiyorum, evimde bi ortanci cocuk olsun istemiyorum. Benim hayatim yok sayilmakla gecti ne deger verdiler nede sevgi. Suan kizim yanimda yatiyor ve ona baktikca icim gidiyor. Diyeceksiniz sen annengil gibi olma, ama insan gordugunu uyguluyor ne derseniz deyin. Benim bu hafta bi secim yapmam lazim son sansim bu bebegi aldirmak icin. Neyapayim neolır bana yardimci olun.
Özür dilerim...sabah kahvemi içmemiştim henüz bacım, yanlış basmışım
Daha önce kadın doğum kliniğinde çalışmıştım 13 haftalık bebeği aldırmaya gelmişlerdi evet ne yazık ki kürtaj gerçekleşti. Ve ben çocuğun kopan kolunu bacağını gördüm kafasını gördüm bu travmayı da hiç unutmuyorum. 24 hafta çok fazla değil mi gebeliği sonlandırmak için offfff kötü oldum.Kadının yaşadığı yerde 20 hafta kısmını niye görmezden geliyorsunuz.
Avrupa’da ise Hollanda’ya gider aldırır. 24 hafta sınırı var orda.
Benim bildiğim Türkiye’de yasal sınırın 10 hafta olması bu haftadan itiibaren embriyo “Fetus”e dönüyorum. Yani artık organlar belirlenmeye başlıyor.Bir şey atıp tuttuğum yok. Birçok ülkenin içtihati ve istisnai durumları benzerdir ce ortadadır
Ben içtihat falan derken "singapır'danım ben. Melissa iç." falan diye kendini paralıyorsun.
Haklısın. Fazla iletişim kurabilecegim bir düzlem yok
Size çok katılılıyorum yorum yaptım ama bunu yazmayı unutmuşum siz yazdınızHic istemiyorum kotu seyler yazmak ama aran izin iyi olmadigi esinizden 3 cocuk yaptiysaniz araniz iyi olsa ne olacakti dusundurdu bu durum beni. Gercekten olan cocuklara oluyor cok uzuluyorum. Bu durum cok hassas benim icin . Cocuk sahibi olmak icin bu kadar dininiirken boyle seyler okumak cok uzuyor beni