Hamileyim ama hamile olduguma sevinemiyorum :(

Anladim canim bizim tasiyici testinde cikti tek gen translokasyonu ve bunun uzerinede swaplar alindi kanlarimiz la birlikte gen setup yapildi yani PGT on arastirma bunuda sonra embryoda ayrim yapiyorlar saglikli hasta ve tasiyici diye

Anladim canim bizim tasiyici testinde cikti tek gen translokasyonu ve bunun uzerinede swaplar alindi kanlarimiz la birlikte gen setup yapildi yani PGT on arastirma bunuda sonra embryoda ayrim yapiyorlar saglikli hasta ve tasiyici diye
Tek embriyo sağlıklı geldi ve tutundu öylemi İnşallah sağlıkla alın kucağınıza
Bir anne babanın sağlıklı çocukları olması ne büyük nimet ve şükürmüş yeni yeni anlıyorum isteyen ve hakeden herkese nasip olsun inşallah

Evet oyle canim bilemiyorum icimden aglamak geliyor cok uzgunum yinede.. cok zor isteyipte olamamak ama emin ol hic pisman olmassin iyikide arastirmissim diceksin insan ozaman anliyor isin ciddiyetini.. bizim embryonun 3 tanesi tasiyiciydi en azindan onlarda transfer edilebilir diye NGS ye gonderdik baktik ki sakat cikti inanamiyorum hala tek genle ugrasirken birde kromozomlarda sikinti cikti.. ama Rabbime sukurler olsun tek umudumuz icin dua ediyorum smdi ultrasona kadar da sevinmek istemiyorum.. rabbim sanada en kisa zamanda hayirlisiyla versin canim adimini atacagin gunun haberini beklicem

Lütfen sende yaz ilerleme oldukça, tanımasakta birbirimizi yaşadıkları aynı olunca insan yüreğinde hissediyor Çok dua edicem sizin için sorunsuz ilerleyin inşallah

Lütfen sende yaz ilerleme oldukça, tanımasakta birbirimizi yaşadıkları aynı olunca insan yüreğinde hissediyor Çok dua edicem sizin için sorunsuz ilerleyin inşallah
Cok sagol Allah ragzi olsun burda iyi kotu arkadas olunuyor icimizi dokebiliyoruz iste haber edicem insh canim yarin hcg me baktiricam yukselmismi diye doktorlar hala takipte hayrilisi bakalim yanliz dglsin

Okurken gözümden bir pıt yaş geldi burnum sızladı ya. Cok üzüldüm senin durumuna ama lütfen içini ferah tut. Bebişin artık seninle zoru başarmışsjnız derin bir ohh çek ve 9 ayın tadını cıkar. Bol bol güzel hayaller kur bebeğinle ilgili ilk gülümsemesini diş çıkarmasını yürümesini sana anne demesini falan. Zor günler geçti inşallah sen önüne bak ve eşinin elini bırakma.

hayrusz kusura bakma yazdıysan göremedim ama birşey sormak istiyorum.Taşıyıcı testi yaptırdık demişsin bu genetik test oluyor bildiğimiz değil mi?

Allah ragzi olsun canim icten sozlerin icin cok sagol umarim dediklerini yapicam inshaAllah adim adim ultrasona yaklasiyoruz inshaAllah hayirlisi olsun Rabbim tum isteyenlere versin senin varmi dusunuyormusunuz?

hayrusz kusura bakma yazdıysan göremedim ama birşey sormak istiyorum.Taşıyıcı testi yaptırdık demişsin bu genetik test oluyor bildiğimiz değil mi?
Benim bildigim bu ayri 3 haftada cikiyor kanda.. genetik arastirmasi daha uzun suruyor diye biliyorum ayri seyler sanirim bizim burda tasiyici testi diye geciyor trde nasil bilmiyorum canim

Canim bugun hcg me bakildi kanda 749 cikti iyi ilerliyor gibi simdilik insh ultrasonda belli olur 18 inde inshaAllah tekrar yazarim sana Benimde dualarim seninle dun oyle dua ettim gece sana

Allah ragzi olsun canim icten sozlerin icin cok sagol umarim dediklerini yapicam inshaAllah adim adim ultrasona yaklasiyoruz inshaAllah hayirlisi olsun Rabbim tum isteyenlere versin senin varmi dusunuyormusunuz?
Benim yok malesef istiyorum ben de nasip olursa inşallah. 22 haftalık gebeliğim sonlandı benım de erken doğum oldu kaybettik tüp bebek tedavisi ile olmuştu şimdi normal yolla kalmaya çalışıyorum olmazsa tekrar tüp bebege başlıcam

Cok uzuldum canim seninkide baya gec kayip olmus aslinda herhangi birsry soyledilermi sebep olarak? Eger varsa bir sikinti arastirin canim.. hayirlisi olsun hakkinda insh tez varaya hamile kalirsin hic gerek kalmaz

Cok uzuldum canim seninkide baya gec kayip olmus aslinda herhangi birsry soyledilermi sebep olarak? Eger varsa bir sikinti arastirin canim.. hayirlisi olsun hakkinda insh tez varaya hamile kalirsin hic gerek kalmaz
Amniyon sıvısında enfeksiyon var dediler araştırma için patolojiye gitti ama hiç bir şey araştırılmadı hastahanenin azizliğine ugradık daha sonra adlıyeye gidip soruşturma açtık ama ondan da bir şey cıkmadı. Sonuç elimizde 0 neden oldugunu bilmiyoruz. Enfeksiyon oldugu da muallak doktorunu cok iyi araştır kendinde iyi gitmeyen bir seyler hissedersen çekinmeden git hemen doktoruna başından savarsa başka doktora git. Benim kanamam var diye sabahtan gitmiştim ilgilenmedi normal deyip yolladı eve 5 saat bile geçmeden doğuma girdim dogum coktan başlamış engelleyemediler.

Neden sevinemiyorsunuz anlayamadım çok şükür o kadar çaba sonucu sağlıklı embiryoyla hamilesiniz.

Patolojiden malesef bişey çıkmiyo sen tahlil yaptırdın mi peki enfeksiyon icin kan ve idrar? Basın sağolsun bu arada bende suyunun bitmesi sonucu kaybettim kızımı ama benim sebebim kromozom bozukluğuydu..

Patolojiden malesef bişey çıkmiyo sen tahlil yaptırdın mi peki enfeksiyon icin kan ve idrar? Basın sağolsun bu arada bende suyunun bitmesi sonucu kaybettim kızımı ama benim sebebim kromozom bozukluğuydu..
İdrarda çok cıkmadı ama Kanda yüksek dediler enfeksiyonu nasıl nerden enfeksiyon kaptım inan 1 tane bile belirti yaşamadım son güne kadar. Senin de başın sagolsun kaç haftalıktı. Sen de istıyor musn yeniden anne olmak

Nasip değilmiş demekten baska care yok malesefaslında düzenli idrar ve kan tahlili vermek lazım. 17 haftada olmasi gerekirken 15 de durmuş gelişimi yavrumun.. Evet istiyorum ama daha adetim duzene girmedi ilki kurtajdan 43 gün sonra geldi 2. 18 gun sonra simdi 3. Bakkaım ne zaman olcak

Nasil dayandin benimkiler cok kucuktu ama nebilim smdi benimki ne ki diyorum Allahim sabir versin canim Cennetin kapisinda bekliyor simdi seni melegin Dedigin dogru doktorlar ihmal edebiliyor hele bizim bu gevurlarin umurunda bile degil napicam bilmiyorum Allahima emanetiz burda ama dikkat edicem inshaAllah Insh rabbim tekrarini yasatmaz sanada umudunu yitirme

Bizim de var chromosomlarda sikinti Allahim tekrar bu acilari yasatmasin size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…