Bende 9 yıl içinde hiç hamile kalamadım 3 kere
tüp bebek denedik, maddi menevi çok yıpratıcı bir süreçti hepsini geçtim hep negatif sonuç almak çok yıpratıyor. 4.yedaviye başlayacağımız ay(2018 temmuz)kendiliğinden hamile olduğumu öğrendik 30 yaşıma kadar mutluluğu gerçekten hissettiğim tek gündü o gün. Günler geçmek bilmiyordu programlar indiriyor sürekli hesaplama yapıyor kıyafetler alıyor hayaller kuruyordum,bütün konumuz bütün hayatımız o olmuştu bile O kadar inanamıyor doktora o kadar sık gidiyordumki Doktorum ultrason cihazını eve götür istersen dedi birgün:) Taki detaylı ultrasona girene kadar. Doktor inceledi sorular sordu anladımki bi sorun var çünkü ben bebeğimin ayağını gördüm
bana dediki evet ayakta sorun var ellerde sorun var Ama bunlar çözülebilir,çözülemeyecek olan beyinde sorun var, el kadat bedeninde normal gelişen hiçbir organı yoktu ve şüpeli değil kesin bulgulardı. Belki 20 doktor gördü ama hiçbişey değişmedi.çaresiz sonlandırdım. Dünyam başıma yıkıldı hayaller umutlar aldığım minicik kıyafetler... tedaviyi bıraktım hiç düşünmedim yeniden çocuk sahibi olmak kapandım içime yaşlandım.Genetik teste gönderildi bir seneyi bulu dediler beklerken sonucu Tam iki sene sonra haziran 2020 de yine hamile olduğumu öğrendim henüz ilk beneğimin sonucu gelmemişti, araştırınca sonucun çıktıgını ama bizi aramadıklarını öğrendik. Sonucu veren doktor bana %25 yine aynısı olur bebeğiniz dedi çünkü biz eşimle teyze çocuklarıyız,ve hastalık 20. Haftalarda belli oluyor, çaresiz bekledim dedimki rabbim nolur yine aynı şeyleri yaşatma bana, hamile olduğumu inanın sevinemedim bende bekledim sabır dedim dua ettim 22 haftada yine detaylı ultrason sonuç yine aynı.geçen ay yine aynı şekilde sonlandırıldı gebeliğim. Umarım sizinki bu sefer farklı olur. Rabbim çok zor