HAMİLEYİM. AMA HALA GÜVEN YOK :(

Arkadaşım başta yapman gerekeni yapmamışsın.
Şimdi ne yapmam lazım diye mi soruyorsun?
Yapman gereken şey zaten belli değil mi?

Bu arada içerik silmek yasak. Kibledim.

ha akasya hatırladım ben o bebek odasını koyduğnu gördüm. nette görmüştüm. sanırım bunu yaptırıyorlar diye düşündümdü. ama kafamda soru işaretleri oluşmadı değil

offişim sen çok yaşa emi

hatırladım o olayı

ha akasya hatırladım ben o bebek odasını koyduğnu gördüm. nette görmüştüm. sanırım bunu yaptırıyorlar diye düşündümdü. ama kafamda soru işaretleri oluşmadı değil
Yok hatta resimdeki duvara isim yazmış wordde. Hoşgeldin yusuf mu ne. Sanki isim duvarda yazıyor gibi. Ve demiski odamız bu nefesini degistirebilirim ? Biz yalanları yakalayıp sana nasıl inanalim demeye başladığımızda bir saldırmaya başladı. Bu arada burda kocam beni aldatti vs. Diye konu açıyor ama sabahında kocam beni aldatmaz, şöyle sever boyle sever, kadın ol kocanı elinde tut yazıyor başka konuya.... Sonra da güzelmiş biz onu cekememisiz falan.

biz sana kötü birşey demiyoruz ki. benden büyük olduğun için terbiyemi koruyorum. sen ise bana beddua ediyorsun

BEN HAKSIZ YERE BEDDUA ETMEM.
BELLİ Bİ YERE KADAR SUSTUM.
HAKARETLER DEVAM EDİNCE İYİCE SİNİR OLDUM

öyle her beddua geçmez,peynir ekmek gibi dağıtılan beddualara alışkın kk

gerçekten merak ettim neyinizi çekemesin insanlar? böyle düşünüyorsanız ciddi anlamda üzüldüm sizin için,bizim gördüğüm hayatınızla sizin hayal ettiğiniz hayat çok farklı demek ki.

“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)

Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim Amin…

Sevgili konu sahibi, hamile olduğunuz bilgisinin de vermiş olduğunuz diğer temelsiz ve tutarsız bilgiler gibi olduğunu içtenlikle umuyorum. Umarım tavırlarınızdaki ergenlik gerçek yaşınızı yansıtıyordur ve yazmış olduğunuz her şey yalnızca bir rol yapma oyunundan ibarettir. Her durumda profesyonel yardıma ihtiyacınız var gibi görünüyor. Sevgiler.
(Yazmadan edemedim.. Bir araba beddua da bana gelmeden adminler konuyu kapatsa bari..)

BATIYOR MU SANA ACABA

oyunculuk mankenlik gibi bişey nasıl bir meslek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…