Hamileyim aldatıldığımı ögrendim..!

oyle demeyin iyilik sever adam kiza kim bilir ne ogretmek icin oral yaptirdi

Çok uzun ve gereksiz detay var, okuyamadım hepsini.

17 yaşından beri birliktesiniz ve hpv olduğunuzu öğrenince beni aldattın deyip boşanmak yerine bir de aşılamayla bebek sahibi mi oldunuz? Kanser riskiyle yaşarken kocanız mı ilgilenecek sanki sizinle, kanser olunca kocanız mı sizin yerinize acı çekecek?

Sadece doğacak çocuklarınıza üzülüyorum. Kocanızdan aldatılmanıza dair bu kadar detay dinleyecek mideniz varsa siz bu adamı kesin affedersiniz. Umarım bebekler bir şekilde sağlıklı ve düzgün büyüyüp kendi yollarına giderler.

Demek kız, kocanızın anlattıklarının tam tersini anlattı, hımm. Çok ilginç gerçekten.
Dertleşmek ve şakalaşmak için apart tutmak çok mantıklıydı oysa. Kafanızın karışması çok normal şu durumda.
Ama ben kocanızın anlattıklarının doğru olduğunu düşünüyorum. Adamcağız nereden bilebilirdi ki kızın oh be şey buldum diye atlayıp birden ağzına alacağını?

Ben de bir dönem terapiye gidip dert anlatıyordum elin adamına. Daha da gitmem. Şansa yaşıyoruz valla.

Kızlar bel altı sohbetler ediyorlar, birlikte aparta gidiyorlar ama eşiniz istemiyor kız üstüne atlıyor,
Eşinizin yalanlarını anladım da sizin buna inanmamızı anlayamadım

Şimdi hamile kadın düzgün yaz diyorum kendime düzgün bı yerini bulsam sorun değilde Hani deveye demisler boynun eğri demiş nerem doğru Eşiniz sadakatsiz zor olmuyormu sizin için tanımadığınız kızların ahlakını ilişkisini dedektif gibi ogre.nmek bununla içinizi rahatlatmaya çalışmak hiçbir önerim yok evlilikte kısa çöpü cekmissiniz.Yapilacak belli ne uzatmaya ne hasta olmaya nede kendini kandırmaya gerek yok.Yada böyle devam eder daha çok kadın kız adı geçer kolay gelsin den başka da birşey demez insanlar bir zaman sonra

Birde bu tarz evliliklerde ki tehlike eşinizin bir zaman sonra evlilik dışı baba olma ihtimali dir yok deyip geçmeyin vaka çok Atılıp bayılan eşinin bir kaç çocuğu olduğunu öğrenen kadın çok Dizi film gibi gelmesin bu olasılık size olmaz diye birşey yok.Bunlari kabul edip devam edin madem bu kadar olay gözünüzü açıp mantığı devreye sokamadi ne denir yani

benim en çok merak ettiğim şu, adam bu kadar ayrıntılı anlatırken gercekten oturup dinlediniz mi?
ayrıca ne olursa olsun yani esiniz gidip kendinden o kadar kücük bir kıza “e biz evliyiz de ne oluyor, bizde de işler kesat” diye muhabbet ediyor. herhangi bir erkek gelip bunu size dese ne düsünürsünüz? esiniz de masum değil yani. ay bilmiyorum. iğrenç muhabbetler.

isleri hayati derken yine kavgalar yine maddi sikintilar ki ilk isten kalan borclarda var arsa satti ödeyemedi falan hep dedigi borcu ona ödeticem cünkü zoruma gidiyo tmm ama akllanmadi yine kiskancliklar

Ay bide kocasına akıllanmadı diyor sanki kendisi çok mantıklı

Bu konunun neresinden tutsanız elinizde kalıyor
Yorum yapsakta nafile
Konu sahibi bitkisel hayatta çünkü

Yedin mi bunları? Kız esınden 15 yaş küçük bulmuş genç güzel kızı eminim kıza musallat olmuştur. Ayrıca hayatının içine etmiş seni hasta etmiş. Bu bile boşanma sebebi. Doktor ne desin eşin seni aldatmış hastalık kapıp bulaştırmış mı desin? İşte ılımlı cevap vermek istemiş. Neyse zaten 5 para etmez bir evliliğin varmış bunlarda tüy dikmiş. Ben aldatılmayı asla kabullenemedim. Sen onu kabul edersen her şeye tamamsındır zaten

calısmıyor dogur duzgun gelırı yok

sana hpv bulastırıyor yetmıyor ustune ondan cocuk yapıyorsun

bır erkek esı olmayan bır kadını bıle arkadasına anlatsa, adamın karakterını sorgularken, senın esın sızın hayatınızı hem de genc bır kıza anlatıyor agzına almıyordan tut da ustelık. adam sanal seks yapar gıbı kızla konusmus , yetmemıs senı gömmüş. sen halen bu adamdan olur mu sanıyorsun. nasıl bır adam oldugunu anlamadın mı karakterını gormuyor musun halen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…