Hamileyim aldatıldığımı ögrendim..!

Yorum yapanların hepsi kadın ama o kadar acımasızsiniz ki. Resmen dalga geçmişiniz. Kadın hamile. Hemde ikiz. Belli ki bir okadar da çaresiz. Caresizlikten İnanmak istediği şeye inanıyor. Oda farkında kocasının ona yalan söylediğinin. Onun için bensiz bişey yemez içmez altımdan bez aldı falan diyor.
Hanımefendi size gelince hemen boşan demek yanlış olacak. Ama bu evliliğin bu şekilde yürümesi daha yanlış. Boşansaniz 2 çocukla ne yapacaksınız destekciniz var mı. Aileniz size kapi açacak mi. Acmazsa 2 çocukla nasıl yapacaksınız. İşiniz çok zor. Bir hemcinsim olarak çok üzüldüm. Allah yüzünüze baksın eşinize de akıl versin ve ıslah etsin.

"esim beni seviyo yani bence öyle cokda dusgun bensiz biyere gitmeyen bisey yiyip icmeyen surekli dusunen biri"

Böyle diyen biri gerçekten çaresizlikten mi bu cümleleri kuruyor basbaya affetmek için gerçeğe gözlerini kapamış farkında olan insan bu cümleleri kuramaz.

Hpv olduğunuzu öğrendikten sonra devam edip bir de çocuk yapmışsın zorla çabalaya çabalaya, kimseyi suçlama, bile bile lades ...

bu kadar yalanın içine o 2 çocuğu getirmeyin lütfen, artık kürtaj falan da düşünmeyin, evlatlarınıza çok güzel bakabilirsiniz isterseniz, aileniz destek çıkar mı size?

Demek kız esinin üzerine atladı ve zavallı eşin de mecburen zorla birlikte oldu ha Buna kargalar bile güler , bence sen boşanma...

Canım benim, kocan yalancının beş para etmez adamın biri. Çoğu insan gibi aldatılmışsın (en az 1 defa) bunu kabul et öncelikle -ben de aldatılmış biriyim-. Okumaya çalışırken (ki bu çok zor oldu) gözümde canlanan hikaye çok sürrealdi, mesajlar, şaka zannedip aparta gitmeler, "yok yaa olmaz" deyip oral sekse başlamalar :) O kız da vahşi bir anakonda filan değildir diye düşünüyorum, aniden adama saldırsın... Sen hamileliğini sağlıklı bir şekilde geçirmeye çalış, çocukların doğsun, biraz toparlayınca bir iş bul çalışmaya başla ve adamı boşa.

Bak buna çok güldüm don indirme kampanyası bunuda eklemek isterim kızın hiç suçu yok bence burda sadık olması gereken biri varsa oda eştir kız sonuçta bekar sen bence burda sadece eşini sorgula kızı deyil bu kız olmayabilirdi başkası olabilirdi bütün kadınlarmi suçlu evlilikte eşler sadık olmalı dışardaki insanlar deyil

Fazla söze gerek yok eliniz basından beri sizi aldatıyormuş ve yine aldatmış bu sefer olaylar net olarak ortaya cıkmıs. İkizlere gebesiniz bize boşan demek zaten düşmez. Ya hazmedip devam edeceksiniz ya da ayrılacaksınız ama bu devirde iki bebekle ayrıldıktan sonra yapabilecek misiniz ? Sürekli kıskanclıkla da bu iş olmaz yanlız her seyi takip etseniz ne olur adam kendini düzeltmedigi sürece

Kocan sana hpv bulaştırmış sonra hayır olsun diye defalarca kadın becermiş hatta oral bile yapmış ve sana aşık öyle mi çok üzgünüm ne de güzel manipüle etmiş sizi , zaten siz yakında barışırsınız bu adamla o da başkalarını fikfikler allahım çocuklarınıza sağlık versin ne diyeceğimi şaşırdım hem üzüldüm hemde adamdan nefret edip size de kızdım .

İşsiz güçsüz sürekli aldatan size hastalık bulaştıran , yalan agzina yuva yapmış bir pisliğe göz göre göre üstelik tedaviyle zorla gebe kalıp ikiz dogurmussunuz...Ne dememizi bekliyorsunuz ki? Siz birbirinizi bulmuşsunuz da çocuklara yazık olmuş.

ÖZETİ: Kadının 7 yıllık evliliğinde yaşadığı zorlu süreçleri özetleyecek olursak:

Eşiyle evlendiklerinde ekonomik olarak sorunları yokken, eşi bir iş açtı ancak işler kötü gidince batıp borçlandılar. Bu süreçte çocuk sahibi olmayı planladıkları bir dönemde, eşinin sağlık sorunları ve iş dışındaki yoğunluğu yüzünden evde yalnız kalan kadın, eşine karşı kıskançlıklar yaşamaya başladı. Ardından kadının ciddi sağlık sorunları ortaya çıktı ve tedavi süreci başladı. Bu dönemde eşinin eski iş arkadaşının özel hayatına fazlasıyla dahil olması ve sonrasında bu kadınla eşinin yaşadığı olaylar nedeniyle güven sarsıntısı yaşadı. Eşi hatasını kabul edip tedavi görmek istediğini, hayatlarını ve ilişkilerini yeniden kurmak için çaba göstereceğini söyledi. Kadın ise eşini sevmesine rağmen güvenini ve evliliklerini nasıl sürdüreceğine dair kararsızlık yaşıyor.

Abartıda zorla mı tutmuş anlamadım madem sohbet muhabbet içindi arabada etselerdi aparta ne gerek vardı sence sordun mu neyse anladık kız suclu her zamanki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…