merhaba arkadaslar öncelikle Allah hepimize sağlıklı bebekler verir inş benimde 6 temmuz pazar günü yumurtalarım toplandı toplam 9 taneydi 3 tanesi küçük 6 tanesi olgun ptesi aradılar 6 sıda döllenmiş çarşamba tekrar arıcaklar muhtemelen perşembe transfer olur yasım 25 sizce dr 2 tanemi embriyo koyar yoksa 1 tanemi acıkcası biz eşimle kararsız kaldık o sağlık açısından bir tane dio ama sizce dogrusu nedir cok dua edin inş tutar hepimizin
Mrb cnm ben de 28 yaşındayım 35 yaşın altına tek embriyo koyuluyor diye okumuştum 2 de koyabiliyorlar mı?
nugge nasilsin keseyi gördun.mu hamilelik nasil gidiyor
inşallah tutar ya 2 tane aşılama yaptık tutmadı
çok sevindim buna cnm :) peki ya ikiz olursa ne olacak sıkıntı olmaz değil mi?Koyabiliyorlar cnm. Raporda tek gösteriyorlar ama 2 koyuyorlar...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok sevindim buna cnm :) peki ya ikiz olursa ne olacak sıkıntı olmaz değil mi?
Koyabiliyorlar cnm. Raporda tek gösteriyorlar ama 2 koyuyorlar...
peki ben şansımı artırmak için 2 tanemi koydurmalıyım yoksa tek koyuncada şansım olurmu
Doktorun daha iyi karar verir ama iki koycam derse itiraz etme bence...
ben itiraz etmemde doktorun 2 tane koycagından şüpheliyim bi arkadasımda benim gittiğim doktora gitti ona tek koymus yasak fln demiş
Merhaba Arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde yazmıştım, transferden sonra ruh halim çok kötü diye... Amaaa bebişim tutunmuş meğersem bana
Cumartesi günü yani transferimin 9. gününde lekelenme oldu ve o gün benim adet günümdü. Ben her ay adet olurken önce 2 gün lekelenme şeklinde kanama görürüm, 3. günden sonra normal kanamaya döner... Ben yine adet oluyorum sandım veeee ortalığı ayağa kaldırdım resmen... Önce kendimi suçladım, acaba yanlış birşey mi yaptım da tutmadı diye... Sonra az kalsın isyan edecektim hemen kendimi toparladım ve Rabbim sen bilirsin hayırlısını diye dua ettim... Doktorumu aradım hemen, sağolsun o kadar sakinleştirici bir tavırla konuştu ki, hemen gidin beta hcg yaptırın, eğer yoksa ilaçlarımızı keselim, dış gebelik olabilir dedi... Ben eşimi işten çağırıp hastanenin yolunu tuttum... 1 saatin sonunda değeri elime bir aldım ki; beta HCG; 90 hem de daha transferin 9. günü... Şaştım kaldım. Doktorumu aradım, hemen yarın gelin ben kliniğe geçicem sizin için dedi. hastaneden eve dödüğümüzde benim kahverengi lekeden eser kalmamıştı, sarı lekelenmeye dönmüştü bile...
Doktorum muayene etti, hiç bir sıkıntın yok, testi tekrarlayalım, 2 gün arayla ikiye katlanması lazım dedi ve dün 11. gün beta HCG 236 çıktı :) Rabbime nasıl dua ediyorum anlatamam... Çok tuhaf duygular içerisindeyim....
slm
4 temmuzda transferim gerçekleşti ama benim ctesi günü lekelenmem oldu moralim çok bozuk. ağlama krizlerim oluyor gün içinde acaba tutunamadı mı diye aklıma geliyor başlıyor gözlerimden yaşlar akmaya. siz neler hissettiniz? mide bulantım var ama galiba stresten sıkıntıdan bulanıyor . ne gibi belirti olması gerek tuttundupun dair? ben nasıl beklicem 15 gün ....
Tatlım dur bi sakin ol nası bi lekelenme? Böyle kahverengi siyah arada kum gibi döküntüleri olan mı?? Crinone jel kullanıyo musun???
yok jel kullanmıyorum progestan iğne ( o da ayrı bir dert mosmor oldum) birde clexan hergün yaptırıyorum. bir parça kahverengi biraz da kırmızı olan bişey daha sonrada koyuyeşil geldi çok şükür artık yok bir şey ama ctesi pazar vardı birde hafif kasılma var kasığımda
Cnm bitmesi güsel... Yani daha hasta olman için çok erken.. Yerleşme olabilir belkii... İnşallah bi daha olmaz sen yine de mümkün olduğu kadar dinlen. Biliyosun allah korusun bi kanama halinde istirahat oldukça etkili oluyor. Tabi bi daha olursa doktorunu da ara söle... Benim de olmuştu doktoru aradım crinone jel yapabiliyor yarına kadar bakalım yarın ara bi daha haber ver dedi o gün de kesildi zaten. Yani önemli önemsiz doktor karar vermeli sonuçta... İnşallah güsel haberlerini alırıs...
hayırlısı inşallah ya bakalım bir an önce geçse de günler sonucu görsek gerçi şimdiden düşünüyorum nasıl bakacağım test sonucuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?