Hamileyiiiiiiiimmmmmmmmmm !!!! Ilk tüp denemesinde.....

Canım dualarım sizlerle. 2 tane koysalar da 2'sinin birden tutma ihtimali yüzde 15 miş. Öyle anlatmıştı bana doktorum. Nitekim bana 2 tane koydu 1'i tuttu... İyi şanslar cnm...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb cnm ben de 28 yaşındayım 35 yaşın altına tek embriyo koyuluyor diye okumuştum 2 de koyabiliyorlar mı?

Koyabiliyorlar cnm. Raporda tek gösteriyorlar ama 2 koyuyorlar...

nugge nasilsin keseyi gördun.mu hamilelik nasil gidiyor

Keseyi gördü zaten de cts günü bir daha kontrolü vardı.. Belki kalbi duymuşlardır diye düşünüp merak ediyorum ben de ama girmiyor heraldee foruma...

çok sevindim buna cnm :) peki ya ikiz olursa ne olacak sıkıntı olmaz değil mi?

Az bi ihtimal... Tabi ikiz gebelik zor ama ihtimali arttırmak için iki yumurta koyuyorlar. İkisi de olursa biraz hamilelik zor geçer ama iki tane de bebişin olur ☺️ ben böle düşünmüştümmm...

Ayy bende bu aralar ikiz bebege cok heveslendim kizlar insallah hem koyarlar hemdw bebeklerim tutunur oooyy onlar icin heer zorluga katlanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

peki ben şansımı artırmak için 2 tanemi koydurmalıyım yoksa tek koyuncada şansım olurmu

Doktorun daha iyi karar verir ama iki koycam derse itiraz etme bence...

Doktorun daha iyi karar verir ama iki koycam derse itiraz etme bence...

ben itiraz etmemde doktorun 2 tane koycagından şüpheliyim bi arkadasımda benim gittiğim doktora gitti ona tek koymus yasak fln demiş

ben itiraz etmemde doktorun 2 tane koycagından şüpheliyim bi arkadasımda benim gittiğim doktora gitti ona tek koymus yasak fln demiş

Aslinda 35 yasin altina yasak 1 den fazla yumurta koymak ama insiyatif kullanip koyuyorlar. Ama doktorun koymuyorsa tabi solicek bisi yok... O zamanda böylesi kısmetmiş dersin...

slm

4 temmuzda transferim gerçekleşti ama benim ctesi günü lekelenmem oldu moralim çok bozuk. ağlama krizlerim oluyor gün içinde acaba tutunamadı mı diye aklıma geliyor başlıyor gözlerimden yaşlar akmaya. siz neler hissettiniz? mide bulantım var ama galiba stresten sıkıntıdan bulanıyor . ne gibi belirti olması gerek tuttundupun dair? ben nasıl beklicem 15 gün ....

Tatlım dur bi sakin ol nası bi lekelenme? Böyle kahverengi siyah arada kum gibi döküntüleri olan mı?? Crinone jel kullanıyo musun???

Evlenme yıldönümünde sonuç alacak olan bir arkadaşımız vardı??? Noldu acaba sonuç???

yok jel kullanmıyorum progestan iğne ( o da ayrı bir dert mosmor oldum) birde clexan hergün yaptırıyorum. bir parça kahverengi biraz da kırmızı olan bişey daha sonrada koyuyeşil geldi çok şükür artık yok bir şey ama ctesi pazar vardı birde hafif kasılma var kasığımda

Tatlım dur bi sakin ol nası bi lekelenme? Böyle kahverengi siyah arada kum gibi döküntüleri olan mı?? Crinone jel kullanıyo musun???

Cnm bitmesi güsel... Yani daha hasta olman için çok erken.. Yerleşme olabilir belkii... İnşallah bi daha olmaz sen yine de mümkün olduğu kadar dinlen. Biliyosun allah korusun bi kanama halinde istirahat oldukça etkili oluyor. Tabi bi daha olursa doktorunu da ara söle... Benim de olmuştu doktoru aradım crinone jel yapabiliyor yarına kadar bakalım yarın ara bi daha haber ver dedi o gün de kesildi zaten. Yani önemli önemsiz doktor karar vermeli sonuçta... İnşallah güsel haberlerini alırıs...

hayırlısı inşallah ya bakalım bir an önce geçse de günler sonucu görsek gerçi şimdiden düşünüyorum nasıl bakacağım test sonucuna

Selam kızlaaaaarrr !!! Hepinizi cok ihmal ettim cok özür diliyorum....

Öncelikle bebis masallah cok iyi, ara ara lekelenmelerim oluyor, ilki kanama gibiydi beni cok korkuttu ama meger damara tutunmus... Bir cok gebeliklerde yasanabilir, sıkıntı yok dedi doktorum. Kalbini de duyduk cok sükür

Simdi konuyla ne alaka diyeceksiniz ama, foruma giremedim çünkü moralim cok bozuktu, sevgili kayinvalidem icinde tuttugu herseyi gecen hafta ben kanama yasarken annemle babamin evinde patlatti ben kanamayla yatarken, ne insanliğim kaldi ne hayirsizligim... Oyle mahcup oldum oyle utandim ki ailemin karsisinda, sonra kanamam da artti, kisaca moral bozuklugundan aklima foruma bakmak bile gelmedi, ne olur mazur görün beni....

[Q UOTE=nugge;36074148]Selam kızlaaaaarrr !!! Hepinizi cok ihmal ettim cok özür diliyorum....

Öncelikle bebis masallah cok iyi, ara ara lekelenmelerim oluyor, ilki kanama gibiydi beni cok korkuttu ama meger damara tutunmus... Bir cok gebeliklerde yasanabilir, sıkıntı yok dedi doktorum. Kalbini de duyduk cok sükür

Simdi konuyla ne alaka diyeceksiniz ama, foruma giremedim çünkü moralim cok bozuktu, sevgili kayinvalidem icinde tuttugu herseyi gecen hafta ben kanama yasarken annemle babamin evinde patlatti ben kanamayla yatarken, ne insanliğim kaldi ne hayirsizligim... Oyle mahcup oldum oyle utandim ki ailemin karsisinda, sonra kanamam da artti, kisaca moral bozuklugundan aklima foruma bakmak bile gelmedi, ne olur mazur görün beni....[/QUOTE]
Ay canım çok sevindimmmm.... Öyle merak ettim ki seniii, tahmin ediyordum kalp atışlarını duyduğunuuu... Benim de cuma günü randevum. Çok heyecanlıyım....
Diğer konuya gelince kv seni ve bebeğini düşünememiş malesef ama sen düşün ve kendini sakın üzme. Gerekiyorsa seni üzüyorsa şu dönemde daha da hayırsız ol ve az görüş. Sırası mı yani şimdi eteğindeki taşları dökmenin hayret bişii bazı insanlarrr. Üzme sen kendini... İyi bak bebeğinee...

hayırlısı inşallah ya bakalım bir an önce geçse de günler sonucu görsek gerçi şimdiden düşünüyorum nasıl bakacağım test sonucuna

Ay o heyecanı anlatamam sana. Kan vermeye giderken öyle gergindim ki... Sonra bi de sonuç için telefon beklemek allahım her çalan telefonaaaa karnıma değil bütün bedenime kıramplar girdi ama güsel haberi alınca hepsi bitti gitti garip bi telaş aldı yerini... İnanılmaz bi mutluluk... Umarım sen de yaşayacaksın hayırlısıylaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…