Hayırlı olsun canım sağ sağlim kucağına aldığın günleride gör inşaallah :)
gözün aydın çok sevindim hayırlı evlat olsun inşallahMerhaba Arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde yazmıştım, transferden sonra ruh halim çok kötü diye... Amaaa bebişim tutunmuş meğersem bana
Cumartesi günü yani transferimin 9. gününde lekelenme oldu ve o gün benim adet günümdü. Ben her ay adet olurken önce 2 gün lekelenme şeklinde kanama görürüm, 3. günden sonra normal kanamaya döner... Ben yine adet oluyorum sandım veeee ortalığı ayağa kaldırdım resmen... Önce kendimi suçladım, acaba yanlış birşey mi yaptım da tutmadı diye... Sonra az kalsın isyan edecektim hemen kendimi toparladım ve Rabbim sen bilirsin hayırlısını diye dua ettim... Doktorumu aradım hemen, sağolsun o kadar sakinleştirici bir tavırla konuştu ki, hemen gidin beta hcg yaptırın, eğer yoksa ilaçlarımızı keselim, dış gebelik olabilir dedi... Ben eşimi işten çağırıp hastanenin yolunu tuttum... 1 saatin sonunda değeri elime bir aldım ki; beta HCG; 90 hem de daha transferin 9. günü... Şaştım kaldım. Doktorumu aradım, hemen yarın gelin ben kliniğe geçicem sizin için dedi. hastaneden eve dödüğümüzde benim kahverengi lekeden eser kalmamıştı, sarı lekelenmeye dönmüştü bile...
Doktorum muayene etti, hiç bir sıkıntın yok, testi tekrarlayalım, 2 gün arayla ikiye katlanması lazım dedi ve dün 11. gün beta HCG 236 çıktı :) Rabbime nasıl dua ediyorum anlatamam... Çok tuhaf duygular içerisindeyim....
Ewet canım oğluş benimki. Seninki???Kuzuuummmm senin cinsiyet belli oldu muuu ?
Aaaa süperrrrr :) Kerttimm gittiii :))))Heeeyyytttt, kızıma beşik kertiği çıktıııı :))))
Hadi bu konuya da gelll :))Tebrik ederim cnm darisi basimiza ins bn daha hic denemedim agustosta bnde ilk denememi yapcam ins bnmde ilk denemede tutar cok heyecanliyim bir yandanda korkuyrum esimde sprm azligi var allhim bizimde yuzumuzu guldursun kimsenin kucagini bos birakmsin hayirli ewlatlar nasip etsin ins
Annumm kizmii hadi allhim analai babli buytsun.insallh.. canim bnm allhim sag salim kucagina almyi nasip etsinn..Heeeyyytttt, kızıma beşik kertiği çıktıııı :))))
He ya vallhi hemn yazamadigimi yazdim icimi bagirttim :)Hadi bu konuya da gelll :))
İlk tüp bebek denemesinde tuttu. Sana demiştim bu topice geri dönücezzz diyee :)
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oh beee
Ewt zaten ilk tup bebek denemende tutsun tanistigimiz topige geri doneriz oraya sen de bnmki de ilk denemede tuttu yazarsin demistim umudihara
Amin canım. Hepimize sağlıklaa kucağımıza almayı nasip etsin...Valla o kadar sevindim ki umudihar için, olur mu olmaz mı, tutar mı derken bak ona da nasip etti rabbim. İsteyen herkese nasip etsin inşallah... bizlerinde sağ salim kucağımızda görmeyi tabiki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?