Selam kızlaaaaarrr !!! Hepinizi cok ihmal ettim cok özür diliyorum....
Öncelikle bebis masallah cok iyi, ara ara lekelenmelerim oluyor, ilki kanama gibiydi beni cok korkuttu ama meger damara tutunmus... Bir cok gebeliklerde yasanabilir, sıkıntı yok dedi doktorum. Kalbini de duyduk cok sükür
Simdi konuyla ne alaka diyeceksiniz ama, foruma giremedim çünkü moralim cok bozuktu, sevgili kayinvalidem icinde tuttugu herseyi gecen hafta ben kanama yasarken annemle babamin evinde patlatti ben kanamayla yatarken, ne insanliğim kaldi ne hayirsizligim... Oyle mahcup oldum oyle utandim ki ailemin karsisinda, sonra kanamam da artti, kisaca moral bozuklugundan aklima foruma bakmak bile gelmedi, ne olur mazur görün beni....
Ay canım çok sevindimmmm.... Öyle merak ettim ki seniii, tahmin ediyordum kalp atışlarını duyduğunuuu... Benim de cuma günü randevum. Çok heyecanlıyım....
Diğer konuya gelince kv seni ve bebeğini düşünememiş malesef ama sen düşün ve kendini sakın üzme. Gerekiyorsa seni üzüyorsa şu dönemde daha da hayırsız ol ve az görüş. Sırası mı yani şimdi eteğindeki taşları dökmenin hayret bişii bazı insanlarrr. Üzme sen kendini... İyi bak bebeğinee...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saol tatlım :) benim de tekrar cumartesi kontrolüm var .... Daha küçük oldugundan kalp sesini az duyduk, doktor bile dedi, annesini üzmemek icin duyurdu bu kadarını :) bu hafta insallah daha güçlü duycaz rabbimin izniyle :))
Az bi ihtimal... Tabi ikiz gebelik zor ama ihtimali arttırmak için iki yumurta koyuyorlar. İkisi de olursa biraz hamilelik zor geçer ama iki tane de bebişin olur ☺️ ben böle düşünmüştümmm...
Arkadaşlar bugün transferimin 15. günü. 12. günden beri kanıyorum.. ve yatıyorum dewamlı.. okuyorum okuyorum bir çok kişi yaşamış bu durumu.. idrar testinde silik çizgi çıkıyor. Değerlerim: 12.gün:38.66 14.gün:103.10....
Doktorum cirinone jele dewam dedi(2*1).. ama herkes iğne felan da oluyormuş.. bana iğne wermedi.. tedirginim... 17.gün tekrar tahlil istedi.... korkuyorum...
Değerin yükselmiş hem de güsel yükselmiş bence hamilesin cnm. Hayırlısı tabiiii... Dinlen bol bol...
saol canım inşallah.. hayırlısıyla iyi sonuçlar alırıs umarım.. ama böle kanaması olan varmı acaba... daha ne kadar dewam edicek... bitmicek mi... bişi olur mu???
Ben kanama yaşamadım tatlım ama bana transfer yapıldığında 12. Gün adet olsan bile kan verceksin demişlerdi. O zaman internetten okumuştum tutsa bile kanama olabiliyormuş. 2 transferin birini atabiliyomuş bile...
Bana iki embriyo konuldu hayatım. Acaba ondan mı??
belki de olur cnm heyecanlandım şimdi bitaneyi bulamazken tüp bebekle 2 tane olursa çok mutlu olurum :)
inş tutar cnm ben de ağustosta yaptırıcam tüp bebek şimdiden heyecanlandım :)
benimde pazar günü yumurtalarım toplandı ptesi 6 tanesi döllendi die aradılar bugünde tekrar aradılar yen transfer günüm cok dua edin arkadaslar 2 tanesi kendini attı suan 4 tanesi gelisio ama yrna kadar muhtemelen 1-2 tane daha atar 2 tane embriyo kalır dedi bakalım inş tutar emeklerimiz boşa gitmez
inş tutar cnm ben de ağustosta yaptırıcam tüp bebek şimdiden heyecanlandım :)
hayırlısı olur canım inş yrn benim saat 2 de transfer var dua et inş 2 tane koyarlar
Kızlar ben de ilk denememde hamileyim çok şükür 12. Gün 115 14.gün 245 yarın tekrarlayacağız inşallah artmaya devam eder sımsıkı tutunur bebişlerim:))) Allah isteyen herkese nasip etsin . Darısı beklemede olan arkadaşların başına
Iyi sanslar cnm
transferim bugun yapildi canim tek embriyo koydurduk doktor ben 2 istiyorum die 2 embriyo dedi esim tek istedi karari bize biraktilar dr da tek koyalim daha iyi diyince bizde tek koydurduk
Seyhan başkent varmış bir de urfa da varmış canım büyük bir hastane, adını bilmiyorum ama... Anca bu kadar yardımcı olabiliyorum canım.
Kızlar ben de ilk denememde hamileyim çok şükür 12. Gün 115 14.gün 245 yarın tekrarlayacağız inşallah artmaya devam eder sımsıkı tutunur bebişlerim:))) Allah isteyen herkese nasip etsin . Darısı beklemede olan arkadaşların başına
hayirli olsun cnm ne guzel benimde bugun transferim oldu tek embriyo koydurduk ben 2 istedim esim tek dr 2 de olur 1 de dedi zaten o da 1 tane koymadan yanaydi yasim 25 oldugu icin dua et ins tutar
Iyi sanslar cnm
transferim bugun yapildi canim tek embriyo koydurduk doktor ben 2 istiyorum die 2 embriyo dedi esim tek istedi karari bize biraktilar dr da tek koyalim daha iyi diyince bizde tek koydurduk
Hayırlısı olsun canm.. 12 gün sonra güsel haberler al inşallah...,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?