Hamileyiiiiiiiimmmmmmmmmm !!!! Ilk tüp denemesinde.....

Ilaclari bana hastane tedarik etti ama eczaneden gelene kadar tup bebek hemsirem bana nasi kullanacagimi nelere dikkat etmem gerektigini anlatmisti bile. Zaten hic zor degil. Soguk zincire dikkat ve saatleri gecirme yapabilecegin baska hata yok demisti hemsirem... Halledersin hic merak etme.. Daha varmis senin islemlere ☺️ cok heyecanliii .....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hemdee nasil heyecanliyim bacimmm ya su gunler gecsin diyorum bekle yavrum geliyoruz ins :) soguk zincir dedigin nedir cnm ogrenicegimmmm cokkk sey varr :)

Kızlar çok acil morale ihtiyacım var.. transferimin
11.günü hcg değerim 110.6
13.gün 249.2
17.gün 658 ve 2 ye katlanmamış çok mutsuzum.. sizce bu değer nasıl? Doktor iyi diyor ama hep ikiye katlanması gerekmiyormu.. ? Böyle yaşayıpta hamileliği dvm eden varmı? (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tovbee elifffff bune ewhamlik allah askina doktorun iyi demisss sen 2 nin pesindesin bcim yapma hamilesinnn hayrli olsun sukret mutsuzluk niyeeeee!

Eskiden 50nin uzerinde oldumu bhcg gebe derdik dahada yaptrmazlardi simdi sadece tup bebek yaptranlara baktiryrlarki sorun teskil etmesin amac bu 50 yi kat ve kat gecmissin degerin gayet yuksek allh bizlerede nasip etsinnn..,

Son düzenleme:
slm

heyecan başladı yarın öğlenden sonra kısmetse transfer gerçekleşecek stresten midem bulanıyor hafiften. Rabbim hayırlısını nasip eder inş..

Hemdee nasil heyecanliyim bacimmm ya su gunler gecsin diyorum bekle yavrum geliyoruz ins :) soguk zincir dedigin nedir cnm ogrenicegimmmm cokkk sey varr :)

Buzdolabinda tutman gerekiyor yumurtalik bolumunde, eczaneden eve giderken de buz akusuyle tasiyorsun. Kullanip hemen yine dolaba koyuyosun olay budur 😉 ay hadi insallahh dua ediyorum senin icin ve de bekleyen, isteyen herkes icin...

Tatlim doktor sorun yok dediyse niye canini sikiyorsun ben ikinci kandan sonra baktirmadim bile bi daha beta hcg'ye... Sen keseyi ne zaman gorceksin???

slm

heyecan başladı yarın öğlenden sonra kısmetse transfer gerçekleşecek stresten midem bulanıyor hafiften. Rabbim hayırlısını nasip eder inş..

Hadi hayirlisi cnm... Kendine dikkat et ben de ishal olmustum hastanede stresten sonra orda bi hemsire dedi ki bak boyle yapma bebegin tutunmasi zorlasabilir ishal olursan.. Kendimi bi telkin ettim bebegim icin o an gecti ishalim. Sonucta soyle dusun bebegin hastanede sen yarin onu almaya gideceksin. Transferde zaten hic bir zorluk yok bir taraftan ultrasoundda bebeklerin karnina yerlestigini goruyorsun aslina bakarsan super bir an ☺️ iyi sanslar insallah 12 gun sonra gusel haberi alirsin....

slm

Hadi bismillahhh canm bnm bebisini allll gellll insss simsiki tutunsun dualarimiz yarin seninle bnmde aklima geldujce heyecanlaniyorummm ..

Himmmmm yumurtalik bolumum acik benim ama tatlim okurmuki buz akusu birdaha kullnilmiyr sanirim ewe gelene kadar ayyy cok heyecanliyim allhummm ucimizdeku umutlari kirmaaaa amin iyi dileklerin icin tesekkur ederim bacim

inşallah ...Rabbim bu mübarek ramazanın yüzü suyu hurmetine bu sefer nasip eder hayırlısıyla kucağımıza almamızı

Himmmmm yumurtalik bolumum acik benim ama tatlim okurmuki buz akusu birdaha kullnilmiyr sanirim ewe gelene kadar ayyy cok heyecanliyim allhummm ucimizdeku umutlari kirmaaaa amin iyi dileklerin icin tesekkur ederim bacim

Olur olur onemli degil. Benimki de acikti... Eczane zaten buz akusunde hazirliyip veriyor sana sen de eve gelince hemen dolaba atiyosun..

Olur olur onemli degil. Benimki de acikti... Eczane zaten buz akusunde hazirliyip veriyor sana sen de eve gelince hemen dolaba atiyosun..

Insssssssssssssssssssss cnm sagolasinnn bcm

Canm yardımcı olucaksa bhcg değerleri die yaz. Tahlil.com die bir site war ordan gün gün değerleri yazmışlar bakabilirsin. Ama bence gayet iyi değerlerin:) panik olmaaa....

Tatlim doktor sorun yok dediyse niye canini sikiyorsun ben ikinci kandan sonra baktirmadim bile bi daha beta hcg'ye... Sen keseyi ne zaman gorceksin???

Tüp bebek doktorumuz ayın 21. Gel keseyş görelim dedi.. ne bilim doktorlar stres yapmayalım diye de söylüuo olabilir.. çünkü 4 gün arayla yaptım tahlili 1000 olması gereken yerde 658 de kalmış(

Ya canım evhamlık değilde ya bu tüp bebek işinde kimyasal gebelik sık olurmuş ya korkum ondan.. yoksa normal olduğunu bilsem sonucun katlanmış katlanmamış umrumda değil... ama burdaki çoğu arkadaşın 2 güne bir 2 ye katlanmış.. bilmiyorum yani biran herşey bitmiş gibi geldi keyfim kaçtı... lekelenmem hiç olmadı şükür inşallah olmazda.. bununla teselli oluyom işte bende :)

Canm yardımcı olucaksa bhcg değerleri die yaz. Tahlil.com die bir site war ordan gün gün değerleri yazmışlar bakabilirsin. Ama bence gayet iyi değerlerin:) panik olmaaa....

Sağol canım :) ben biliyorum zaten o sayfayıda ne bilim ordaki rakamlar kişiye göre değişiyo... hayırlısı.. rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese..

Amin inşllh cnm rabbim herkesin gönlüne göre versin... benimde pazartesi tahlil günüm:) sanada şimdiden hayırlı olsun:)) sağlıcakla kucana alırsın inşalah:)

Inssssssss cnm bnm allh bizede nasip etsin canim. Allhum agzinin tadini bozdurmasinn inss

Keseyi gormek icin neden o kadar ileri bir tarih soyledi anlamadim. Sen suan zaten 5 haftaya yaklasiyosun kese gorunur. Biz 4+5 te gorduk keseyi. Tatlim zannetmiyorum doktor bir sikinti olsa soyler oyle panik olma falan diye saklamaz hayir zaten dusuk riskin falan olsa hormon tedavisi uygular. Ama bence keseyi gorelim bekliyemicem diye israr et yani 21 ini bekleme hem icin rahat eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…