Hamileyiiiiiiiimmmmmmmmmm !!!! Ilk tüp denemesinde.....

Canim cok uzuldum ama vardir bunda da bir hayir. Bebisin zamanini bekliyordur mutlaka.. Yilmak yok biliyosun biz elimizden geleni yapmak zorundayiz.. Kendine iyi bakmaya devam edip bir sonraki tedaviye odaklanmalisin.. Tek olsun ikiz olsun, 4.deneme olsun 6.olsun ama bebeklerimiz saglikla hayirlisiyla bizim olsunn... Bir sonraki denemen icin simdiden iyi sanslar diliyorum sana...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim biraz toparlanmam gerek 4 tane dondurulmuş var onları deneriz sanırım tekrardan kısmetse tabi

Maşallahhh maşallahh rabbim eline verr inşallahh🙏😊 bende gazi eurofertilde yapmayı düşünüyorum şimdiki adı novafertil olmuş özel bi yer doç.dr ilgileniyomuş hastalarla ben yakın olsun die orayı tercih edicem kamuda çalışıyrm, kuzum arkadaşım ankara gen-art ta yapıyo şimdi yarın sabah transferi var açıkcası dedi şans kısmet işi demiş doktor bende heryerde böle olduğunu düşünüyorum ama bakalım hakkımızda hayırlısı benim yumoşlar çok çabuk büyüyo bu sefer bana bi süpriz yapmazlar aşırı uyarılma falan

Hayırlısı olsun canım senin için de kesinlikle nasip . Başkentte de doktorum Prof ve her şeyle kendisi ilgileniyor. Ben de öğretmenim o yüzden yaz tatiline denk getirdim dinlenme fırsatım olsun diye . Inşallah sen de güzel sonuçlarla döneceksin

Vallhi bilmiyrum tatlim hayirlimi degilmi artik beynim durdu su kadir gecesi hurmetinee allhim gonullerimizdeki duayi kabul eysein allh ne derse o.. biz aci kullari olarak elimizden dua etmekten baska birsey gelmiyr... hakkimizda hayrlisi..

Vallhi bilmiyrum tatlim hayirlimi degilmi artik beynim durdu su kadir gecesi hurmetinee allhim gonullerimizdeki duayi kabul eysein allh ne derse o.. biz aci kullari olarak elimizden dua etmekten baska birsey gelmiyr... hakkimizda hayrlisi..

Ole canım oleçdua etmekten rabbime sığınmaktan ve ondan dilemekten başka elimizden ne gelir.. dua etmeye ve hayırlısını dilemeye dewam canımm.. inşallah herşeyin hayırlısı olacak ve bizimde yüzümüz gülecek.. hayırlı haberlerini bekliyorum. Rabbim bu geceki dualarımızı kabul eylesin... hayırlı kandiller

Hayirli kndiller cnm allh duamizi kbul etcek ins.. bnde hyrli hberlerini bkliyrum.. guler ins yoksa bir gul misali solcaz..

merhaba, hayırlı olsun bebeğiniz, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Ben de aynı kliniğe gidiyorum, embriyolar oluştuktan sonra üçüncü gün dondurma işlemi yapıldı. Şimdi adet görmeyi bekliyorum, sonra transfer yapılacak. Senin nasıl olmuştu, hemen transfer yapılmış mıydı?

Amin canım, tesekkur ederim... Benim yumurta toplama isleminden sonra 5. Gun transfer edildi . Seninkiler neden donduruldu, hemen transfer edilmedi ?

Amin canım, tesekkur ederim... Benim yumurta toplama isleminden sonra 5. Gun transfer edildi . Seninkiler neden donduruldu, hemen transfer edilmedi ?

Ben bu yıl 41 oluyorum, başarı şansını yükseltmek için bu yolu seçti Doktorum Güvenç Bey.

Hayırlıca kucağınıza da almak nasip olsun inşallah bebeğinizi😊 şimdiden Allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütsün bebeğinizi amin 😊

Canimcimmm nasilsin??? Nasii gidiyo hamislik??? 10 hafta oldukk... Ne zaman kontrol???

İyiyim tatlııımmmmm ) bol bol dinleniyorum rapor aldım. Gecen hafta kontrol oldum, ayın 23 ünde bir sonraki kontrol. Senin nasıl gidiyor ? Bu arada crinone jel daha ne kadar kullanılacak acaba , sana bisey dedi mi doktorun ? Ben sormayı unuttum da...

Ben daha kalp atislarini duydugumdan beri ilk defa pzt gidicem. Ama gecen gittigimde yani 7 haftalikken iki hafta daha kullaniriz bitiririz demisti. Yani bu gidisimde crinone u da folik asiti de kesecegini dusunuyorum. Yine haber veririm sana pzt. Benim 8. haftadan beri bulantim var bu hafta iyice artti. Cogu gunu ilacsiz geciremedim. Bu gidisimde ikili testim de var. Karnim hafif belli olmaya basladi 😊 cok iyi yapmissin rapor almakla ben de hafta sonu olsun hatta aksam olsun da yatayim diye saatleri gunleri sayiyorum. Su 3 aydan sonra rahat diyorlar ya ben o dinemi bekliyorum dort gozle..

Benim de karnım cıkmaya basladı allaha sukur bulantılarım cok olmadi ama meyve dışında agzıma bir lokma bisey girmiyo doktorum zorlama kendini ne istiyosan onu ye dedi...

Benim de karnım cıkmaya basladı allaha sukur bulantılarım cok olmadi ama meyve dışında agzıma bir lokma bisey girmiyo doktorum zorlama kendini ne istiyosan onu ye dedi...

Ben de hic tatli yiyemiyorum. Corba icebiliyorum bole bol limon sikip. Biraz makarna iyi geliyor. Rahatlatiyor midemi. Onun disinda hersey bulandiriyor. Meyve benim de hamileligimin en favori yiyecegi kesinlikle.. Buz gibi bole ☺️. Yogurt da bastiriyor... Biraz da tatli yiyemedigim icin mi acaba bulantim oluuor diye dusunuyorum, seker dustugu icin mi bulaniyor acaba? Neyse surda 1-2 haftaya rahatlarim heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…