Hamileyiiiiiiiimmmmmmmmmm !!!! Ilk tüp denemesinde.....

nugge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
105
30
43
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde yazmıştım, transferden sonra ruh halim çok kötü diye... Amaaa bebişim tutunmuş meğersem bana

Cumartesi günü yani transferimin 9. gününde lekelenme oldu ve o gün benim adet günümdü. Ben her ay adet olurken önce 2 gün lekelenme şeklinde kanama görürüm, 3. günden sonra normal kanamaya döner... Ben yine adet oluyorum sandım veeee ortalığı ayağa kaldırdım resmen... Önce kendimi suçladım, acaba yanlış birşey mi yaptım da tutmadı diye... Sonra az kalsın isyan edecektim hemen kendimi toparladım ve Rabbim sen bilirsin hayırlısını diye dua ettim... Doktorumu aradım hemen, sağolsun o kadar sakinleştirici bir tavırla konuştu ki, hemen gidin beta hcg yaptırın, eğer yoksa ilaçlarımızı keselim, dış gebelik olabilir dedi... Ben eşimi işten çağırıp hastanenin yolunu tuttum... 1 saatin sonunda değeri elime bir aldım ki; beta HCG; 90 hem de daha transferin 9. günü... Şaştım kaldım. Doktorumu aradım, hemen yarın gelin ben kliniğe geçicem sizin için dedi. hastaneden eve dödüğümüzde benim kahverengi lekeden eser kalmamıştı, sarı lekelenmeye dönmüştü bile...

Doktorum muayene etti, hiç bir sıkıntın yok, testi tekrarlayalım, 2 gün arayla ikiye katlanması lazım dedi ve dün 11. gün beta HCG 236 çıktı :) Rabbime nasıl dua ediyorum anlatamam... Çok tuhaf duygular içerisindeyim....

günaydın papatya,

inan senin adına çok sevindim,böyle birilerinden olumlu sonuçlar duymak beni çok umutlandıryor.
bende 2,5 yıllık evliyim mart ayında olumsuz bir tüp bebek tedavisi geçirdim.
allahım seninde bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
ve bizlerede en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın.

tedavini hangi hastanede oldun ve doktorun kimdi?
ben kendi doktorumdan hiç memnun kalmadım da.
birde özel olmaz ise sizdeki problem neydi?

Sağol canım. Allah razı olsun. Rabbim her isteyene nasip eder inşallah.

Canım ben Bahçeci Fulya 'da yaptırdım. Yaptığım araştırmaların sonucu beni oraya gitmeye teşvik etti. Doktorum Gürkan Arıkan ve gerçekten çok memnun kaldım. İnan ki gebelik oluştuğu için değil bu memnuniyetim, tutmasaydı da orada devam edecektim. Zaten dondurulmuşlarım var, kısmetse ikinci çocuk için de orada tedavi olacağım.

Canımcım, eşimde sperm sayısı azdı, hareketlilik azdı ve de şekil bozukluğu % 80'di. Bir aşılama yaptık, tutmadı, sonra hemen tüğp bebek tadavisine geçtik.

Sen hangi hastanede yaptın ilk denemeni ?

Son düzenleme:
gözünüz aydın sağlıkla kucağınızda da görürsünüz inşallah yavrunuzu
benimde kızkardeşim bu ay tüp bebek deniyor dualarınızda onada yer verirseniz çok sevinirim

tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin kimseye aratmasın inşallah

çok çok çok tebrikler

sağlıkla kucağına alırsın inşallah, darısı tüm isteyenlerin başına

sabah sabah bu haber çok güzel moral oldu

Ben brüksel tüp bebek merkezi dr.yücel karaman da yaptım.
ama hiççç memnun kalmadım.benim süreç çok kötü geçti doktordan hiç destek görmedim suratı çok asık ve bilgi vermesi gereken hiç bir konuda bilgi vermedi.adama soru sormaya korkuyordum.
transfer işleminde çok canım yandı çok ağladım ve adam beni sürekli azarladı.
benden iki tane yumurta alındı ve bir tane tarnsfer edilebildi oda orta kalitede de.tabi tutmadı
yani aslında 1 yumurta onunda kalitesi de çok iyi değilken transfer edilmemesi gerekirken sadece para için transfer ettiler.
bu hastanenin kapısından geçmem artık.
bizim sorunumuz bende yumurta rezervi azlığı var.
şuan yeni bir tedavi için hazır değilim ama bir yandan da araştırıyorum ki karar verdiğimde kime gideceğimi bileyim diye.

canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin. Mutlaka bir kaç yerle görüş, içine sinen, doktorunla enerjini tutturduğun bir yere git. dilerim en kısa zamanda mutlu haberlerini alırsın. Yumurta sayısı önemli değil, sonuçta bir tanesi tutunuyo...

Gözün Aydın canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım bende tüp bebek yaptırdım ve şuam 5 gün ve bende hiç bi sancı batma yok sadece belim ağrıyor acaba senin belirtin varmıydı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım, ben de en ufak bir belirti yoktu. Hatta buraya topic açmıştım, tutmadı galiba diye... Ağlama krizlerine girdim, neden hissetmiyorum, tutmadı mı ki acaba diye... meğersem tutmuş işte Ben de burada çok aradım belirti yaşayan ama yaşayan da var, yaşamayan da var. Demek ki herkeste farklı oluyomuş. Dilerim senin ki de tutunmuştur canım. Ben lekelenme olmasaydı bekleyecektim, normalde test günüm bugündü ama lekelenme olunca 9. gün öğrendim...

amin canımm,rabbim isteyen herkese banda versin.kimsenin kucağı boş kalmasın.
böyle olumlu duyduğum sonuçlar benide umutlandırıyor.

Senin adına çok sewindim canım :) Allah nazarlardan saklasın :) inşallah herkes annelik duygusunu Yaşar sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder ( âmin )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin canımm,rabbim isteyen herkese banda versin.kimsenin kucağı boş kalmasın.
böyle olumlu duyduğum sonuçlar benide umutlandırıyor.

Canım bu forumda ne hikayeler var... ve ne hikayelerin sonu mutlu bitiyor.. rabbim bir gün herkesin dualarına cevap verecek

Son düzenleme:

Amin canım, çok teşekkür ederim.

Gözünüz aydın olsun çok sevindim Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin kendinize çok dikkat edin ağır felan kaldırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…