- 11 Ekim 2013
- 663
- 389
- 88
Selam kızlaaaaarrr !!! Hepinizi cok ihmal ettim cok özür diliyorum....![]()
Öncelikle bebis masallah cok iyi, ara ara lekelenmelerim oluyor, ilki kanama gibiydi beni cok korkuttu ama meger damara tutunmus... Bir cok gebeliklerde yasanabilir, sıkıntı yok dedi doktorum. Kalbini de duyduk cok sükür![]()
Simdi konuyla ne alaka diyeceksiniz ama, foruma giremedim çünkü moralim cok bozuktu, sevgili kayinvalidem icinde tuttugu herseyi gecen hafta ben kanama yasarken annemle babamin evinde patlatti ben kanamayla yatarken, ne insanliğim kaldi ne hayirsizligim... Oyle mahcup oldum oyle utandim ki ailemin karsisinda, sonra kanamam da artti, kisaca moral bozuklugundan aklima foruma bakmak bile gelmedi, ne olur mazur görün beni....
Ay canım çok sevindimmmm.... Öyle merak ettim ki seniii, tahmin ediyordum kalp atışlarını duyduğunuuu... Benim de cuma günü randevum. Çok heyecanlıyım....
Diğer konuya gelince kv seni ve bebeğini düşünememiş malesef ama sen düşün ve kendini sakın üzme. Gerekiyorsa seni üzüyorsa şu dönemde daha da hayırsız ol ve az görüş. Sırası mı yani şimdi eteğindeki taşları dökmenin hayret bişii bazı insanlarrr. Üzme sen kendini... İyi bak bebeğinee...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi