Keseyi gormek icin neden o kadar ileri bir tarih soyledi anlamadim. Sen suan zaten 5 haftaya yaklasiyosun kese gorunur. Biz 4+5 te gorduk keseyi. Tatlim zannetmiyorum doktor bir sikinti olsa soyler oyle panik olma falan diye saklamaz hayir zaten dusuk riskin falan olsa hormon tedavisi uygular. Ama bence keseyi gorelim bekliyemicem diye israr et yani 21 ini bekleme hem icin rahat eder..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya bu sehir dışında ya doktorumuz kan tahlili yaptığımızda 20 gün sonra gel bakalım keseye dedi belki kalp atışıda görebilirmiki ya bu hamilelik neye göre hesaplanıyo..kaç haftalık oldumu bilmiyorum.. sat. 31mayıstaydı 16.haziran da 5.gün embriyosu transfer edildi.? Transferin üzerinden bugün 17.gün
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne demek canim benim, her zaman destege haziriz :)
Kızlar benim bugün 10. Günüm(3.gün embriyosu) dayanamadım test yaptırdım....
Sonuç:17.7 çıktı nasıl değerlendirmeliyim
Sanirimm hamilesinn cnm... Gerci doktorum ne dedigi onemlii. 2 gun sonra trkrar deger yukselirse tamamdir bu is..,
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rabbim inşallah.... düşük görünce tedirgin oldum.....
Kızlar benim bugün 10. Günüm(3.gün embriyosu) dayanamadım test yaptırdım....
Sonuç:17.7 çıktı nasıl değerlendirmeliyim
Hadi hayrlisi cnm hakkinda biraz daha bekle bakalim ins birdakine baktiginda 50nin uzerinde olur tatlim ...
Amin canım, çok teşekkür ederim.
İnşallah cnm inşallah
Canm ne yaptin nasilsin iyimisin yarin tekrar yapcaksin sanirim doktor ne ddi varmi bir gelisme hayrli haberlerini bekliuorzz inss
Canımmm bugün tahlil yaptırdım. 38.66 çıktı. Hemşirem düşük dedi.. kahverengi lekelenmem var.. moralim bozuldu.. herşeye kendimi hazırlaamaya çalışıyorum. Hakkımızda hayırlısını diliyorum rabbimden.. ama insan yine yapamıyor😂😂😂😂
Kötüyüm kısacası canım....
Sen nasılsın varmı bi değişiklik?
Aaa cokk iyi yukseliyor demkki cnm bnm az kamiss 13 yada 14 gununde daha iyi sonuc alcaksin inss uzulmeee pozitif duaun pozitip olsun umudun sennle ewet hakkimizda hayrlisini rabbim bilir kotu olmaaa lekenmn varsa bek tutnuyir demkktir cnm inss bugun dinlenbisey yapma. Allhin izniyle olcak bnde iyim cnm bnm agustisu bekliyorum ..,5 ay gwcti su 1 ay gecmiyor
Mrb cnm ben de 28 yaşındayım 35 yaşın altına tek embriyo koyuluyor diye okumuştum 2 de koyabiliyorlar mı?merhaba arkadaslar öncelikle Allah hepimize sağlıklı bebekler verir inş benimde 6 temmuz pazar günü yumurtalarım toplandı toplam 9 taneydi 3 tanesi küçük 6 tanesi olgun ptesi aradılar 6 sıda döllenmiş çarşamba tekrar arıcaklar muhtemelen perşembe transfer olur yasım 25 sizce dr 2 tanemi embriyo koyar yoksa 1 tanemi acıkcası biz eşimle kararsız kaldık o sağlık açısından bir tane dio ama sizce dogrusu nedir cok dua edin inş tutar hepimizin
Mrb cnm ben de 28 yaşındayım 35 yaşın altına tek embriyo koyuluyor diye okumuştum 2 de koyabiliyorlar mı?
doktora sordugumda yumurta durumuna göre bakıcaz dedi yrn arıcaklar hangisi iyice gelişti die kararsızım acıkcası 2 embriyoyu sağlık açısından tavsiye etmiolar bebekler gelişemio die ama yinede doktor ne derse onu yapıcaz sanırım
hayırlısı olsun cnm inş olumlu sonuçlar alırsın
Merhaba Arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde yazmıştım, transferden sonra ruh halim çok kötü diye... Amaaa bebişim tutunmuş meğersem bana
Cumartesi günü yani transferimin 9. gününde lekelenme oldu ve o gün benim adet günümdü. Ben her ay adet olurken önce 2 gün lekelenme şeklinde kanama görürüm, 3. günden sonra normal kanamaya döner... Ben yine adet oluyorum sandım veeee ortalığı ayağa kaldırdım resmen... Önce kendimi suçladım, acaba yanlış birşey mi yaptım da tutmadı diye... Sonra az kalsın isyan edecektim hemen kendimi toparladım ve Rabbim sen bilirsin hayırlısını diye dua ettim... Doktorumu aradım hemen, sağolsun o kadar sakinleştirici bir tavırla konuştu ki, hemen gidin beta hcg yaptırın, eğer yoksa ilaçlarımızı keselim, dış gebelik olabilir dedi... Ben eşimi işten çağırıp hastanenin yolunu tuttum... 1 saatin sonunda değeri elime bir aldım ki; beta HCG; 90 hem de daha transferin 9. günü... Şaştım kaldım. Doktorumu aradım, hemen yarın gelin ben kliniğe geçicem sizin için dedi. hastaneden eve dödüğümüzde benim kahverengi lekeden eser kalmamıştı, sarı lekelenmeye dönmüştü bile...
Doktorum muayene etti, hiç bir sıkıntın yok, testi tekrarlayalım, 2 gün arayla ikiye katlanması lazım dedi ve dün 11. gün beta HCG 236 çıktı :) Rabbime nasıl dua ediyorum anlatamam... Çok tuhaf duygular içerisindeyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?