Hamilemiyimmmmm?????

Test hcg testi olmali yani gebelik hormonunu olcmeli. Size yanlislikla lh testi vermisler yani yumurtlama zamani salgilanan hormonu olcuyor. Hamile olma ihtimaliniz yok bence ama yine de bi test alin iciniz rahat etsin
Tatlı dillim yeni tahliye olduğunu bu kadar belli etme. 🤣

İyi günler kızlar adet günüm 14 gün gecikti erkek arkadaşımla sadece sürtünme ile bir şeyler yaşadık. Daha sonra günüm gecikti bende bir test yaptım testin kullanım kılavuzunda silik çizgi hamile değilsin demek diyor ama içime bir şüphe düştü sizce hamile kalmış olabilir miyim. Bu arada son adetimden sonra lazer gitmiştim daha önceki yıllarda yaptırdığım lazer sonrasında da gecikme olmuştu aşağıya yaptığım testtin markasını ve testlerin fotoğrafını attım lütfen cevap verinnn.
Bu şekilde cıkmadıkca korkma ama asagıdakı gıbıyse hayırlı olsun nur topu gıbı anne adayısın sıçtın demektir

Eklentiler

• EECB2C30-7F23-445C-9CB4-983C880B525B.jpeg
    EECB2C30-7F23-445C-9CB4-983C880B525B.jpeg
    134,8 KB · Görüntüleme: 45
Sormussun yanıtladım erkek arkadasından hamıle kalmayı ıstıyosan o baska surtunme yoluyla ılıskıye gırıp hamıle kalmak ısteyene pek rastlamadık haksız mıyım ?
O değil de sırayla atacak mısın konulara pozitif testini? Bir de biz bu forumda üslubumuza dikkat ediyoruz instagram gibi konuşamazsınız burda.

Bence dogru bu konu
Canımıniçi Bak şimdi doğru olsa kullanma talimatında silik çizgi olduğunda yumurtlama yok aynı koyulukta iken yumurtanız bilmem kaç saat aralığında çatlayacak şeklinde yazar. Ama bu arkadaşımız başka şeyler okuduğunu söylüyor ve prospektüsü gönder dediğimizde yok diyor. Ürünün kutusu taze yapılmış testin kendisi herşey varken nasıl atmış olabilir kullanma talimatını? Bunlar pek tutarlı değil. Tabiki temennim senin gibi konunun doğru olması. Hatta olmaması gençlerin bu korkuya düşmemeleri 👍🏻

O değil de sırayla atacak mısın konulara pozitif testini? Bir de biz bu forumda üslubumuza dikkat ediyoruz instagram gibi konuşamazsınız burda.
Peki o zaman inşallah hamile kalırsın canım benim Allah analı babalı büyütsün bol şans hamıle kalmak da pek düşündüğün gıbı degıl emın ol. Bu arada instagram agzı dedıgın kişinin güzellik merkezi ve 10 larca calısanı var bil istedim öpüyorum cok senın gıbı kızlık zatı dıktıre bılır mıyızz ablaaa dıye gelenlerle ugrasıyoruz 😀 ıyı geceler

Peki o zaman inşallah hamile kalırsın canım benim Allah analı babalı büyütsün bol şans hamıle kalmak da pek düşündüğün gıbı degıl emın ol. Bu arada instagram agzı dedıgın kişinin güzellik merkezi ve 10 larca calısanı var bil istedim öpüyorum cok senın gıbı kızlık zatı dıktıre bılır mıyızz ablaaa dıye gelenlerle ugrasıyoruz 😀 ıyı geceler
Bu mesaja yazacak cok seyim var da hepsi ban sebebi absjabakabns 😂😂😂

merve merve yi konu sahibi sandınız sanırım

ay cevap yazmadan edemicem gece gece.
1) üyeyi nerden tanıyorsunuz da abla çekiyorsunuz?
2) üyenin kızlık zarı diktirmek istediğini kim söyledi?
3) iş yerinizin olması ve onlarca çalışanınızın olması kel alaka değil mi?
4) bu sitede hamile kalamayanlara çok da matah bir şey değil hamile olmak denmez, ayıptır.

Kız ben 29 yaşındayım, burda bi abla varsa o benim. Tüp bebek yaptırıyom konu da benim değil. :KK70: inşallah hamile kalırım. Ama zar diktirmem be aşkısı daha düzelmez benimki bu saatten sonra bana anca labioplasti. Bi de zar dikimine karşıyım. Herkesler dürüst olsun. ✌🏻

Kız ben 29 yaşındayım, burda bi abla varsa o benim. Tüp bebek yaptırıyom konu da benim değil. :KK70: inşallah hamile kalırım. Ama zar diktirmem be aşkısı daha düzelmez benimki bu saatten sonra bana anca labioplasti. Bi de zar dikimine karşıyım. Herkesler dürüst olsun. ✌🏻
Sen artık şöyle dökme demirden bekaret kemeri taksan anca kurtarır 🤣🤣

X