- 3 Mart 2025
- 11
- 3
- 1
- 22
Hamilesin canım ama daha yeni olduğu için 3 gün sonra birdaha test yap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canım ama daha yeni olduğu için 3 gün sonra birdaha test yap
Benimde böyle olmustu başta şimdi hamileyim
GalibaBen pozitif çıktı benimkide böyleydi.sende muhtemelen hamilesin insallah diyelim
Ben pozitif çıktı benimkide böyleydi.sende muhtemelen hamilesin insallah
Benimde böyle olmustu başta şimdi hamileyiay çok teşekkür
Ay çok sevindim inşallah öyledir çok teşekkür ederimBenimde böyle olmustu başta şimdi hamileyim
Benimde böyle olmustu başta şimdi hamileyi hayırlı olsun bebeğiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Kızlar bende ilk yazıyorum buraya benim de adetime 6 gün kaldı bu ay sadece 3 kere birliktelik oldu korumaSiz olarak ben olmaz diye düşündüm yumurtalama ya denk gelemediğini düşünerek ama kaset test yaptım yani ben ilk an görmeyince bıraktım testi sonra 1 saat sonra bu şekilde buldum testi ergen gebelik testinde ise sanki hayali birşey di yada öyle görmek istedim gördüm yani kafam çok karışık ben açıkçası çok istiyorum 3.5 yaşında kızım var artık olsun diyorum sizce durum nedir daha ince böyle olan varmj birde ben ilk gebeligimi bu kaset test ile aynı bu skeilde öğrendim yok dedim yattı. Sonra lavaboya gittim hayali bir çizgi gördüm şok oldum ve şimdi kızım var kafam karışık sizce nedirHamilesin canım ama daha yeni olduğu için 3 gün sonra birdaha test yap
10 dkyı geçtiyse testi ciddiye almamalısın :) varsa tekrarla yarın bence testibende ilk yazıyorum buraya benim de adetime 6 gün kaldı bu ay sadece 3 kere birliktelik oldu korumaSiz olarak ben olmaz diye düşündüm yumurtalama ya denk gelemediğini düşünerek ama kaset test yaptım yani ben ilk an görmeyince bıraktım testi sonra 1 saat sonra bu şekilde buldum testi ergen gebelik testinde ise sanki hayali birşey di yada öyle görmek istedim gördüm yani kafam çok karışık ben açıkçası çok istiyorum 3.5 yaşında kızım var artık olsun diyorum sizce durum nedir daha ince böyle olan varmj birde ben ilk gebeligimi bu kaset test ile aynı bu skeilde öğrendim yok dedim yattı. Sonra lavaboya gittim hayali bir çizgi gördüm şok oldum sizce nedir erken mi de bu şekilde. Çıktı gebelik olur mu
Teşekkür ederim bugün birdaha deniycem10 dkyı geçtiyse testi ciddiye almamalısın :) varsa tekrarla yarın bence testi
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah kaç çıktı acaba değerinizÇok teşekkür ederim Allah razı olsun