• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çıktı hamilemiyim

Hamilesin canım ama daha yeni olduğu için 3 gün sonra birdaha test yap
Kızlar bende ilk yazıyorum buraya benim de adetime 6 gün kaldı bu ay sadece 3 kere birliktelik oldu korumaSiz olarak ben olmaz diye düşündüm yumurtalama ya denk gelemediğini düşünerek ama kaset test yaptım yani ben ilk an görmeyince bıraktım testi sonra 1 saat sonra bu şekilde buldum testi ergen gebelik testinde ise sanki hayali birşey di yada öyle görmek istedim gördüm yani kafam çok karışık ben açıkçası çok istiyorum 3.5 yaşında kızım var artık olsun diyorum sizce durum nedir daha ince böyle olan varmj birde ben ilk gebeligimi bu kaset test ile aynı bu skeilde öğrendim yok dedim yattı. Sonra lavaboya gittim hayali bir çizgi gördüm şok oldum ve şimdi kızım var kafam karışık sizce nedir

bende ilk yazıyorum buraya benim de adetime 6 gün kaldı bu ay sadece 3 kere birliktelik oldu korumaSiz olarak ben olmaz diye düşündüm yumurtalama ya denk gelemediğini düşünerek ama kaset test yaptım yani ben ilk an görmeyince bıraktım testi sonra 1 saat sonra bu şekilde buldum testi ergen gebelik testinde ise sanki hayali birşey di yada öyle görmek istedim gördüm yani kafam çok karışık ben açıkçası çok istiyorum 3.5 yaşında kızım var artık olsun diyorum sizce durum nedir daha ince böyle olan varmj birde ben ilk gebeligimi bu kaset test ile aynı bu skeilde öğrendim yok dedim yattı. Sonra lavaboya gittim hayali bir çizgi gördüm şok oldum sizce nedir erken mi de bu şekilde. Çıktı gebelik olur mu

Eklentiler

• 1000090483.webp
    1000090483.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000090482.webp
    1000090482.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000090485.webp
    1000090485.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000090464.webp
    1000090464.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000090465.webp
    1000090465.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 5
bende ilk yazıyorum buraya benim de adetime 6 gün kaldı bu ay sadece 3 kere birliktelik oldu korumaSiz olarak ben olmaz diye düşündüm yumurtalama ya denk gelemediğini düşünerek ama kaset test yaptım yani ben ilk an görmeyince bıraktım testi sonra 1 saat sonra bu şekilde buldum testi ergen gebelik testinde ise sanki hayali birşey di yada öyle görmek istedim gördüm yani kafam çok karışık ben açıkçası çok istiyorum 3.5 yaşında kızım var artık olsun diyorum sizce durum nedir daha ince böyle olan varmj birde ben ilk gebeligimi bu kaset test ile aynı bu skeilde öğrendim yok dedim yattı. Sonra lavaboya gittim hayali bir çizgi gördüm şok oldum sizce nedir erken mi de bu şekilde. Çıktı gebelik olur mu
10 dkyı geçtiyse testi ciddiye almamalısın :) varsa tekrarla yarın bence testi

Back