• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ertesi gün içtim testler yaptım ama hala Süpe

biriostwela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
11
1
1
19
Buraya her şeyi yazacağım çünkü kafayı yemek üzereyim ben nişanlıma sürtünmeyi yollu ile ilişkiye girdim ama herhangi bir boşalma olmadı ne olur ne olmaz diye 28 saat sonrası için ertesi gün hapı içtim doğurganlık günüme bir gün vardı bu sürede testler yaptım negatif çıktılar ilişkiden 14 sonra kanda test yaptım oda negatif çıktı benim aklıma şu takıyor test sonuçu değişir mi adet günümü 3 gün geçtim tabi bu süre zarfında baya bir stres yaptım ondanda olabilir tek sıkıntı 14 sonra yapılan testin sonucu değişir mi?? Cevaplarınızı bekliyorum:)

Ertesi gun hapi ictiginiz icin adetiniz gecikmistir. Test yapmissiniz zaten negatif cikmis stres yapmayin

S

Selam bugün kanda test yaptım negatif çıktı regl 4 gün geçilmişti daha bu sonuç değişir miii acaba
Ayy değişmez artık. 4 gün gecikip kanda test yaptin ve negatif çıktıysa değişmez. Zaten 30 tane test yapmışsın. Bu kadar strese gerek var mı ya kondom kullanın bir dahakine ya da hiç riske girmeyin. O ertesi gün hapı da muhtemelen mahvetti hormonlarını.

Ayy değişmez artık. 4 gün gecikip kanda test yaptin ve negatif çıktıysa değişmez. Zaten 30 tane test yapmışsın. Bu kadar strese gerek var mı ya kondom kullanın bir dahakine ya da hiç riske girmeyin. O ertesi gün hapı da muhtemelen mahvetti hormonlarını.
Yavv doktor gecikirse 1 hafta sonra tekrar yap dedi ondan gerçi doktora kalsa ertesi gün hapi geciktirmezmis jdndndn bilgisiz bir doktordu

Yavv doktor gecikirse 1 hafta sonra tekrar yap dedi ondan gerçi doktora kalsa ertesi gün hapi geciktirmezmis jdndndn bilgisiz bir doktordu
Nasıl bir doktormus o cidden. Ertesi gün hapı mahveder bütün düzeni ve vücudun toparlaması da zaman alır. Hamile değilsin merak etme. Zevk suyunda sperm vardır ve ihtimal vardır ama bu kadar teste rağmen negatifse zaten negatiftir. Ki bu kadar kolay değil hamile kalmak benim 1,5 senemi aldı ben evliyim. Korunma sadece hamilelikten değil cbyh'den de korur. Mutlaka korun adam resmi olarak eşin olana kadar.

Nasıl bir doktormus o cidden. Ertesi gün hapı mahveder bütün düzeni ve vücudun toparlaması da zaman alır. Hamile değilsin merak etme. Zevk suyunda sperm vardır ve ihtimal vardır ama bu kadar teste rağmen negatifse zaten negatiftir. Ki bu kadar kolay değil hamile kalmak benim 1,5 senemi aldı ben evliyim. Korunma sadece hamilelikten değil cbyh'den de korur. Mutlaka korun adam resmi olarak eşin olana kadar.
Çoook teşekkür ederimmm bilgiler için 2 gündür olacakmış gibi hissediyorum karım ağrıyor geçiyor bir şeyler hissediyorum ama yook olmuyorumm belki psikolojiktir bilmiyorum kii his var gelen yok anlıcan nxnxnx tekrar teşekkür ederimmm

Back
X