- 19 Aralık 2021
- 2.135
- 2.706
- 83
- 32
- Konu Sahibi Matmazelcrus
-
Bence erken gebelik testinde belli olur inşallah kimyasal gebelik değildirYapmadım daha yeni lavobaya gitmistim çıkmadan biraz bekleteyim de öyle yapayım dedim zaten çok sık gitmeye başladım idrarabirde 62 nasıl sonuç 10-11 gün falan geçmişti yumurtlamanin üzerinden
Somuc 62 ise gebesin canim sen neden test yapiyosunki randevu alip muayneye gitmelisin benceMerhabalar adetime 1 hafta kala kan testi verdim başka bir şey için mide yanma var falan diyince ekstra Dr beta da isteyelim dedi sonuç 62.7 çıktı kızlar erken gebelik testi yapsam çıkar mı ve hangi marka almalıyım şuan adetime 5 gün var
Evde test varsa yap bzlede paylas durumunu ama yoksa para harcama randevu al benceGece sağ yan ağrım olmuştu daha önceden taş düşürmüştüm o taraftan yine mi var diye korktum aslında ben onun için gitmistim Dr da gebelik de bajalim dedi sonra sonuçta hiç birşey demedi diğer sonuçlarım üzerinde konuştu eve geldim dedim ki beta da istemişti Dr ne çıktı aceba girdim e nabizdan baktım 62 yazıyor hatta 67 di sanırım şuan karıştırdim referans aralığina baktım 50 ve üzerine pozitif sayılıyor
İnşallah değildir bir kere yaşadım çünkü kimyasal ve bunda hiç o zaman ki gibi kötü değilim çok şükür o zaman aşırı başım ağrıyor ve dönüyordu sürekli ve çok kasik sancım vardi sürekli ağrı çekmiştim sağlıklı değilmiş o zmaan ama çok şükür şimdi öyle değilm aksine gayet iyi hissediyorumBence erken gebelik testinde belli olur inşallah kimyasal gebelik değildir
Daha günüm bile geçmedi yine de günün geçmesini beklicem çünkü kimyasal olcak diye de korkum var içimde yine de o yüzden beklicemSomuc 62 ise gebesin canim sen neden test yapiyosunki randevu alip muayneye gitmelisin bence
Gebelik testi var evde onda çıkmaz belki diye erken gebelik aldım yine de yapcam birazdan atarım size deEvde test varsa yap bzlede paylas durumunu ama yoksa para harcama randevu al bence
Beslenmene kendine dikkat et insallah bebis haberni alorsin bu ay cnm fplik asit kullnyormusunDaha günüm bile geçmedi yine de günün geçmesini beklicem çünkü kimyasal olcak diye de korkum var içimde yine de o yüzden beklicem
Erienkere pek guvenmiyorm ben yaniltyolar kaseet test en iyisi canimGebelik testi var evde onda çıkmaz belki diye erken gebelik aldım yine de yapcam birazdan atarım size de
Attım fotolariErienkere pek guvenmiyorm ben yaniltyolar kaseet test en iyisi canim
Attım fotoBence erken gebelik testinde belli olur inşallah kimyasal gebelik değildir
Kusura bakma klavye yarimyamalak yazms temizlik yapiyodum bakiyorm canimAttım fotolari
İlk başta silikti baya ama 10 dk içinde belirginleşti gözle daha net gözüküyor aslında fotoda biraz daha silik gözükmusCokta silik degil cizgi kaset testlede tekrarla silikte ciksa onda bebis vardir demektir
Estağfurullah canım kolay gelsin yardımcı olduğun icin teşekkür ederimKusura bakma klavye yarimyamalak yazms temizlik yapiyodum bakiyorm canim
Bence erken gebelik testinde belli olur inşallahYapmadım daha yeni lavobaya gitmistim çıkmadan biraz bekleteyim de öyle yapayım dedim zaten çok sık gitmeye başladım idrarabirde 62 nasıl sonuç 10-11 gün falan geçmişti yumurtlamanin üzerinden
Tebrikler canım var 4 gün sonra kaset testte deneAttım foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?