- 28 Eylül 2023
- 384
- -15
- 13
- Konu Sahibi Matmazelcrus
-
İHTİMAL VAR ADET GECIKIRSE TEST YAPINArkadaşlar kısaca durumu anlatmak istiyorum ben 1. Kızımdan sonra bir çocuğum daha olmasını istedim ama iki tüplerimdeki tıkalıymış biri ilaçla açıldı ama diğeri hala kapalı yani yarımım %50 ihtimalle hamile kalma şansım varmış uzun zamandır tedavi görüyorum geçen hafta doktora gittiğimde sağlam olan yumurtalığımın çatladığını öğrendim yani sol yumurtalığımın çatlamıştı üstünden bir buçuk hafta geçti halsizliğimden süphelenip erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Bir kaç gündürde sol yumurtalığımın olduğu yerde ve belimde dayanılmaz ağrılar oluyor acaba hamilemiyim lütfen bile biri bana birşey söylesin
İnşallahİHTİMAL VAR ADET GECIKIRSE TEST YAPIN
Bir kere daha böyle olmuştu ümitlenmiştim ama o zaman silik çizginin ne zaman çıktığını bilmiyordum bunda 10 dakika boyunca baktım silik çizgiye yanılmamak için şimdiyse içimde bir umut var ama bu umudumda kırılırsa ne yapacağımı bilmiyorumTestin fotoğrafını atabilir misiniz ? Silikse hamilesinizdir daha yenidir
Haftalık doktor kontrolüm var ama işte kadın değilmiyiz doktora görünmeden hemen öğrenmek istiyoruzkan testi yaptır canım bence doktora görün
Hamilesin canım çokta silik değil net çizgiEki Görüntüle 3309488 2 ya da 3 dk da çıktı bu silik çizgi
İnşallah bu kadar şeyden sonra böyle bir mucize in olması beni ne kadar mutlu eder bir bilsenizHamilesin canım çokta silik değil net çizgi
Evet o baya erken olmuş regline 1 hafta kala erken gebelik testi yaparsan doğru sonuç alırsınHayirli aksamlar kizlar size bisi sorucam ben gecen ay regli olduktan sonra hic korunmadan esimle beraber oldum reglime 15 gun var erken gebelik testi yaptim negatif cikti ecz gittim daha erken olfugunu ve bir hafta sonra tekrar yapmam gerektigini soledi dogrumu sizce.?
At canım anlarız anlayan vardırKizlar test yaptim bole cikti sonra gittim kan testi yPtirdim sonuclari gondersem anlarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?