- 28 Eylül 2023
- 384
- -15
- 13
- Konu Sahibi Matmazelcrus
-
Ben bekleyememiştim vallahaGebelik testinde regli tarihinden 6 gün öncesi için sonuç verir diyor tekrar negatif görürsem çok üzülürüm 4 gün bekleyip öyle yapıcam canım ama mutlaka yazıcam buraya
Ah canım keşke ama bekleyemedim test yaptım yine negatif çıktı ama henüz çok erken o yüzden kendimi avutmaya çalışıyorumBen bekleyememiştim vallahasen bekleyebilirsin tebrik ederim seni çok sabırlı bir anne olucaksın demekki inşallahta olursun
İnşallah olurda sen bu anın stresinden kurtulursun huzura kavuşursunAh canım keşke ama bekleyemedim test yaptım yine negatif çıktı ama henüz çok erken o yüzden kendimi avutmaya çalışıyorum
İnşallah canım bekleyip yapıcam boşuna üzülüyorum belkideİnşallah olurda sen bu anın stresinden kurtulursun huzura kavuşursun
Merhaba erken gebelik testini adete kaç gün kala yapabiliriz akşam yapsam olur muMarkadan markaya değişebilir canım birde erken gebelik testi alıp deneseydin birde keşke
5 gün önce yapmıştım hafif pembe bir cizgi çıkmıştı ama 2 dk içinde çıkması gerekiyor o çizginin 10 dk içinde de belirginleşiyor o çizgi o yüzden yaparsan mutlaka 10 dk boyunca gözünü ayırmadan bak ki emi ol zaten 5 gün sonra da adetim 2 gün geçince kaset gebelik testi yaptım 2 çizgide belirgin çıktın .Ben akşam üstü yapmıştım ama senin için rahat edecekse sabah ilk idrarla yapabilirsin canım.Merhaba erken gebelik testini adete kaç gün kala yapabiliriz akşam yapsam olur mu
Tebrikler sizin şüpheye düşmenize bile gerek yok hamilesiniz. Hemen mi çıktı çizgiMerhabalar benim teste de bakar mısınız boşa ümitlenmek istemiyorum
Teşekkür ederim ben 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bekliyorum hala günüm gelmedi sancı var karnım da sanki her an olacakmış gibi hissediyorumBen
5 gün önce yapmıştım hafif pembe bir cizgi çıkmıştı ama 2 dk içinde çıkması gerekiyor o çizginin 10 dk içinde de belirginleşiyor o çizgi o yüzden yaparsan mutlaka 10 dk boyunca gözünü ayırmadan bak ki emi ol zaten 5 gün sonra da adetim 2 gün geçince kaset gebelik testi yaptım 2 çizgide belirgin çıktın .Ben akşam üstü yapmıştım ama senin için rahat edecekse sabah ilk idrarla yapabilirsin canım.
Bende öyle hissetmiştim benim sağlam olan olan sol yumurtalığım o tarafta adetim olacakmış gibi sancı olurdu merakıma yenik düştüm ve yaptım bu sefer olmuştu . Allah herkese nasip etsin inşallah benim il kızımdan sonra bir tane daha istedik ama inan gitmediğimiz doktor kalmadı en sonunda hsg ile tüplerim kapalı olduğu için olmadığını öğrendik ilaçla biri açıldı ama diğeri açılmadı çok üzüldüm çok ağladım bunalımlara girdim birdaha olmayacak diye . Ama çok şükür Allah'ıma bir tane daha evlat verdi bana. Dua et sabret üzülme Allah lideyen herkese verir sadece herşeyi bir zamanı var onu bekliyor evladın, o zaman geldiğinde geleçek hemde umudunu kestiğin bir anda olucak bu .Teşekkür ederim ben 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bekliyorum hala günüm gelmedi sancı var karnım da sanki her an olacakmış gibi hissediyorum
Allah gönlünüze göre vermiş gerçekten hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBende öyle hissetmiştim benim sağlam olan olan sol yumurtalığım o tarafta adetim olacakmış gibi sancı olurdu merakıma yenik düştüm ve yaptım bu sefer olmuştu . Allah herkese nasip etsin inşallah benim il kızımdan sonra bir tane daha istedik ama inan gitmediğimiz doktor kalmadı en sonunda hsg ile tüplerim kapalı olduğu için olmadığını öğrendik ilaçla biri açıldı ama diğeri açılmadı çok üzüldüm çok ağladım bunalımlara girdim birdaha olmayacak diye . Ama çok şükür Allah'ıma bir tane daha evlat verdi bana. Dua et sabret üzülme Allah lideyen herkese verir sadece herşeyi bir zamanı var onu bekliyor evladın, o zaman geldiğinde geleçek hemde umudunu kestiğin bir anda olucak bu .
Birşey sorucam önceki adetlerinde göğüslerin sızlarmıydı . Bende hiç olmazdı hamile olduktan sonra oldu belki sizde öylesiniz dir de daha erken olduğu için fark edilmiyordur birde kan testi versenizAllah gönlünüze göre vermiş gerçekten hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinhaklısınız biz daha yeni başladık denemeye ilk ay yumurtlama günlerini kaçırdım geçen ay da yumurtalama günlerini değerlendirdik o günden sonra ilk defa sol kasıgım da ağrı oldu ara ara batma hissediyordum ordan umutlandım aslında birde göğüslerim çok sızlıyordu dokununca bile acıyordu herşeyin zamanı varmış demek çok acele etmemek gerekiyor bakalım hayırlısı olsun inşallah
Göğüsümde ağrı olurdu ama bu kadar olmazdı adet günüm takvime göre çarşamba günü bekliyorum o yüzden halaBirşey sorucam önceki adetlerinde göğüslerin sızlarmıydı . Bende hiç olmazdı hamile olduktan sonra oldu belki sizde öylesiniz dir de daha erken olduğu için fark edilmiyordur birde kan testi verseniz
Az kalmış inşallah hamilesinizdir sizde sürpriz olurGöğüsümde ağrı olurdu ama bu kadar olmazdı adet günüm takvime göre çarşamba günü bekliyorum o yüzden hala
Umarım inşallahAz kalmış inşallah hamilesinizdir sizde sürpriz olur
Yarın birdaha dene ama busefer normal gebelik testi dene meraktan çatlıyçam vallahaUmarım inşallah
Vallahi bende çatlayacam bazen 1-2 gün erken olduğum da oluyor ama bugün hala olmadı ama sanki sürekli adet olacakmışım gibi bakıp duruyorum takvim de yarını gösteriyor normal gebelik testi yapsam mı sabah acabaYarın birdaha dene ama busefer normal gebelik testi dene meraktan çatlıyçam vallaha
Bence sabah yap olursa silikte olsa çıkar zatenVallahi bende çatlayacam bazen 1-2 gün erken olduğum da oluyor ama bugün hala olmadı ama sanki sürekli adet olacakmışım gibi bakıp duruyorum takvim de yarını gösteriyor normal gebelik testi yapsam mı sabah acaba
Maalesef sabah yaptım dayanamadım , ama adet oldumBence sabah yap olursa silikte olsa çıkar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?