• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Aynen bat günü kaset tetsle denicem canım bu erken gebelik testiydi zaten birde normal gebelik testinde deneyim mi sence
Bende 4 5 gün bekle öyle dene bende de öyle olmuş tu 4 gün sonra kaset test aldım yaptım pozitif çıktı sende öyle yap

İlk başta silikti baya ama 10 dk içinde belirginleşti gözle daha net gözüküyor aslında fotoda biraz daha silik gözükmus 🙈🙈 aayy çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu ya 🥰🥰
Amin insallah canim benim bende lekelenme oldunadeti bekliyorum pazartesi kadin hastaliklarina kan vercem hormonlarima bakilmasi icin 😇 ilk gebelikte izledgm yollari izliyorum bakalim 🙂 yine hamile kalabilirim insallah

Kızlar silikte olsa bir çizgi belirdi hemen belirtiler var diye test yaptım ama reglim 10 gün var daha sizce doğru mu

Eklentiler

• IMG_20231006_003012.jpg
    IMG_20231006_003012.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 69
Markadan markaya değişebilir canım birde erken gebelik testi alıp deneseydin birde keşke

Denerim akşam iş dönüşü regliye 10 gün varsa çıkar mı sonuç
Çıkar eğer gerçekten varsa çıkar ama dikkatli bakman gerekiyor her açıdan bak 10 dk boyunca gözünü testten ayır ma önce çok hafif toz pembe gibi oluşuyor belli olmuyor o yüzden sonra yok diye atıp aklına gelip baktığında iz belirginleliyor ama aklında şüphe kalır öyle çünkü erken gebelik testlerinde kuruma çizgisi diye bir zıkkım var insanı çok yanıltıyor beni çok yanılttı mesela o yüzden 10 dk boyunca gözünü ayırmadan bak mutlaka haber dar etmeyi unutma

Çıkar eğer gerçekten varsa çıkar ama dikkatli bakman gerekiyor her açıdan bak 10 dk boyunca gözünü testten ayır ma önce çok hafif toz pembe gibi oluşuyor belli olmuyor o yüzden sonra yok diye atıp aklına gelip baktığında iz belirginleliyor ama aklında şüphe kalır öyle çünkü erken gebelik testlerinde kuruma çizgisi diye bir zıkkım var insanı çok yanıltıyor beni çok yanılttı mesela o yüzden 10 dk boyunca gözünü ayırmadan bak mutlaka haber dar etmeyi unutma
Tamam canım çok teşekkür ederim mutlaka haber vericem 🌺

Back