• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Yani bilemedim baska teste bakicam on gun var reglime hejuz belli olmaz mi peki

Allah allah ben anlamadom teste neden cikti o zaman
Artimed gebelik testi bu. Biri de bana demişti adetliyken yapsan pozitif çıkar diye. Gerçekten yanlış pozitif gösteriyor. Adetime 2-3 gün kala pozitif gösterdi. Başka testle negatifti zaten adet oldum. Bedava verseler artimed test yapmayın boşuna insanı umutlandırıyor yanlış pozitif sonuç ile.

Kan testinde negatif cikti normal testte pozitif
Canım test yanıltmasın seni bazı testler arızalı çıkıyor arkadaşların da dediği gibi artımed hatalı gösterme oranı yüksek bir test kan testine inan belkide değerlerin düşük olduğu için negatif çıkmıştır gün gün katlar 1 hafta sonra tekrar dene

Allah allah ben anlamadom teste neden cikti o zaman
Artimedde cok yalanci pozitif cikiyor canim adete yakin yukselen hormonu baz aliyo heralde artimed sorunlu bir test kan degerin negatf canim adetin gecsin baska marka testle dene insallah bebis vardir 🥰

Artimedde cok yalanci pozitif cikiyor canim adete yakin yukselen hormonu baz aliyo heralde artimed sorunlu bir test kan degerin negatf canim adetin gecsin baska marka testle dene insallah bebis vardir 🥰
Merhabalar adetime 1 hafta kala kan testi verdim başka bir şey için mide yanma var falan diyince ekstra Dr beta da isteyelim dedi sonuç 62.7 çıktı kızlar erken gebelik testi yapsam çıkar mı ve hangi marka almalıyım şuan adetime 5 gün var 🩷

Dün de kasıklarımda ağrı vardı aynı adet olcakmisim gibi ve ara ara çok hafif lavaboya gittikçe kahverengimsi lekeler oldu ve adetim düzenlidir 30 yaşındayım şimdiye kadar böyle bir ara lekenme görmedim

Dün de kasıklarımda ağrı vardı aynı adet olcakmisim gibi ve ara ara çok hafif lavaboya gittikçe kahverengimsi lekeler oldu ve adetim düzenlidir 30 yaşındayım şimdiye kadar böyle bir ara lekenme görmedim
Prodoctor erken gebelik testini dene
O lekelenmede büyük ihtimalle yerleşme kanaması

İnşallah öyledir ve sağlıkla gelişir 🤲tamamdır teşekkür ederim
Birde daha erken olduğu için dikkatli bak 10 dakika boyunca gözünü testten ayırma ilk 2 dk içinde böyle çok hafif toz pembe gibi görünüyor o yüzden belli olmuyor 10 dk sonunda biraz daha belli oluyor onun üstünden 4 gün geçtikten sonra normal bir gebelik testi yap . Ben yaşadım inşallah sende yaşarsın 😊😊😊

Birde daha erken olduğu için dikkatli bak 10 dakika boyunca gözünü testten ayırma ilk 2 dk içinde böyle çok hafif toz pembe gibi görünüyor o yüzden belli olmuyor 10 dk sonunda biraz daha belli oluyor onun üstünden 4 gün geçtikten sonra normal bir gebelik testi yap . Ben yaşadım inşallah sende yaşarsın 😊😊😊
Aayyy inşallah şimdi almaya gidiyorum🥰

Back