- 28 Eylül 2023
- 384
- -15
- 13
- Konu Sahibi Matmazelcrus
-
Bende 4 5 gün bekle öyle dene bende de öyle olmuş tu 4 gün sonra kaset test aldım yaptım pozitif çıktı sende öyle yapAynen bat günü kaset tetsle denicem canım bu erken gebelik testiydi zaten birde normal gebelik testinde deneyim mi sence
Tamam aynen adet günü ya da bir gün geçince falan yaparım 5 gün var zaten daha bat aBende 4 5 gün bekle öyle dene bende de öyle olmuş tu 4 gün sonra kaset test aldım yaptım pozitif çıktı sende öyle yap
Amin insallah canim benim bende lekelenme oldunadeti bekliyorum pazartesi kadin hastaliklarina kan vercem hormonlarima bakilmasi icinİlk başta silikti baya ama 10 dk içinde belirginleşti gözle daha net gözüküyor aslında fotoda biraz daha silik gözükmusaayy çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu ya
Tam zamanına denk geliyor o zaman inşallah sağlıklı ve güçlü bir bebeğin olur da sana tutunurTamam aynen adet günü ya da bir gün geçince falan yaparım 5 gün var zaten daha bat a
Amin amin inşallah canım Allah razı Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin sağlık sıhhatli benim ilk olacak insallah o yüzden biraz şaşkınımTam zamanına denk geliyor o zaman inşallah sağlıklı ve güçlü bir bebeğin olur da sana tutunur
Çizgi hemen çıktıysa doğru ama 10 dk sonra çıktıysa yanlışKızlar silikte olsa bir çizgi belirdi hemen belirtiler var diye test yaptım ama reglim 10 gün var daha sizce doğru mu
Günaydın hemen çıktı ama reglime daha çok var boşuna ümitlenmek istemiyorumÇizgi hemen çıktıysa doğru ama 10 dk sonra çıktıysa yanlış
Günaydın hemen çıktı ama reglime daha çok var boşuna ümitlenmek istemiyorum
Çok teşekkür ederim o kadar mutlu oldum ki umarım hiçbir sorun olmazAramıza hoşgeldin o zaman hamişinşallah bebeğinde sağlıklı ve güçlü olur da sana tutunur .4gün sonra tekrar dene
İnşallah olmaz ne güzel 3 kişi aynı anda hamile olduğunu öğrendiÇok teşekkür ederim o kadar mutlu oldum ki umarım hiçbir sorun olmaz
Malesef başka bir marka ile denedim negatif çıktıİnşallah olmaz ne güzel 3 kişi aynı anda hamile olduğunu öğrendi
Markadan markaya değişir canım keşke erken gebelik testi alıp deneseydinMalesef başka bir marka ile denedim negatif çıktı
Denerim akşam iş dönüşü regliye 10 gün varsa çıkar mı sonuçMarkadan markaya değişir canım keşke erken gebelik testi alıp deneseydin
Çıkar eğer gerçekten varsa çıkar ama dikkatli bakman gerekiyor her açıdan bak 10 dk boyunca gözünü testten ayır ma önce çok hafif toz pembe gibi oluşuyor belli olmuyor o yüzden sonra yok diye atıp aklına gelip baktığında iz belirginleliyor ama aklında şüphe kalır öyle çünkü erken gebelik testlerinde kuruma çizgisi diye bir zıkkım var insanı çok yanıltıyor beni çok yanılttı mesela o yüzden 10 dk boyunca gözünü ayırmadan bak mutlaka haber dar etmeyi unutmaDenerim akşam iş dönüşü regliye 10 gün varsa çıkar mı sonuç
Tamam canım çok teşekkür ederim mutlaka haber vericemÇıkar eğer gerçekten varsa çıkar ama dikkatli bakman gerekiyor her açıdan bak 10 dk boyunca gözünü testten ayır ma önce çok hafif toz pembe gibi oluşuyor belli olmuyor o yüzden sonra yok diye atıp aklına gelip baktığında iz belirginleliyor ama aklında şüphe kalır öyle çünkü erken gebelik testlerinde kuruma çizgisi diye bir zıkkım var insanı çok yanıltıyor beni çok yanılttı mesela o yüzden 10 dk boyunca gözünü ayırmadan bak mutlaka haber dar etmeyi unutma
Sabırsızlıkla bekliyorumTamam canım çok teşekkür ederim mutlaka haber vericem
Ne yaptın canımTamam canım çok teşekkür ederim mutlaka haber vericem
Gebelik testinde regli tarihinden 6 gün öncesi için sonuç verir diyor tekrar negatif görürsem çok üzülürüm 4 gün bekleyip öyle yapıcam canım ama mutlaka yazıcam burayaNe yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?