- 17 Aralık 2022
- 2.941
- 1.029
AminBnde de aynıydı işte ama pembemsi bugünkü geçen olan kahveydi yüksek ihtimal canım Rabbim hakkımızda hayırlısıni nasıp etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminBnde de aynıydı işte ama pembemsi bugünkü geçen olan kahveydi yüksek ihtimal canım Rabbim hakkımızda hayırlısıni nasıp etsin
Amiiinn inşallah kuzum rabbim sanada versin ennn yakın zamandaBende testte gör anlamında dedim inşallah inşallah alalhim nasip etsin
AminnnAmiiinn inşallah kuzum rabbim sanada versin ennn yakın zamanda
Cvpladigin icin tskkur ederimVar 6 gün oncesi
Rica ederim :)Cvpladigin icin tskkur ederim
Hep burda goruyorum acaba hamilemiyim diye
Yokmu acaba diye dusunmustum :)
Canım bugün nasılsın bi gelişme var mi
Canım bugün nasılsın bi gelişme var miBnde de aynıydı işte ama pembemsi bugünkü geçen olan kahveydi yüksek ihtimal canım Rabbim hakkımızda hayırlısıni nasıp etsin
Kasıklarimda ağrı var testi tekrar yaptım yine silik çıktı sen nasılsın ağrın falan var miCanım bugün nasılsın bi gelişme var mi
Sabah mide bulantimla baş dönmem oldu biraz kasıklarimda hafif ağrı varKasıklarimda ağrı var testi tekrar yaptım yine silik çıktı sen nasılsın ağrın falan var mi
Dikkat et kendine ablaSabah mide bulantimla baş dönmem oldu biraz kasıklarimda hafif ağrı var
Ediyorum canım sende dikkat et biraz yürüyüş olsun diye çıktı yürüyünce kasıklarim açılıyorDikkat et kendine abla
İyi yaptin valla bende evde ev işleri ile uğraşıyorum sol kasığımda batma var çok kotuEdiyorum canım sende dikkat et biraz yürüyüş olsun diye çıktı yürüyünce kasıklarim açılıyor
Birşey yok canım şuan normal biryerim agrimiyor akıntım da normal sadece eğilince sol kasıkta bi ağırlık var o zaman hissediyorum bakalım nasip artık sende ne var ne yokCanım bugün nasılsın bi gelişme var mi
İlk zaman benimde öyle oluyordu iki hafta önce misafirim gelicekdi ev temizledikce kasıklarimdan hareket edememiştimİyi yaptin valla bende evde ev işleri ile uğraşıyorum sol kasığımda batma var çok kotu
Ayni canım bende bi farklilik yok ara ara agrimla bulantim oluyor bu sıra baş dönmesi başladıBirşey yok canım şuan normal biryerim agrimiyor akıntım da normal sadece eğilince sol kasıkta bi ağırlık var o zaman hissediyorum bakalım nasip artık sende ne var ne yok
Hakkımızda hayırlısı olsun insallahİlk zaman benimde öyle oluyordu iki hafta önce misafirim gelicekdi ev temizledikce kasıklarimdan hareket edememiştim
İnşallah canımHakkımızda hayırlısı olsun insallah
Bunlar gebelik belirtisi zaten sen test yapmismiydin hiç canımAyni canım bende bi farklilik yok ara ara agrimla bulantim oluyor bu sıra baş dönmesi başladı
Evet yaptım pozitif cuma kadın doğum randevum varBunlar gebelik belirtisi zaten sen test yapmismiydin hiç canım
Çarşamba değil miydi randevun ablaEvet yaptım pozitif cuma kadın doğum randevum var