Hamilemiyim

Evdeyken hiç çamaşır takmıyorum dışarı çıkarsam anca öyle benimde dün fark ettim çatlamış bakalım cuma belli olucak bebiş
Hadi inş canım dün bende oldu valla göğüslerim sanki yaralı gibi dokununca ağrıyordu şuan da öyle ama biraz daha iyi bebiş var İNŞ hepimizinde ❤️🙏

Yok öyle olmuyor ara ara midem bulanıyor mide yanmasiyla birlikte sanki araba tutarya onun gibi
Anladım canım benim öyle değil valla arada bulantım oluyor ama atmam yani sadece eğilince karnıma baskı olduğu zaman kusma oluyor boğazıma kadar geliyor

Benim ovulasyondaki iliskiden sonra hemen göğüslerim şişti daha adetime 15 gün vardı en az ben oradan anlamıstım.Yani döllenme olduğu gibi ertesi gün göğüslerim şişti hemen.Normalde reglime 5 gün kala falan şişer.Ben ordan anlamıstım.
Ay peki ne durumdasınız şu an :)

Benim ovulasyondaki iliskiden sonra hemen göğüslerim şişti daha adetime 15 gün vardı en az ben oradan anlamıstım.Yani döllenme olduğu gibi ertesi gün göğüslerim şişti hemen.Normalde reglime 5 gün kala falan şişer.Ben ordan anlamıstım.
Benim bu 3 gündür göguslerimde ağrı var ic çamaşırına tahammül edemiyorum nefesim kesiliyor sanki böyle şişikten

Benim bu 3 gündür göguslerimde ağrı var ic çamaşırına tahammül edemiyorum nefesim kesiliyor sanki böyle şişikten
Doktora ne zaman gidiyorsun? Benim de aynıydi evde takmiyorum ama dokununca sızlıyor şuan iyiyim ama afedersin beyaz akintim var dünden beri ve sık sık idrar başladı tekrardan umarım geç döllenme ile hamile olduğumuzu öğreniriz 🙏

Doktora ne zaman gidiyorsun? Benim de aynıydi evde takmiyorum ama dokununca sızlıyor şuan iyiyim ama afedersin beyaz akintim var dünden beri ve sık sık idrar başladı tekrardan umarım geç döllenme ile hamile olduğumuzu öğreniriz 🙏
İnş canim bu pazartesi gidip kan vercem bakalım ama kan tahlilinde de kendini göstermeyebilir benim kuzenimin hamile olduğunu hiç pozitifte görmedi ta keseyi görene kadar negatif çıkıyordu testlerde

X