- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
Tedaviye gerek yok dedi doktorum stres olmucaksın çocuk olsun diye de girmiceksin ilişkiye dedi ama bu mümkün mü değil kırmızıları görene kadar umut var umarım vardırUmarım hamilesindir tedavi goruyormusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedaviye gerek yok dedi doktorum stres olmucaksın çocuk olsun diye de girmiceksin ilişkiye dedi ama bu mümkün mü değil kırmızıları görene kadar umut var umarım vardırUmarım hamilesindir tedavi goruyormusun
Orası öyle beklicez bakalım başka çaremiz yokPerşembeyi bekle sabırla kendini üzmeden seninde hamile olma ihtimalin yüksek
Aynen öyle kırmızılar görene kadar umut var inşallah en kısa sürede o kırmızılar gorursunTedaviye gerek yok dedi doktorum stres olmucaksın çocuk olsun diye de girmiceksin ilişkiye dedi ama bu mümkün mü değil kırmızıları görene kadar umut var umarım vardır
Moralini bozma canım erken olabilir test için bekle biraz dahaEvet yeni yaptim
Perşembe gününü bekliyorum bakalım seninde guzel haberlerini bekliyorum sende ovulasyon testini dene istersen bakalım sende de pozitif çıkacak mıMoralini bozma canım erken olabilir test için bekle biraz daha
Denerim canım demin akıntım baya fazla oldu bu iyi birşey mi regl oldum gibi hissettim aktı bildiğin benden baktım sıvı böyle beyaz akıntıPerşembe gününü bekliyorum bakalım seninde guzel haberlerini bekliyorum sende ovulasyon testini dene istersen bakalım sende de pozitif çıkacak mı
Ayn canım Rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin1 buçuk senedir herhangi bir sıkıntımız olmamasına rağmen olmuyor bizimde allahtan ümit kesilmez
Bende de akıntı var umarım iyi sonuçlar verir sürekli takip edip stresine giriyoruz ama umarım pozitif sonuçlar alırızDenerim canım demin akıntım baya fazla oldu bu iyi birşey mi regl oldum gibi hissettim aktı bildiğin benden baktım sıvı böyle beyaz akıntı
Amiiin inşallahAyn canım Rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin
Uyucaktik eşimle uyudu şuan o akinca öyle aha regl oldum dedim baktım yok normalde leke oluyordu şuan akıntım oluyorBende de akıntı var umarım iyi sonuçlar verir sürekli takip edip stresine giriyoruz ama umarım pozitif sonuçlar alırız
İnşAllah görmem o kırmızıları kızzz testte göreyim kırmızıııAynen öyle kırmızılar görene kadar umut var inşallah en kısa sürede o kırmızılar gorursun
İnş canimBende de akıntı var umarım iyi sonuçlar verir sürekli takip edip stresine giriyoruz ama umarım pozitif sonuçlar alırız
Umarım hamilelik belirtisidirUyucaktik eşimle uyudu şuan o akinca öyle aha regl oldum dedim baktım yok normalde leke oluyordu şuan akıntım oluyor
Ayn tatlımİnşAllah görmem o kırmızıları kızzz testte göreyim kırmızııı
Bende testte gör anlamında dedim inşallah inşallah alalhim nasip etsinİnşAllah görmem o kırmızıları kızzz testte göreyim kırmızııı
İnş canim farklı oldum bı an sende oluyor mu öyle yoksa ama bişi dim mi hissediyorum sanki var bebiş sol kasık tarafinda dönerken hareket ederken bı ağırlık gibi var bugün sırtım çok ağrıyor RABBİM hepimize en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsinUmarım hamilelik belirtisidir
Buyuk ihtimalle ikimzdede gec döllenme olmuştur beklemekten başka çaremiz yok umarım bebeklerimiz bizimledir bende de akıntı olmuştu beyazdı böyle gayette belli oluyor süt gibiydi şimdi de lekeli kahve tonlarında akintim var afedersin ama biraz kokuluİnş canim farklı oldum bı an sende oluyor mu öyle yoksa ama bişi dim mi hissediyorum sanki var bebiş sol kasık tarafinda dönerken hareket ederken bı ağırlık gibi var bugün sırtım çok ağrıyor RABBİM hepimize en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin
Var 6 gün oncesiSey bise sorucam
Genel bi soru
Adetten 4gun once yapilan hamilelik testlerden yokmu Turkiye'de ?
Bnde de aynıydı işte ama pembemsi bugünkü geçen olan kahveydi yüksek ihtimal canım Rabbim hakkımızda hayırlısıni nasıp etsinBuyuk ihtimalle ikimzdede gec döllenme olmuştur beklemekten başka çaremiz yok umarım bebeklerimiz bizimledir bende de akıntı olmuştu beyazdı böyle gayette belli oluyor süt gibiydi şimdi de lekeli kahve tonlarında akintim var afedersin ama biraz kokulu