Yok canım baştan 6 ocağa almıştım sonra randevu açılınca 30 aralığa aldımÇarşamba değil miydi randevun abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım baştan 6 ocağa almıştım sonra randevu açılınca 30 aralığa aldımÇarşamba değil miydi randevun abla
İyi yapmışsın benimde 29 Aralık hala da regl olmadimYok canım baştan 6 ocağa almıştım sonra randevu açılınca 30 aralığa aldım
İnşallah bebiş vardırİyi yapmışsın benimde 29 Aralık hala da regl olmadim
Adet olucak gibi hissetmiyorum bende arada kasıklarım ağrıyor ama adet gibi değilİyi yapmışsın benimde 29 Aralık hala da regl olmadim
İnşallah bakalım eşim hissediyor ama inşallah hevesi kırılmazİnşallah bebiş vardır
B3nd3 adet olacağımı sanmıyorum bu ay Allah bilir yined3 ama bebek yoksa bile inşallah kötü birsey yoktur kist mist olduğunu düşünmüyorum kontrollerimi yaptirmistimAdet olucak gibi hissetmiyorum bende arada kasıklarım ağrıyor ama adet gibi değil
Yoktur canim kötü düşünme öyle ama benimde sizin bahsettiğiniz gibi akintim lekelenmem falan olmadı herkesde oluyor mu bilmemB3nd3 adet olacağımı sanmıyorum bu ay Allah bilir yined3 ama bebek yoksa bile inşallah kötü birsey yoktur kist mist olduğunu düşünmüyorum kontrollerimi yaptirmistim
Herkeste olmuyor kişiden kişiye değişiyor hakkımızda hayırlısı olsunYoktur canim kötü düşünme öyle ama benimde sizin bahsettiğiniz gibi akintim lekelenmem falan olmadı herkesde oluyor mu bilmem
Hadi hayırlısı canım haberdar et bizi merakta bırakmaEvet yaptım pozitif cuma kadın doğum randevum var
İnşallah canımHerkeste olmuyor kişiden kişiye değişiyor hakkımızda hayırlısı olsun
Haber veririm canım sen napicaksin gidicek misinHadi hayırlısı canım haberdar et bizi merakta bırakma
Ben ay sonuna kadar beklicem canım regl olmazsam gidip kan vercem yine olurda negatif çıkarsa kadın doğuma gidecemHaber veririm canım sen napicaksin gidicek misin
Tamam canım inşallah bebek çıkarBen ay sonuna kadar beklicem canım regl olmazsam gidip kan vercem yine olurda negatif çıkarsa kadın doğuma gidecem
Bu test ovülasyon testi ve pozitif değil, ovülasyon için bile pozitif değil. Ovülasyon testi ile gebelik öğrenenlerde ikisi de kopkoyu ve kıpkırmızı çıkıyor beklenen adet gününde aynı yumurtlama olmuş gibi.
Günüm geçtiği için denemek istedim teşekkür ederim bilgilendirdigin içinBu test ovülasyon testi ve pozitif değil, ovülasyon için bile pozitif değil. Ovülasyon testi ile gebelik öğrenenlerde ikisi de kopkoyu ve kıpkırmızı çıkıyor beklenen adet gününde aynı yumurtlama olmuş gibi.
İnş canim RABBİM hepimize nasip eder inşTamam canım inşallah bebek çıkar
Benim dünden beri göğüslerim sızlıyor aşırı gece ağrı yapıyordu iç çamaşırı çıkardım iyi şuan dokununca ağrıyor ya sende var mı canım gelişmeKizlar nasilsinjz bir gelişme var mi
Aynı şeyler canım farkli bi belirtim yok sen bişey var mıKizlar nasilsinjz bir gelişme var mi
Benim de goguslerimd3 sizi var akintim var birde onun dışında iyiyimAynı şeyler canım farkli bi belirtim yok sen bişey var mı