- 17 Aralık 2022
- 2.941
- 1.029
Resmini atar mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmini atar mısın
Şimdi mi yaptın canımNormal testim negatif çıktı
Evet yeni yaptimŞimdi mi yaptın canım
İnşallah bakalım hayırlısı olsun sen nasılsınTest sorunlu olabilir bosver güzelim aklıni bulundirma bunlarla güzelce Perşembe gününü bekle gönlünü ferah tut
Biraz baş dönmesiyle mide bulantısı oluyor ara araİnşallah bakalım hayırlısı olsun sen nasılsın
Gebelik testi negatif çıktı gecikmenin 6.gunu bugün ve testin son kullanma tarihi 1 ocak 2022Yok kuzum ben hgc sandım silik diye beniö gibi koyu olması lazımdı neden gebelik testi almadı
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahBiraz baş dönmesiyle mide bulantısı oluyor ara ara
O zaman negatif canım daha var ocağa bozuk olacağını sanmıyorumGebelik testi negatif çıktı gecikmenin 6.gunu bugün ve testin son kullanma tarihi 1 ocak 2022
2022 ama 23 değil varsa vardır olsaydı şimdiye çıkmıştı zaten sanmıyorum olduğunu kist falan da yok iltihap da hepsine baktirmistim hayirlisi olsunO zaman negatif canım daha var ocağa bozuk olacağını sanmıyorum
İnşallah canim bakalim doktora gitmeden icime sinmez cuma belli olur ama göğüslerim çok dolgun uclari falan sende öyle bisy var mıAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah
1 buçuk senedir herhangi bir sıkıntımız olmamasına rağmen olmuyor bizimde allahtan ümit kesilmez2022 ama 23 değil varsa vardır olsaydı şimdiye çıkmıştı zaten sanmıyorum olduğunu kist falan da yok iltihap da hepsine baktirmistim hayirlisi olsun
Sertleşme var ve göğüs ucum aynı şekilde kasıklarimda da ağrı var adet olacakmışım de değilİnşallah canim bakalim doktora gitmeden icime sinmez cuma belli olur ama göğüslerim çok dolgun uclari falan sende öyle bisy var mı
Göğüs uclarim irileşti baya eşim ilk daha test yapmadan göğüslerim den bildiSertleşme var ve göğüs ucum aynı şekilde kasıklarimda da ağrı var adet olacakmışım de değil
Umarım hamilesindir tedavi goruyormusun1 buçuk senedir herhangi bir sıkıntımız olmamasına rağmen olmuyor bizimde allahtan ümit kesilmez
Seninle herseyimiz aynı ama bebeğin sana tutunmuş inşallah da oyle devam ederGöğüs uclarim irileşti baya eşim ilk daha test yapmadan göğüslerim den bildi
Seninle herseyimiz aynı ama bebeğin sana tutunmuş inşallah da oyle devam eder
Umarımİnşallah canım seninde vardir içini ferah tut
Perşembeyi bekle sabırla kendini üzmeden seninde hamile olma ihtimalin yüksekUmarım