Hamilemiyim

Bugün adet olmam lazımdı olmadım kasiklarimda batma var ara arada karin agrim oluyor birde mide bulantim vardi test yapmadım daha negatif gorcem diye 😅 sen nasılsın bebeğin nasıl
Hadi inşallah güzel haberlerini alırız biz iyiyiz haftaya cuma randevum var 12 haftalık olucak cinsiyeti tahmini yapabilir belki ağrılarım falan geçti güzel geçiyor hamilelik😅

Hadi inşallah güzel haberlerini alırız biz iyiyiz haftaya cuma randevum var 12 haftalık olucak cinsiyeti tahmini yapabilir belki ağrılarım falan geçti güzel geçiyor hamilelik😅
İnşallah güzel haberler veririm ama yine negatifler gorecegimden eminim 😅 masallah büyümüş bebek Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Oyle abla düşünmucem artık akışına birakicam inşallah en kısa sürede nasip olur sen nasılsın bebis nasil
İnşallah canım iyiyiz şükür geçen randevu da kıza benziyor ama değisebilir dedi iki hafta sonra tekrar.gidicem o zaman kesinlesicek

Eklentiler

• Screenshot_20230414-000402_Chrome.png
    Screenshot_20230414-000402_Chrome.png
    93,4 KB · Görüntüleme: 41
Sonucunu referans değerine koymuşlar herhalde eğer öyleyse hamilelik vardır acilde mi verdin testi

X