- 17 Aralık 2022
- 2.909
- 1.002
Amin abla inşallah bu sefer güzel haberler veririmİnşallah canim güzel haberlerini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin abla inşallah bu sefer güzel haberler veririmİnşallah canim güzel haberlerini bekliyorum
Canım bi gelişme var mıAmin abla inşallah bu sefer güzel haberler veririm
Bugün adet olmam lazımdı olmadım kasiklarimda batma var ara arada karin agrim oluyor birde mide bulantim vardi test yapmadım daha negatif gorcem diye sen nasılsın bebeğin nasılCanım bi gelişme var mı
Hadi inşallah güzel haberlerini alırız biz iyiyiz haftaya cuma randevum var 12 haftalık olucak cinsiyeti tahmini yapabilir belki ağrılarım falan geçti güzel geçiyor hamilelikBugün adet olmam lazımdı olmadım kasiklarimda batma var ara arada karin agrim oluyor birde mide bulantim vardi test yapmadım daha negatif gorcem diye sen nasılsın bebeğin nasıl
İnşallah güzel haberler veririm ama yine negatifler gorecegimden eminim masallah büyümüş bebek Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahHadi inşallah güzel haberlerini alırız biz iyiyiz haftaya cuma randevum var 12 haftalık olucak cinsiyeti tahmini yapabilir belki ağrılarım falan geçti güzel geçiyor hamilelik
İnşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin sana da en kısa zamanda güzel haberler duyurmak nasıp olsunİnşallah güzel haberler veririm ama yine negatifler gorecegimden eminim masallah büyümüş bebek Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım tekrar test yaptın mıİnşallah güzel haberler veririm ama yine negatifler gorecegimden eminim masallah büyümüş bebek Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Negatif abla adet oldum dünCanım tekrar test yaptın mı
Hayırlısı olsun canım üzülme vardir bunda da bir hayırNegatif abla adet oldum dün
Oyle abla düşünmucem artık akışına birakicam inşallah en kısa sürede nasip olur sen nasılsın bebis nasilHayırlısı olsun canım üzülme vardir bunda da bir hayır
İnşallah canım iyiyiz şükür geçen randevu da kıza benziyor ama değisebilir dedi iki hafta sonra tekrar.gidicem o zaman kesinlesicekOyle abla düşünmucem artık akışına birakicam inşallah en kısa sürede nasip olur sen nasılsın bebis nasil
Ayyy hadi hayırlısı olsun bebisi hissediyor musunİnşallah canım iyiyiz şükür geçen randevu da kıza benziyor ama değisebilir dedi iki hafta sonra tekrar.gidicem o zaman kesinlesicek
Sağol canım yok daha hissetmiyorum 2 hafta sonra hissederim belki ilk bebekte 20.haftada anca diyorlar amaAyyy hadi hayırlısı olsun bebisi hissediyor musun
Değişiyor tabi kişiden kişiye Allah kucağına almayı nasip etsin ablaSağol canım yok daha hissetmiyorum 2 hafta sonra hissederim belki ilk bebekte 20.haftada anca diyorlar ama
İnşallah canım sağolDeğişiyor tabi kişiden kişiye Allah kucağına almayı nasip etsin abla
İyi günler mesajınızı gördüm dolaşırken beta sonucunda referans değeri önemli mi sonuç ayrı referans değeri ayrı görünüyor yaReferans aralığında ne yaziyordu
Pek anlamıyorum aslında beta sonucunda kaç yaziyorİyi günler mesajınızı gördüm dolaşırken beta sonucunda referans değeri önemli mi sonuç ayrı referans değeri ayrı görünüyor ya
Pek anlamıyorum aslında beta sonucunda kaç yaziyor