reglim gecikti geç döllenme olabilir mi

hyg19

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2023
17
3
6
33
merhabalar benim 28 günde bi düzenli adetim döndüm var bu ay 5 gün geciktim sadece kasık agrım var başka regli belirtilerim yok bende beta hcg test yaptrdim 0.100 çıktı yani ne negatif acaba geç döllenme olabilir mi benim gibi olan var mı yardımcı olurmusunuz okuyorum adet gecikmesi 7. gün test negatif 8. tekrar yaptrdim pozitif diyenleri okudum hamilemiyim degil miyim reglim normalde gecikmez kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim:)

merhabalar benim 28 günde bi düzenli adetim döndüm var bu ay 5 gün geciktim sadece kasık agrım var başka regli belirtilerim yok bende beta hcg test yaptrdim 0.100 çıktı yani ne negatif acaba geç döllenme olabilir mi benim gibi olan var mı yardımcı olurmusunuz okuyorum adet gecikmesi 7. gün test negatif 8. tekrar yaptrdim pozitif diyenleri okudum hamilemiyim degil miyim reglim normalde gecikmez kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim:)
Bu geç döllenme olayı yumurtlama tarihinizle alakali oluyor genelde mesele düzenli regl de 14. günde oluyor eğer sizin ki misal 1 hafta sonra olduysa ve ilişki olduysa bu geç döllenme olur. Böyle bir durumunuz varsa ihtimal dahilinde ama yoksa benimde başıma geldi hatta testler silik çıkardı 10 gün geçti malesef kan negatif çıktı vücut oynadı yani o yüzden böyle bir durumda olabilir

Sonuç ne oldu

Back
X