Anladim canım hayırlı olsunOvulasyon testini denedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canım hayırlı olsunOvulasyon testini denedim
Ümidinizi asla yitirmeyin ne gelirse Allah'tan, ama adet gecikmesi ve belirtiler pozitif yönde sankiinsallah da sanmıyorum ya bi ümitsizliğe kapildim
Bilmiyordum vala bende denerim belki bakalım adına sevindim canımÇoğu kişi oyle öğrenmiş hamileliğini hatta burdan biri de ovülasyon sayesinde ogrenmis
Canim seni üzmek istemem ama lh hormonu ölçmek için kullaniliyor benim bildigim hamilelik icin hcg değerini ölçmek gerekinsallah da sanmıyorum ya bi ümitsizliğe kapildim
Bugün buraya yazan birinden öğrenmiştim bende olacağı varsa olur zaten Allah ne zaman nasip ederse artık yani yumurtlama günüm mü oluyor ama benim yumurtlama günüm 3 araliktiCanim seni üzmek istemem ama lh hormonu ölçmek için kullaniliyor benim bildigim hamilelik icin hcg değerini ölçmek gerek
Sense dene bakalım pozitif goruc3kmisin galiba yumurtlama günüm benim bugün bilmiyorumBilmiyordum vala bende denerim belki bakalım adına sevindim canım
Evet doktor da idrarda pozitif gordu ama kanda negatifdi Allah nasip ederse inşallah hakkımızda hayırlısı olsunÜmidinizi asla yitirmeyin ne gelirse Allah'tan, ama adet gecikmesi ve belirtiler pozitif yönde sanki
Şimdi internetten okudum ovu testiyle öğrenen varmis ama çok koyu çıkıyormuş sılık olmazmis sen normal test yap emin olmak içinBugün buraya yazan birinden öğrenmiştim bende olacağı varsa olur zaten Allah ne zaman nasip ederse artık yani yumurtlama günüm mü oluyor ama benim yumurtlama günüm 3 aralikti
Normal testim negatif çıktıŞimdi internetten okudum ovu testiyle öğrenen varmis ama çok koyu çıkıyormuş sılık olmazmis sen normal test yap emin olmak için
Olabilir valla deneyin her ihtimale karşı bugün eşinle canımSense dene bakalım pozitif goruc3kmisin galiba yumurtlama günüm benim bugün bilmiyorum
Oyle olucak büyük ihtimalle çok dusunmucem artık Allah ne zaman nasip edeceğini biliyorOlabilir valla deneyin her ihtimale karşı bugün eşinle canım
Hadi hayırlısı canımOyle olucak büyük ihtimalle çok dusunmucem artık Allah ne zaman nasip edeceğini biliyor
Amin canımHadi hayırlısı canım
Yaaa tebrik ederimmm banada dua eder misinTesti yaptım silik çıktı haber ver demiştin
Yeni mi yaptınNormal testim negatif çıktı
Evet abla yeni yaptimYeni mi yaptın
Ama testler 1 ocak 2022 tarihi son kullanmaEvet abla yeni yaptim
Ama ovulasyon testi yinede hamilelik var miYaaa tebrik ederimmm banada dua eder misin
Test sorunlu olabilir bosver güzelim aklıni bulundirma bunlarla güzelce Perşembe gününü bekle gönlünü ferah tutAma testler 1 ocak 2022 tarihi son kullanma
Resmini atar mısınAma ovulasyon testi yinede hamilelik var mi