Canim gozun aydin ya sen hamilesin işte 10 cikmis 5den sonrasi gebelik diyoAyyy inşallah kuzumm
Aynn oyle sabahdan beri piskolojim bozuldu esimle ayni is yerinde calisiyoruz uzuluyo bana baktikca ama. Napim:/Aynı dert bendede var kızlar 6 gün var adet olmama dün yaptım negatif çıkmıştı üzüldüm kesinlikle bekliycem insan ikinci çizgiyi göremeyince üzülüyor erken yapmamamak en iyisi
Canim gozun aydin ya sen hamilesin işte 10 cikmis 5den sonrasi gebelik diyo ❤
Canim netten amladigim kadariyla gebesin ben cok kotuyum suan zaten kantahlili gozum kesmiyo oda negativ cikarsa cok saha kotu olcam adetimi beklim boyle bakalim gelcekmiNe bilim labaratuvarda calisan kadin bi ihtimal olabilir anlamina geliyo dedi gecikmeyi beklicem bu sefer. Sen de kan tahlili yaptır bence varsa da yoksa da belirsizlikten cok daha iyi
Canim netten amladigim kadariyla gebesin ben cok kotuyum suan zaten kantahlili gozum kesmiyo oda negativ cikarsa cok saha kotu olcam adetimi beklim boyle bakalim gelcekmi
Aynen canım bende takmamamya çalışıyorum nasıl geçicek 1 haftaAynn oyle sabahdan beri piskolojim bozuldu esimle ayni is yerinde calisiyoruz uzuluyo bana baktikca ama. Napim:/
Olur tabi canim sende bikac gun sonra tekrar test yaptir o degerin yukselmesi gerekiyomus cok okumustumBana da haber ver olur muu cooookk dua edixem sana
Insallah canim insallahAynen canım bende takmamamya çalışıyorum nasıl geçicek 1 haftainş hamileyizdir
Yaptiricam canımOlur tabi canim sende bikac gun sonra tekrar test yaptir o degerin yukselmesi gerekiyomus cok okumustum
Insallah canim insallah
Canim kafayi cok takiyorum yapim bu hep boyleyim herseyde kendimi yipratiyorum ama 5 gun kaldi bakalim insallah bende gusel haber veririmBu arada boşu boşuna üzülme canım benim de adetime 4 gün var ve test negatif çıktı
Insallah kuzumCanim kafayi cok takiyorum yapim bu hep boyleyim herseyde kendimi yipratiyorum ama 5 gun kaldi bakalim insallah bende gusel haber veririm
Hayırlısı olsun canım üzülme bence çok erken yaptinDayanamadim acile gittim malesef gebelik yok dediler cok kotu oldum ya
Benim adet 5 gün geçtikten sonra çıkmıştı canim5 gun var adetime olaydı cikardi
Adetin bı geçsin, ve sakin ol çok streslisin. Bu ay olmasa bı dahaki ay olur sakin ol.5 gun var adetime olaydı cikardi
Testin sonucunu buraya atma şansın varmı ?Ben boyle zor oldugunu bilmiyodum ilkinde olur diye biliyodum hep suan cok tuaf oldum yine bi umudum vardi ama ne bilim bide test de hcg yazmiyo bunlar bisiyi yanlismi yaptilar acaba netten baktim hcg yasa beta hcg diye bisi yok testte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?