Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim cok heycanliyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabq kızlar araniza yeni katildim esimde toplamda 4 kere çalıştık 2 si yumurtlama zamanimda 1 tanesi oncesi ve 1 tane sonrasinda en son ayim 5. De adet olmustum simdi 3 4 gundur kasiklarim cok fena ve goguslerim agriyo cok heycanliyim ilk gebeligim sizce hamile olma ihtimalim nedir adetime daha 8 gun var

Benim de adetime 4 gün kaldi dayanamicam yarin bi bakıcam 5tl lik testle sen yaptin miii

Beklicem artij 5 gun kaldi zatenn gecerse yaparim cok uzuldum keske yapmasaydim dedigin gibi bekleseydim

Beklicem artij 5 gun kaldi zatenn gecerse yaparim cok uzuldum keske yapmasaydim dedigin gibi bekleseydim

Ben de bu kadar üzüleceğimi tahmin etmiyodum. Daha erken negatif çıkma olasılığı cok yuksek diyodum ama demek ki çok umut etmişim. Kanda çıkar mi acaba acile gitsek test yapsak

Ben de bu kadar üzüleceğimi tahmin etmiyodum. Daha erken negatif çıkma olasılığı cok yuksek diyodum ama demek ki çok umut etmişim. Kanda çıkar mi acaba acile gitsek test yapsak
Kanda cikar diye biliyorum en erken kanda cikiyomus zaten

Bu kadar stres iyi degil. Rahat olun :) bebek sizinleyse sizinledir. Erken ya da gec ogrenmeniz bunu degistirmez ki. Kaldi ki su an ogrenseniz bile brbegi kalp atisini goremiceksiniz sabirli olun biraz 😂

8
Bu kadar stres iyi degil. Rahat olun :) bebek sizinleyse sizinledir. Erken ya da gec ogrenmeniz bunu degistirmez ki. Kaldi ki su an ogrenseniz bile brbegi kalp atisini goremiceksiniz sabirli olun biraz 😂

Yaa ben turşu kurdugumda bile ne zaman yicez artik diye sabirsizlanan bi insanim😂 bu olmazsa bi dahaki sefere adet tarihim ne zaman bakmicam beklemcem kendime söz verdim bu ilk tecrübe deyip gececem😂

Vucudum benimle oyun oynuyo resmen ya 2 gune kadar butun hamilelik belirtilerim girmisti goguslerim haric test negativ cikti kasiklarim agrimaya batmaya basladi belim. Agriyo piskolojim bozuldu sanirim

Insallahhh kadın tam cikmayabilir dedi ama bakalım normalde 2 saate ama sen cok sabirsizsin sana 1 saate cikarayim dedi
Haber ver canim beklyiorum gusek haberleri insallah gebesindir 🙏

Bak canim oku bunu

Eklentiler

• Screenshot_20190831_144030_com.huawei.browser.jpg
    Screenshot_20190831_144030_com.huawei.browser.jpg
    158,8 KB · Görüntüleme: 25
Back