Burda HCG göremedim ben başka var mı ?Boyle hcg diye bisi gormedim
AttımTestin sonucunu buraya atma şansın varmı ?
Yok baska bende görmedim anladim bisi zatenBurda HCG göremedim ben başka var mı ?
Sen yaptirmismiydin kan testi hcg yaziyomuyduBurda HCG göremedim ben başka var mı ?
Bunlar beni salladilar mi acaba ya bosa umitlendirmek istemiyorum kendimi netten de baktim hcg terimi olmasi lasim kanda bunlar idrar da yaptiklarini mi yazdilar acabaEvet tabi beta HCG yazar direk
Bence tekrar bı kan verin gününüz geldiğinde adet olmazsanız en garantisi o ayrıca idrarda da beta yapıp da orda yazmamasi da ilginç birseyBunlar beni salladilar mi acaba ya bosa umitlendirmek istemiyorum kendimi netten de baktim hcg terimi olmasi lasim kanda bunlar idrar da yaptiklarini mi yazdilar acaba
Ben gunumu bekluyim adetim gecirkirse test yaparim piskolojim bozuldu resmen bidaja oncesime asla test yapmamBence tekrar bı kan verin gününüz geldiğinde adet olmazsanız en garantisi o ayrıca idrarda da beta yapıp da orda yazmamasi da ilginç birsey
Zaten erken test yapmak okadar da iyi bişey değilBen gunumu bekluyim adetim gecirkirse test yaparim piskolojim bozuldu resmen bidaja oncesime asla test yapmam
Evet bizim. Ilk denememiz cok heycan yaptim acele ettim boyle kaldimZaten erken test yapmak okadar da iyi bişey değil
erken degil mi dollenem olduysa bile anca rahime yerlesir de hormon salgilamaya baslarSimdi hastaneye geldim kontrol yaptırdım test yapti negativ cikti ultrason bakti hamilelik yok dedi ben rahim agzindan ameliyat olmustum nolur nolmaz gösterim dedim hersey yolunda ama gebelikde yok
4 gun bar adetime normalde olsa cikardi benceerken degil mi dollenem olduysa bile anca rahime yerlesir de hormon salgilamaya baslar
Kızlar sizce gebelik varmı erken gebelik testinden yaptım
Evet ben gördüm
Kac gun var bata canim. Bu testle sakin umutlanma ben yine silik ama bundan biraz daha belirginlerini gördüm ama devami gelmedi malesefKızlar sizce gebelik gözüküyormu
Evet var gibi adetiniz geçti mi?Kızlar sizce gebelik varmı erken gebelik testinden yaptım
6 gün var canm bugün eşimin doğum günü bende ona sürpriz olsun diye yapmştım söylesem mmi söylemesemmi kararsız kaldım bak sen öyle diyince şimdiKac gun var bata canim. Bu testle sakin umutlanma ben yine silik ama bundan biraz daha belirginlerini gördüm ama devami gelmedi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?