Kızlar bugün kan verdim son adet tarihim 13 ağustosdu adetime 4 gün var değerim 25 çıktı doktor pozitif ama 5 10 gün sonra testi tekrarlıyalım demiş ilk gebeliğim kafam karıştı son adet tarihini baz alırsak 3 hafta 1 günlül oluyo 25 değer iyimi sizce???
Ben adetime yaklaşık 10 gun kala belirti yasamaya başladım özellikle göğüsten. Goguslerim normal adet belirtisinden daha hassastı. Kesinlikle bu kadar önden belirti yaşanıyor. Tecrübe ile sabit.
Simdi hastaneye geldim kontrol yaptırdım test yapti negativ cikti ultrason bakti hamilelik yok dedi ben rahim agzindan ameliyat olmustum nolur nolmaz gösterim dedim hersey yolunda ama gebelikde yok
Canim bildigim kadariyla bi 10 gun sonra kanda cikiyomua ama benim gittigimde yanlis hatirlamiyosam 7 8 gun var di ki gebe degildim zaten malesef ama idrar testi yapicaksan adetini bekle erken test felan yapma piskoloji bozuyor yasadim ondan
Canim bildigim kadariyla bi 10 gun sonra kanda cikiyomua ama benim gittigimde yanlis hatirlamiyosam 7 8 gun var di ki gebe degildim zaten malesef ama idrar testi yapicaksan adetini bekle erken test felan yapma piskoloji bozuyor yasadim ondan
Bekliceksin canim suan cok erken idrarda cikmaz zaten kandada 10 gun diyolar anca ki adet zamanini bekle en garantisi o suan cok erken bisi cikmasi icin
Bekliceksin canim suan cok erken idrarda cikmaz zaten kandada 10 gun diyolar anca ki adet zamanini bekle en garantisi o suan cok erken bisi cikmasi icin