İnsan çok isteyince vücudunu dinlemeden acaba demeden duramıyo işteMuneccim olsa bilemez. Gecikme bekleyiniz. Belirtiler bu kadar erken hissedilmez ayrica.
Cok iste elbette hepimiz cok istedik fakat beklemeden gecikme olmadan heyecanla strese sokarsan sureci zorlastirirsin daha da cok.İnsan çok isteyince vücudunu dinlemeden acaba demeden duramıyo işte
Yani haklısınız rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin inşallah beklemekten başka çare yokCok iste elbette hepimiz cok istedik fakat beklemeden gecikme olmadan heyecanla strese sokarsan sureci zorlastirirsin daha da cok.
InsallahInsallah hamilesindir ama vucuduny dinleyince tamam korunmadk beraber olduk yumurtlamaya denk geldi tutmamasi imkansiz gibi dusunebiliyo. Kendi kendine belirti ariyo veya direk belirtileri gebelige yorumluyo cok stres heyecan yapmadan gecirmeye calis bu sureci. Ama insallah bebegin seninledir
Insallah canim insallah ilk gebeligim oyle cok istiyorum kiAynı durumu yaşıyoruz benim de 10 gün var inşallah hamileyizidir
Muneccim olsa bilemez. Gecikme bekleyiniz. Belirtiler bu kadar erken hissedilmez ayrica.
Sen nezaman anladin canimGüldüm mesajınıza evet müneccim olsa bilemez fakat ben çok erken anlayanlardanim çok nadir de olsa neden olmasın olabilir tabii ki.
Sen nezaman anladin canim
Benim adetime daha 8 gun var beklicem ozaman az once hastanede kontrol yapri ultrasin ve test negativ cikti10 gün falan vardı gerçekten imkansız gibi görünüyor ama anlamıştım. Ama testte çıkması için 1 hafta kadar daha bekledim tabii. Yine de adetten 2 3 gün önceki testte sonuç aldım benim hormonlar aniden yukseliyo galibabat gelene kadar da pozitife inanamadım orası da ayrı
Daha adetine varmış olsa da çıkmaz kiSimdi hastaneye geldim kontrol yaptırdım test yapti negativ cikti ultrason bakti hamilelik yok dedi ben rahim agzindan ameliyat olmustum nolur nolmaz gösterim dedim hersey yolunda ama gebelikde yok
Heycanla beklicem artikgunler gecmiyoDaha adetine varmış olsa da çıkmaz ki
Es
Benim adetime daha 8 gun var beklicem ozaman az once hastanede kontrol yapri ultrasin ve test negativ cikti
Insallah tek istedim o okadar heycanliyimki bazen gozlerim doluyoBeklemelisin tabii ki. Negatifte olabilir sen istediğin içinde belirti var sanıyo olabilirsin. Yoksa da moralini bozma bebekler geleceği zamanı bilir
Insallah tek istedim o okadar heycanliyimki bazen gozlerim doluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?