Merhabq kızlar araniza yeni katildim esimde toplamda 4 kere çalıştık 2 si yumurtlama zamanimda 1 tanesi oncesi ve 1 tane sonrasinda en son ayim 5. De adet olmustum simdi 3 4 gundur kasiklarim cok fena ve goguslerim agriyo cok heycanliyim ilk gebeligim sizce hamile olma ihtimalim nedir adetime daha 8 gun var
Yaptim malesefBenim de adetime 4 gün kaldi dayanamicam yarin bi bakıcam 5tl lik testle sen yaptin miii
Beklemeni sırf bu yüzden önermiştim. Hayırlısı olsun inşallah. Adetin gecikirse yaparsın tekrardan.Yaptim malesef
Yaptim malesef
Beklicem artij 5 gun kaldi zatenn gecerse yaparim cok uzuldum keske yapmasaydim dedigin gibi bekleseydim
Kanda cikar diye biliyorum en erken kanda cikiyomus zatenBen de bu kadar üzüleceğimi tahmin etmiyodum. Daha erken negatif çıkma olasılığı cok yuksek diyodum ama demek ki çok umut etmişim. Kanda çıkar mi acaba acile gitsek test yapsak
Imsallah rabbim yüzünüzü güldürsünAynı durumu yaşıyoruz benim de 10 gün var inşallah hamileyizidir
Kanda cikar diye biliyorum en erken kanda cikiyomus zaten
Bu kadar stres iyi degil. Rahat olun :) bebek sizinleyse sizinledir. Erken ya da gec ogrenmeniz bunu degistirmez ki. Kaldi ki su an ogrenseniz bile brbegi kalp atisini goremiceksiniz sabirli olun biraz
Hadi insallah senin ki positiv cikar canimŞu an kan tahlili vermeye gidiyorum dayanamiyorum artık
Insallahhh kadın tam cikmayabilir dedi ama bakalım normalde 2 saate ama sen cok sabirsizsin sana 1 saate cikarayim dediHadi insallah senin ki positiv cikar canim
Haber ver canim beklyiorum gusek haberleri insallah gebesindirInsallahhh kadın tam cikmayabilir dedi ama bakalım normalde 2 saate ama sen cok sabirsizsin sana 1 saate cikarayim dedi
Haber ver canim beklyiorum gusek haberleri insallah gebesindir
Haber ver canim beklyiorum gusek haberleri insallah gebesindir
Yanlis bilmiyomsam 5den sonrais gebelik diyolar10 cıktı kan sonucum hep 0 çıkardı pratisyen hekim ben anlamam dedi var mıdır acaba
Ayyy inşallah kuzummYanlis bilmiyomsam 5den sonrais gebelik diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?