Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim cok heycanliyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boyle hcg diye bisi gormedim

Eklentiler

• 15672908774657017656724191949538.jpg
    15672908774657017656724191949538.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 63
Evet tabi beta HCG yazar direk
Bunlar beni salladilar mi acaba ya bosa umitlendirmek istemiyorum kendimi netten de baktim hcg terimi olmasi lasim kanda bunlar idrar da yaptiklarini mi yazdilar acaba

Bunlar beni salladilar mi acaba ya bosa umitlendirmek istemiyorum kendimi netten de baktim hcg terimi olmasi lasim kanda bunlar idrar da yaptiklarini mi yazdilar acaba
Bence tekrar bı kan verin gününüz geldiğinde adet olmazsanız en garantisi o ayrıca idrarda da beta yapıp da orda yazmamasi da ilginç birsey

Bence tekrar bı kan verin gününüz geldiğinde adet olmazsanız en garantisi o ayrıca idrarda da beta yapıp da orda yazmamasi da ilginç birsey
Ben gunumu bekluyim adetim gecirkirse test yaparim piskolojim bozuldu resmen bidaja oncesime asla test yapmam

Simdi hastaneye geldim kontrol yaptırdım test yapti negativ cikti ultrason bakti hamilelik yok dedi ben rahim agzindan ameliyat olmustum nolur nolmaz gösterim dedim hersey yolunda ama gebelikde yok
erken degil mi dollenem olduysa bile anca rahime yerlesir de hormon salgilamaya baslar

Kac gun var bata canim. Bu testle sakin umutlanma ben yine silik ama bundan biraz daha belirginlerini gördüm ama devami gelmedi malesef
6 gün var canm bugün eşimin doğum günü bende ona sürpriz olsun diye yapmştım söylesem mmi söylemesemmi kararsız kaldım bak sen öyle diyince şimdi

Back