Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim? Çift çizgi gördüm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır art niyetli yazmadım ben yorumu gerçekten merak ederek yazdım çünkü deneyim her şeyden önce gelir.. ne zaman test yapmalı ne zaman kan vermeliyim?
Eğer şuan yumurtalama günün olduğundan eminsen tam 12 gün sonra erken gebelik testi yapıp öğrenebilirsin kanı da adet geciktikten sonra vermelisin

Sen yine de bizi haberdar et durumdan inşallah güzel mutlu haberler verirsin

Eğer şuan yumurtalama günün olduğundan eminsen tam 12 gün sonra erken gebelik testi yapıp öğrenebilirsin kanı da adet geciktikten sonra vermelisin
Çok teşekkür ederim canım benim pazartesi gününü beklemek zordu şimdi dahada heyecanlı süreç başlıyoor

Amin canım benim Allah isteyen bekleyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah haberleşelim günlerimiz aynı gidiyor

Merhaba sonucunuz ne çıktı hamilemisiniz

Canim hakkinda hayirlisi var gibi duruyor benim cocgum yok olmadi hic ama bu testleri kac kez evliligmin basindan beri yaptigmi sana anlatamam haddi hesabi yok .. bukadar belirgin olupda negatif olmasi tuhaf olur zaten umarim vardir..

Son durum nedir hamıle misiniz

Kızlar size sorum olucak adet olmama 2 gün kaldı üstteki ovulasyon testi böyle durumla karşılaşan var mı?

Ovülasyon testine göre hangi günleri değerlendirdin acaba bende şuan ovülasyon testi yapıyorum yumurtlama günümü 1 gün geçti beklemedeyim
Ben genelde yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdim yani yumurtlama basladigin da 1 dolu bir boş şeklinde değerlendirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…