Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim? Çift çizgi gördüm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım seni üzmek istemem ama herşeyimiz aynı diye söylüyorum daha dün yumurtlama gününmüş daha gebe kalıp kalmadığımız belli değil gebeliğin yüksek günü dün ve bugün bizim için. Sanırım yanlış anlaşılma var ortada
Peki hcg de nasıl böyle çıkıyo ki övülasyon testi degıl sonucta bende bunu anlamadım

Hem stres yapma biliyorum çok heyecan verici karmaşık bir dönem fazla düşünme ♥️ Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Hayır kuzum üzülmem öyle şey mi olur sadece çok arada kaldım ve fazla heyecanlıyım belirtiler de bu şekilde olunca ister istemez bilgili ve tecrübeli kişilere danışmak istedim. Bu geceyi de mi değerlendirmeliyiz eşimle tavsiyeni doğru anladım değil mi kuzum ❤️
ewet canım bu geceyi değerlendir mutlaka. Birde ovulasyon testin var mı bi bak bakalım ne çıkacak. Testin yoksa bu günü değerlendirin sonra gün aşırı devam edin regl tarihine kadar

Yumurtlama henüz tamamlanmamışken yaptım, aile hekimliğinde ki hemşirenin tavsiyesi üzerine bundan sonuç alabileceğimi söyledi ve silik çizgi ile karşılaşmam aklımı çok karıştırdı
Daha neler duycaz ya. Nerde görülmüş yumurtlama olmadan döllenme olmadan döllenmiş yumurta rahimden içeri girmeden kaset tetsin pozitif çıktığı. Bütün bildiklerimi çürütüyor bu olanlar

26sında hamile kalsaydınız (ki kanama olduğunda ilişki olmayacağı için zor) hemşirenin dediği doğru olurdu.
Siz bir kaç gün daha çalışmaya devam edin ve dünü baz alarak üzerine 12 gün ekleyip test yapın ayın 21inde doğru sonuç alabilirsiniz.
Canım şeyi söylemeyi unuttum, önceki ay regl aşırı kanamalı ve parçacıklıydı ilk defa o şekilde regl dönemi geçirdim. Ağrılarım inanılmazdı.
Pazartesi günü kan değerlerinde HCG belli etmez mi kendisini 😭

Canım şeyi söylemeyi unuttum, önceki ay regl aşırı kanamalı ve parçacıklıydı ilk defa o şekilde regl dönemi geçirdim. Ağrılarım inanılmazdı.
Pazartesi günü kan değerlerinde HCG belli etmez mi kendisini 😭
Maalesef pazartesi günü yumurtlama döneminden 3 gün geçmiş olacak çıkması imkansız.🥺

Daha neler duycaz ya. Nerde görülmüş yumurtlama olmadan döllenme olmadan döllenmiş yumurta rahimden içeri girmeden kaset tetsin pozitif çıktığı. Bütün bildiklerimi çürütüyor bu olanlar
Dediğim gibi öneriler üzerine bunu yaptım ve yaşadığım durumlarda bunlardan ibaret, peki sizin kıymetli deneyimlerinize ve bilgilerinize göre ne zaman kan vermeli, ne zaman tekrar test uygulamalıyım?

Arkadaşlar yazmış zaten benim de kafam karıştı. Testinizde bence de hata olabilir dağınık bir görüntü var çünkü. Çok mu damla damlattınız? En iyisi siz pazartesi bir kan verin, kafadaki soru işaretleri gitsin sonra sıfırdan başlayın

Yaaa 😓 peki canım benim ne zaman gitmeli, ne yapmalıyım.. içimdeki heyecan ve üzerime yüklenmiş aşırı duygusallıkla bu sürecin sonucunu ne zaman öğrenebilirim 😓
Öncelikle döllenme olayı başarılı mı bilmiyoruz bu yüzden bu akşamı da eşinle mutlaka değerlendir.

Yumurtlama gününden en az 12 gün sonra test vermelisin.

Hemşirenin dediği olay bambaşka hamilelik dönemini son regl kanamasından başlatıyorlar.

ewet canım bu geceyi değerlendir mutlaka. Birde ovulasyon testin var mı bi bak bakalım ne çıkacak. Testin yoksa bu günü değerlendirin sonra gün aşırı devam edin regl tarihine kadar
Hayır canım ovülasyon testim yok, regl dönemine kadar bu şekilde devam o halde, gün aşırı ilişkiye giriyoruz hergün ve günde 1+ nın sağlıklı olmadığını duydum bu konuda ki fikrin nedir?

Merhaba üzülmenizi istemem ama tarihlere göre ovulasyon dönemindesiniz sanırım test hatalı. Peki neden gebelik testi yaptınız acaba tarihleri mi karıştırıyosunuz çünkü yumurtlama zamanı gebelik testi yapmanızda ilginç geldi

Hayır canım ovülasyon testim yok, regl dönemine kadar bu şekilde devam o halde, gün aşırı ilişkiye giriyoruz hergün ve günde 1+ nın sağlıklı olmadığını duydum bu konuda ki fikrin nedir?
1 gün dur 1 gün değerlendir canım. Ben böyle gidiyorum şuan 1 kere 2 gün durdum işlerim vardı. Bugün değerlendirebilirsen değerlendir olmazsa yarın kesin değerlendir derim.

Dediğim gibi öneriler üzerine bunu yaptım ve yaşadığım durumlarda bunlardan ibaret, peki sizin kıymetli deneyimlerinize ve bilgilerinize göre ne zaman kan vermeli, ne zaman tekrar test uygulamalıyım?
Kıymetli deneyim değil hayatım benim lafım sana değil bunu sana öneren kişide. Sen de ben de çok iyi biliyoruz farklı bir durum olduğunu. Bunu ilk defa duyan ben değilimdir. Rabbim sana boy boy çocuk versin. Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasin herşey gönlünce olsun inşallah. Ben seni çok iyi anlıyorum sadece ilk defa böyle bir şey duydum

Kuzum kusura bakma ben adet günü falan sandım ama kızlar haklı suan benimde kafam karıstı bence sen bidaha test yap suan beynım yandı

Öncelikle döllenme olayı başarılı mı bilmiyoruz bu yüzden bu akşamı da eşinle mutlaka değerlendir.

Yumurtlama gününden en az 12 gün sonra test vermelisin.

Hemşirenin dediği olay bambaşka hamilelik dönemini son regl kanamasından başlatıyorlar.
Eda kuzum mutlaka pazartesi günü cevaplayacağım detaylarla ❤️❤️

Umbrella kuşum Döllenme konusunda ben fazla pozitifim korunma sebeplerimizden biriside fazla aktif ve döllenmeye açık yumurtamın olması, şehir değişikliği yaşadık tayin nedeniyle doktorumla farklı şehirlerdeyiz. Korunmadan ilişkiye girdiğinde dahi 2 gün sonra gel diyordu bana, hamileyken hamile kalabilme durumum söz konusu. Ama şimdi bu test sonucunu birde üzerimdeki yaşadığım belirtileri görünce ister istemez umutlandım. HCG hafif artmış durumda olmasında bile mutlaka kadın hastalıklarına gideceğim zaten. Yalnızca netleştirmek istediğim testte bu kadar erken belli olup olmamasıydı ve heyecanımdııı 🥰

1 gün dur 1 gün değerlendir canım. Ben böyle gidiyorum şuan 1 kere 2 gün durdum işlerim vardı. Bugün değerlendirebilirsen değerlendir olmazsa yarın kesin değerlendir derim.
Çok teşekkür ederim birtanem, eşimi de yormak istemiyorum, ekstra bugün günüm hadi yapalım gibi davranırsam onu da strese sokabilmekten korkuyorum. Standart ilişkimize devam o halde çok teşekkür ederim birtanem, sizinde sağlıkla olur umarım bebişiniz❤️❤️❤️

Kıymetli deneyim değil hayatım benim lafım sana değil bunu sana öneren kişide. Sen de ben de çok iyi biliyoruz farklı bir durum olduğunu. Bunu ilk defa duyan ben değilimdir. Rabbim sana boy boy çocuk versin. Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasin herşey gönlünce olsun inşallah. Ben seni çok iyi anlıyorum sadece ilk defa böyle bir şey duydum
Hayır art niyetli yazmadım ben yorumu gerçekten merak ederek yazdım çünkü deneyim her şeyden önce gelir.. ne zaman test yapmalı ne zaman kan vermeliyim?

Merhaba üzülmenizi istemem ama tarihlere göre ovulasyon dönemindesiniz sanırım test hatalı. Peki neden gebelik testi yaptınız acaba tarihleri mi karıştırıyosunuz çünkü yumurtlama zamanı gebelik testi yapmanızda ilginç geldi
Aile hekimliğinde ki hemşirenin önerisi ile yaptım, son regl başlangıcım 26 Ağustos ise dün 14 günlük gebe olabileceğimi ve bunu test ile görebileceğimi söyledi.

X