Ben de mesajını okuyunca ağladım ya o hislerin nasıl geçti bana anlatamamYa gercektenmi hamilemiyim allahim nolur dogru olsun nolursun rabbim aylardir cektigim aci aktigim göz yasinin haddi hesabi yok. Su an hüngür hüngür agliyorum
Unanamiyorum
Canım özel bir acilde kan versene 1 saatte ckıyor benim hcg 40 cıktı 3 haftalıkmışUnanamiyorum
EvwtYaaaa kiyamam nasil guzel bi haber eski konularinizi biliyorum resmen mucizeniz sizi bulduuu evet dogru hamilesiniz hayirli olsun
Clearblue markasindan. Haftaligi ögrenebiliyorsunAaaa bu ne canım ben hiç bilmiyorum bunu
Inan 3 jere tedt yaotim
Allah sanada nasip etsin. Vallahi isteyen herkese. En son dedim allahim bana nasip etmiyorsan en azindan isteyen insanlara sana yalvaranlara nasip et..Inan 3 jere tedt yaotimaylardie pozitif o 2 cizgiyi bekliyordum. Allah biliyornya..
Valls 6 7 sydirHayırlı olsun çok güzel bir haber Allah tamamına erdirsinne zamandır istiyordunuz
InsaallllahhSoru sahibi tebrik ederim sanırım bebislerimiz aynı zamanda gelecek ❤
Insallah kuzum isteyen tüm herkese allah bu annelik duygusunu tattirip yavrularini kucaklarina almayi nasip etsinAllah sanada nasip etsin. Vallahi isteyen herkese. En son dedim allahim bana nasip etmiyorsan en azindan isteyen insanlara sana yalvaranlara nasip et..
Bence doktora gidinede kadar iliski yasamayin doktora danisin o birsey soylesin veya hangi pozisyonlarda yapilmasi gerektigini cunku tehlikeli olabilir canim ben pinpirikliyimKizlar dün aksam esimle iliskiye girdim. Bisey olmaz degilmi 2 haftalik embriyoya
Normal şartlarda bişey olmaz ama riske atmayın tebrik ederim bu aradaKizlar dün aksam esimle iliskiye girdim. Bisey olmaz degilmi 2 haftalik embriyoya
Yok dün aksam.hamile oldugumu bilmiyotdum ki bugün ögrendim ondanBence doktora gidinede kadar iliski yasamayin doktora danisin o birsey soylesin veya hangi pozisyonlarda yapilmasi gerektigini cunku tehlikeli olabilir canim ben pinpirikliyim
Cok tesekkürler☺☺☺Normal şartlarda bişey olmaz ama riske atmayın tebrik ederim bu arada
Canim senin son adet tarihin ne zamandi? Benim 27 mayisti.. yumurtlama dönemimde 15 hazirandi. Ve su an 1-2 haftalik iste sanirim 12 günBen de aynı senin gibiyim suan şoktayım yanlıstır diye düşünüyorum benimkinde de silik cizgi cıktı
İlk zaman insan inanamiyor ama var Allah in izniyle insAllah sağlıklı gebeliktir ,Cok tesekkürler☺☺☺bakalim pazartrsi doktora gideyimde kesinlessin. Korkuyorum 3 test yaptigima ragmen yinede tam kesin degil ya. Hastahanrye gittik dkktor ameliyathanedeydi. 3 4 saatte beklemek istemedim virüs durumunda
Son adet tarihine göre hesaplanır canım 4+4 falan çıkıyorsun bugün yumurtlamana göre bugün adet günün zaten sanırımCanim senin son adet tarihin ne zamandi? Benim 27 mayisti.. yumurtlama dönemimde 15 hazirandi. Ve su an 1-2 haftalik iste sanirim 12 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?