HAMILEMIYIM? ALLAH RIZASI ICIN BAKIN

Yaaaa kiyamam nasil guzel bi haber eski konularinizi biliyorum resmen mucizeniz sizi bulduuu evet dogru hamilesiniz hayirli olsun

Inan 3 jere tedt yaotimaylardie pozitif o 2 cizgiyi bekliyordum. Allah biliyornya..

Allah sanada nasip etsin. Vallahi isteyen herkese. En son dedim allahim bana nasip etmiyorsan en azindan isteyen insanlara sana yalvaranlara nasip et..
Insallah kuzum isteyen tüm herkese allah bu annelik duygusunu tattirip yavrularini kucaklarina almayi nasip etsin

Kizlar dün aksam esimle iliskiye girdim. Bisey olmaz degilmi 2 haftalik embriyoya
Bence doktora gidinede kadar iliski yasamayin doktora danisin o birsey soylesin veya hangi pozisyonlarda yapilmasi gerektigini cunku tehlikeli olabilir canim ben pinpirikliyim

Normal şartlarda bişey olmaz ama riske atmayın tebrik ederim bu arada
Cok tesekkürler☺☺☺ bakalim pazartrsi doktora gideyimde kesinlessin. Korkuyorum 3 test yaptigima ragmen yinede tam kesin degil ya. Hastahanrye gittik dkktor ameliyathanedeydi. 3 4 saatte beklemek istemedim virüs durumunda

Cok tesekkürler☺☺☺ bakalim pazartrsi doktora gideyimde kesinlessin. Korkuyorum 3 test yaptigima ragmen yinede tam kesin degil ya. Hastahanrye gittik dkktor ameliyathanedeydi. 3 4 saatte beklemek istemedim virüs durumunda
İlk zaman insan inanamiyor ama var Allah in izniyle insAllah sağlıklı gebeliktir ,

Canim senin son adet tarihin ne zamandi? Benim 27 mayisti.. yumurtlama dönemimde 15 hazirandi. Ve su an 1-2 haftalik iste sanirim 12 gün
Son adet tarihine göre hesaplanır canım 4+4 falan çıkıyorsun bugün yumurtlamana göre bugün adet günün zaten sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…