- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
yapılırSilik çizgi pozitif sayiliyor diye biliyorum benimde bir sorum olacak regl gormesine ragmen hamile olan birsuru kadin duydum peki kanama halindeyken test yapilir mi ?
Eşim silik diye inanamadi kan vermeye gidicem cok sağolunBenimki de böyle idi hatta daha da silikti
Kan tahlili ile taçlandırın
Hayırlı olsun inşaallah sağlıkla ilerlesin ve hayırlısı ile alın kucağınıza
Hayır canımYa bilmiyorum sizce öylemiyim test yanlis olabilirmi bunlar basit tedtler
Silik çıkacak basta tabiki esin evham yapmasınEşim silik diye inanamadi kan vermeye gidicem cok sağolun
Sen aylardır ağlıyorsun ben 3 yıldır. allah hayırlı eylesin bana da dua et lütfenYa gercektenmi hamilemiyim allahim nolur dogru olsun nolursun rabbim aylardir cektigim aci aktigim göz yasinin haddi hesabi yok. Su an hüngür hüngür agliyorum
Hamile olma ihtimaliniz varKizlar nolursunuz bakin hamilemiyim benmi kafayi yiyorum yoksa
Hayırlı olsun çok güzel bir haber Allah tamamına erdirsinHamileyim
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin harika bir haberKan testi verdim pozitif cıktı 40 ml cıktı 3 haftalık dedi dr inanamıyorummm. Adetime 2-3 gün vardi
Cok tesekkur ederim halbuki iki ay önce dr dermoid kist var demişti ben kist ameliyatı olmayı düsünürken kendiliginden olmus inanamıyorumHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin harika bir haber
Demekki artık bu sürede kafandan silmişsin nasıl olsa ameliyattan sonra olur diye o süreçde de olmuş :) ne kadardır evlisinizCok tesekkur ederim halbuki iki ay önce dr dermoid kist var demişti ben kist ameliyatı olmayı düsünürken kendiliginden olmus inanamıyorum
2 senelik evliyiz ama korunmayı bırakalı 10 ay kadar oldu. Açıkcası corona var diye silmiştim bu seneyi kafamdan:)Demekki artık bu sürede kafandan silmişsin nasıl olsa ameliyattan sonra olur diye o süreçde de olmuş :) ne kadardır evlisiniz
Bizde 2 senedir evliyiz 9 aydir ustiyptduk2 senelik evliyiz ama korunmayı bırakalı 10 ay kadar oldu. Açıkcası corona var diye silmiştim bu seneyi kafamdan:)
Kizlar sogrudur diymi? 1-2 haftalik diyor sizcr kafayi yiycem valla. InanamiyorumUnanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?