- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
yapılırSilik çizgi pozitif sayiliyor diye biliyorum benimde bir sorum olacak regl gormesine ragmen hamile olan birsuru kadin duydum peki kanama halindeyken test yapilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapılırSilik çizgi pozitif sayiliyor diye biliyorum benimde bir sorum olacak regl gormesine ragmen hamile olan birsuru kadin duydum peki kanama halindeyken test yapilir mi ?
Eşim silik diye inanamadi kan vermeye gidicem cok sağolunBenimki de böyle idi hatta daha da silikti
Kan tahlili ile taçlandırın
Hayırlı olsun inşaallah sağlıkla ilerlesin ve hayırlısı ile alın kucağınıza![]()
Hayır canımYa bilmiyorum sizce öylemiyim test yanlis olabilirmi bunlar basit tedtler
Silik çıkacak basta tabiki esin evham yapmasınEşim silik diye inanamadi kan vermeye gidicem cok sağolun![]()
Sen aylardır ağlıyorsun ben 3 yıldır. allah hayırlı eylesin bana da dua et lütfenYa gercektenmi hamilemiyim allahim nolur dogru olsun nolursun rabbim aylardir cektigim aci aktigim göz yasinin haddi hesabi yok. Su an hüngür hüngür agliyorum![]()
Hamile olma ihtimaliniz varKizlar nolursunuz bakin hamilemiyim benmi kafayi yiyorum yoksa
Hayırlı olsun çok güzel bir haber Allah tamamına erdirsinHamileyim![]()
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin harika bir haberKan testi verdim pozitif cıktı 40 ml cıktı 3 haftalık dedi dr inanamıyorummm. Adetime 2-3 gün vardi
Cok tesekkur ederim halbuki iki ay önce dr dermoid kist var demişti ben kist ameliyatı olmayı düsünürken kendiliginden olmus inanamıyorumHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin harika bir haber![]()
Demekki artık bu sürede kafandan silmişsin nasıl olsa ameliyattan sonra olur diye o süreçde de olmuş :) ne kadardır evlisinizCok tesekkur ederim halbuki iki ay önce dr dermoid kist var demişti ben kist ameliyatı olmayı düsünürken kendiliginden olmus inanamıyorum
2 senelik evliyiz ama korunmayı bırakalı 10 ay kadar oldu. Açıkcası corona var diye silmiştim bu seneyi kafamdan:)Demekki artık bu sürede kafandan silmişsin nasıl olsa ameliyattan sonra olur diye o süreçde de olmuş :) ne kadardır evlisiniz
Bizde 2 senedir evliyiz 9 aydir ustiyptduk2 senelik evliyiz ama korunmayı bırakalı 10 ay kadar oldu. Açıkcası corona var diye silmiştim bu seneyi kafamdan:)
Kizlar sogrudur diymi? 1-2 haftalik diyor sizcr kafayi yiycem valla. InanamiyorumUnanamiyorum