• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMILEMIYIM? ALLAH RIZASI ICIN BAKIN

Eklentiler

• 20191126_193207.webp
    20191126_193207.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 67
Canim senin son adet tarihin ne zamandi? Benim 27 mayisti.. yumurtlama dönemimde 15 hazirandi. Ve su an 1-2 haftalik iste sanirim 12 gün
31 mayıstı canım. Gebelik hesaplanırken son adet tarihi baslangıc seciliyor bu hesaba göre sende 4 hafta 4 günlüksün:) 5 hafta olunca kesesi görünüyormuş. İnternette gebelik hesaplama diye cıkıyor son adet tarihini gir muhtemel dogum tarihin de cıkar. Peşpeşeyiz senle aramızda 4 gün var

31 mayıstı canım. Gebelik hesaplanırken son adet tarihi baslangıc seciliyor bu hesaba göre sende 4 hafta 4 günlüksün:) 5 hafta olunca kesesi görünüyormuş. İnternette gebelik hesaplama diye cıkıyor son adet tarihini gir muhtemel dogum tarihin de cıkar. Peşpeşeyiz senle aramızda 4 gün var
🙊🙊🙈🙈🙈🙈 evet ciddi ciddi ayni anda hamileyiz😂🙊 ever dogru son adetten hesaplaniliyorda. Testte 2 haftalik hamile glsteriyor. 4olsaydi 4 gösterirdi😐😐 öyle bir test.. insallah 4 haftaligimdir baska ne isterim ki😂 en azindan beklemek zorunda kalmam..

🙊🙊🙈🙈🙈🙈 evet ciddi ciddi ayni anda hamileyiz😂🙊 ever dogru son adetten hesaplaniliyorda. Testte 2 haftalik hamile glsteriyor. 4olsaydi 4 gösterirdi😐😐 öyle bir test.. insallah 4 haftaligimdir baska ne isterim ki😂 en azindan beklemek zorunda kalmam..
Son adet tarıhınden hesaplıyorsun canım 4 haftalık olman lazm bir hafta bekleyıp doktora gidersen keseyı gorebılırsın . İçinin rahat etmesı için saglık ocagından kan verebılırsın . Hakkınızda hayırlısı ❤️

Son adet tarıhınden hesaplıyorsun canım 4 haftalık olman lazm bir hafta bekleyıp doktora gidersen keseyı gorebılırsın . İçinin rahat etmesı için saglık ocagından kan verebılırsın . Hakkınızda hayırlısı ❤️
Tesekkür ederi.☺☺☺🥰🥰 hala rüya gibi allahima binlerce defa sükürker olsun

Bende ilk öğrendigimde sevinememiştim şoka girmiştim degısık bi his tuhaf hep bi tereddüt kaybetme korkusu Allah yardımcın olsun ilk süreclerde zaman hic gecmek bılmıyor ❤️🤓
Aynen valla hic sorma.. ama olsun. Cift cizgiyi glrdüm ya.. bide iyi olsun baska hicbirsey istemiyoeum. Cok bekledim bugünü

Back