Evet fakat testte 1-2 haftalik gebelik yaziyordu..o kafami karistirdi.Son adet tarihine göre hesaplanır canım 4+4 falan çıkıyorsun bugün yumurtlamana göre bugün adet günün zaten sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet fakat testte 1-2 haftalik gebelik yaziyordu..o kafami karistirdi.Son adet tarihine göre hesaplanır canım 4+4 falan çıkıyorsun bugün yumurtlamana göre bugün adet günün zaten sanırım
Hic sorma. Korkuyorum acaba gercek degilmidir diye. Ödüm patliyor valla.İlk zaman insan inanamiyor ama var Allah in izniyle insAllah sağlıklı gebeliktir ,![]()
Testi bilemiyorum canım hiç güvenilirliğini bilemiyorum ama normalde senin 4+4 olman gerekiyor geç döllenme vs olmadysa tabiEvet fakat testte 1-2 haftalik gebelik yaziyordu..o kafami karistirdi.
Valla adetim bi 29 bi 30 bi 32 felan sütüyor öyle. Normalde 24 25 haziran adet günümdüSon adet tarihine göre hesaplanır canım 4+4 falan çıkıyorsun bugün yumurtlamana göre bugün adet günün zaten sanırım
Iste aklimda gec döllenme var.Testi bilemiyorum canım hiç güvenilirliğini bilemiyorum ama normalde senin 4+4 olman gerekiyor geç döllenme vs olmadysa tabi
Hadi hayırlısı bklm kan verince değerinden bı de ilk ultrason da belli olur benim de geç döllenmeydi ama sonra bebiş haftasını yakaladıIste aklimda gec döllenme var.
Aynrn 2 hsftalikta olsa belli olur diymiHadi hayırlısı bklm kan verince değerinden bı de ilk ultrason da belli olur benim de geç döllenmeydi ama sonra bebiş haftasını yakaladı
Testte çıktığı için her türlü belli olur canımAynrn 2 hsftalikta olsa belli olur diymi![]()
Insallah sende hayirlisiyla kucagina alirsin bebisiniTestte çıktığı için her türlü belli olur canım
Sol tarafimda cok fazla agri var. Assiri yanma ve agri sendede olmusmuydu?Testte çıktığı için her türlü belli olur canım
sağol canım insAllahInsallah sende hayirlisiyla kucagina alirsin bebisini![]()
Ağrılar normal ilk aylar canım adet agrii gibi ağrım hep olmuştu başlarda şişkinlik falanSol tarafimda cok fazla agri var. Assiri yanma ve agri sendede olmusmuydu?
31 mayıstı canım. Gebelik hesaplanırken son adet tarihi baslangıc seciliyor bu hesaba göre sende 4 hafta 4 günlüksün:) 5 hafta olunca kesesi görünüyormuş. İnternette gebelik hesaplama diye cıkıyor son adet tarihini gir muhtemel dogum tarihin de cıkar. Peşpeşeyiz senle aramızda 4 gün varCanim senin son adet tarihin ne zamandi? Benim 27 mayisti.. yumurtlama dönemimde 15 hazirandi. Ve su an 1-2 haftalik iste sanirim 12 gün
Hamileymisim gercekten de kan testi verdim. Silikti iki testte böyle ama hemen 5 dakika icinde cıktı. Demekki dogruymus testler dedim hatta:)Pozitif cnm bnde boyle ogrenmistim
31 mayıstı canım. Gebelik hesaplanırken son adet tarihi baslangıc seciliyor bu hesaba göre sende 4 hafta 4 günlüksün:) 5 hafta olunca kesesi görünüyormuş. İnternette gebelik hesaplama diye cıkıyor son adet tarihini gir muhtemel dogum tarihin de cıkar. Peşpeşeyiz senle aramızda 4 gün var
Son adet tarıhınden hesaplıyorsun canım 4 haftalık olman lazm bir hafta bekleyıp doktora gidersen keseyı gorebılırsın . İçinin rahat etmesı için saglık ocagından kan verebılırsın . Hakkınızda hayırlısıevet ciddi ciddi ayni anda hamileyiz
ever dogru son adetten hesaplaniliyorda. Testte 2 haftalik hamile glsteriyor. 4olsaydi 4 gösterirdi
öyle bir test.. insallah 4 haftaligimdir baska ne isterim ki
en azindan beklemek zorunda kalmam..
Tesekkür ederi.☺☺☺Son adet tarıhınden hesaplıyorsun canım 4 haftalık olman lazm bir hafta bekleyıp doktora gidersen keseyı gorebılırsın . İçinin rahat etmesı için saglık ocagından kan verebılırsın . Hakkınızda hayırlısı![]()
Bende ilk öğrendigimde sevinememiştim şoka girmiştim degısık bi his tuhaf hep bi tereddüt kaybetme korkusu Allah yardımcın olsun ilk süreclerde zaman hic gecmek bılmıyorTesekkür ederi.☺☺☺hala rüya gibi allahima binlerce defa sükürker olsun
Aynen valla hic sorma.. ama olsun. Cift cizgiyi glrdüm ya.. bide iyi olsun baska hicbirsey istemiyoeum. Cok bekledim bugünüBende ilk öğrendigimde sevinememiştim şoka girmiştim degısık bi his tuhaf hep bi tereddüt kaybetme korkusu Allah yardımcın olsun ilk süreclerde zaman hic gecmek bılmıyor![]()
Csnim doktora gidip ultrasyon resmini alirsan buraya yolla olurmjSoru sahibi tebrik ederim sanırım bebislerimiz aynı zamanda gelecek![]()