Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayırlısı bende adet oldum demiştim buraya 3 günü afetim azaldı kan tahlili verdim bekliyorum şuan hastanedeyim dua edin inşaallah doktorun varsa kanda çıkar dedi yinede kan tahlili istedi
Geçmiş olsun canım inşallah daha sağlıklı bi gebelikle kucağın dolsun. Ben gecikmenin 15. Günündeyim 10. Gün kan testi negatif çıkmıştı.Kimyasal gebelik dahi yaşamadım hiç en azından sen hamile kalabildiğini görmüş oldun hiç üzülme hakkında hayırlısı olsun
Geçmiş olsun canım inşallah daha sağlıklı bi gebelikle kucağın dolsun. Ben gecikmenin 15. Günündeyim 10. Gün kan testi negatif çıkmıştı.Kimyasal gebelik dahi yaşamadım hiç en azından sen hamile kalabildiğini görmüş oldun hiç üzülme hakkında hayırlısı olsun
Allahümme Amin kimyasal yaşayanlar sonrasında kolay hamile kalmiş diye duymuştum daha önce rabbim nasip etsin Rabbim sağlıkla mutlulukla sizede nasip etsin bi sonraki sefer test yapmıcam gecikmeden 10 gün sonra doktora gideceğim direk panik heyecanda etkiliyormuş