• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi gebelik

İlk 5-10dk içinde okumanız gerekiyor testi çizgi var ama sonradan çıktıysa geçersiz oluyor maalesef inşallah Allah gönlünüze göre versin
Amin çok sağolun .10 dakika da falan çıktı en fazla. Bu ayda denedikten sonra ara vericem bu düşünceye. Rabbim size de nasip eder inşallah

Herkese hayırlı kandiller testim kuruma çizgisi mi ?kan testini adetim geçmesini bekliyorum düzensiz aslında. Göğüs sizintim çok fazla dokunamiyorum. Sadece geçen ay 1 gün kanamam oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin mübarek aylarda🙏🏼
Size de hayırlı kandiller ben de şu anki kullandığım testten yine geçen ay kullanmıştım bu şekilde çıktı ve gebelik yoktu beyaz çizgi görünüyordu bu ay ikinci çizgi pembe resimdeki gibi gözüktü ama anlamadım bir anda çok şaşırdım ilk 5 dakika içinde 1-2 dakikada koymuştum bir şey yoktu sonra hatta eşim testi görmüş koyduğum yerde hemen geldi gösterdi ay dedim çok şaşırdım Rabbim nasip etsin tüm isteyen annelere anne adaylarına ama inşallah vardır her şey gönlünüzce olsun kan testi yaptırın adet döneminiz geçtiyse

Size de hayırlı kandiller ben de şu anki kullandığım testten yine geçen ay kullanmıştım bu şekilde çıktı ve gebelik yoktu beyaz çizgi görünüyordu bu ay ikinci çizgi pembe resimdeki gibi gözüktü ama anlamadım bir anda çok şaşırdım ilk 5 dakika içinde 1-2 dakikada koymuştum bir şey yoktu sonra hatta eşim testi görmüş koyduğum yerde hemen geldi gösterdi ay dedim çok şaşırdım Rabbim nasip etsin tüm isteyen annelere anne adaylarına ama inşallah vardır her şey gönlünüzce olsun kan testi yaptırın adet döneminiz geçtiyse
Birkaç aydır deniyoruz kuzum. İlk 5 dakikda benim de yoktur 10 dakika belirginleşti. Dünde yapmıştım yoktu. Bugün böyle çıktı. Adetime 5 gün var henüz en iyi sonuç kan vermek ama beklemek çok zor sabırsız insanım bide 🙈amin çok sağolsun umarım bebiş vardır size bu mübarek ayda supriz olur🌼

Ayy hadi inşallah Allah gönlüne göre versin inşallah vardır
Ayyy inşallah reelde bi arkadaşıma gösterdim aynı fotoyu ama her testte çıkar bu çizgi falan dedi moralimi bozdu ama ilk yaptığımda yani bu attığım iki test dışınca bi test daha yapmıştım hiçbir şey çıkmamıştı

Hala devam ediyor ya pıhtısız o kadar umutlanmıştım testte öyle görünce ☹️ama fena kasık batmam var
Başka markanın testini al yap canım. Benim de kanamam olmuştu adet kanaması gibi. Adet mi oluyorum diye gidip başka test alıp yaptık. Yine çıkınca sabah doktora gittim gebelik varmiş kanama alanı olduğu için kanamam olmuş

Başka markanın testini al yap canım. Benim de kanamam olmuştu adet kanaması gibi. Adet mi oluyorum diye gidip başka test alıp yaptık. Yine çıkınca sabah doktora gittim gebelik varmiş kanama alanı olduğu için kanamam olmuş
Nasıldı kanamanız benim kaşığım ayakta durunca iğne gibi batıyor eğilince uzanıyorum şuan sürekli pazaresi gideceğim

Nasıldı kanamanız benim kaşığım ayakta durunca iğne gibi batıyor eğilince uzanıyorum şuan sürekli pazaresi gideceğim
Kırmızıydı canım. Peçeteye sürünce baya geliyordu. Hatta ilk gebeliğimde de olmuştu pıhtı düşmüştu ben bebek sanıp poşete koyup öyle doktora gitmiştim. Yogun bi kanamaydi

Kırmızıydı canım. Peçeteye sürünce baya geliyordu. Hatta ilk gebeliğimde de olmuştu pıhtı düşmüştu ben bebek sanıp poşete koyup öyle doktora gitmiştim. Yogun bi kanamaydi
Evet parlak kırmızı bendede aynı benim testim silik çıktı ama pazartesi beklemek zorundayım acile gitsem kan alacaklar bide pazartesi alırlar o yüzden beklıyorum

Eklentiler

• IMG_1103.jpeg
    IMG_1103.jpeg
    152,1 KB · Görüntüleme: 16
  • C47038D8-040B-4B45-9DF3-502B3902C2C1.jpeg
    C47038D8-040B-4B45-9DF3-502B3902C2C1.jpeg
    146,6 KB · Görüntüleme: 13
Evet parlak kırmızı bendede aynı benim testim silik çıktı ama pazartesi beklemek zorundayım acile gitsem kan alacaklar bide pazartesi alırlar o yüzden beklıyorum
Keşke gidebilseydin canım. Belki gebelik vardır düşük rıskı yaşıyorsundur. Hap iğne verirdi 😕

Back