HAMILEMIYIM? ALLAH RIZASI ICIN BAKIN

Bende ilk öğrendigimde sevinememiştim şoka girmiştim degısık bi his tuhaf hep bi tereddüt kaybetme korkusu Allah yardımcın olsun ilk süreclerde zaman hic gecmek bılmıyor ❤
Ah aynı ben sevinemedim resmen şoktayım üç gündür cok endiseli ve tedirginim benimki beklenmedik gebelikti. Cünkü kistim vardı güya ameliyat olmam lazımdı falan. Simdi korkularım kaygılarım arttı resmen stresten istahım gitti. Nasıl geçirdin o günleri? Bi ben mi böyleyim diye kendime kızıyorum

Asıl geçti 14 hafta?? Ay ben cok tedirginim heyecanlıyım cok tuhaf oldum cokkk. Kist mist derken bebek geldi inanamıyorum. İlaç kullanıyodum korkuyorum. Rahat mi geçirdin canım nasılsın?

Asıl geçti 14 hafta?? Ay ben cok tedirginim heyecanlıyım cok tuhaf oldum cokkk. Kist mist derken bebek geldi inanamıyorum. İlaç kullanıyodum korkuyorum. Rahat mi geçirdin canım nasılsın? ☺
Canım ben de bi süre ıstedım ama baska problemlerden nasıp olmadı bizde ıkımızdede sorun yok demekkı vaktı degıl dedık hayırlısı dedık sonra tam acaaba yumurta takıbıne mı baslasam dedım korona cıktı tabı erteledım . O ay da hamıleydım :) ilk acaba dıs gebelık mı keseyı gorebılcekmıyım dedım onun telası keseyı gordum ya kalp atısını duyamazsam dedim snra bi hafta sonra kalp atısını duydum oh hersey yolunda dedım bi nefes aldım nefesım ıcımde patladı o gun lekelerım gelmeye basladı hastaneye yattım serum igne düşük tehlıkesi dedi doktor yat kalkma dedi bi süre isten izin aldım annemde kaldım ve bulantılarm cok agırdı arada serumla kendıme gelıyordum hocbıse yıyemıyodum . Herkes kilo alır ben erimiştim resmen . 12. Hafta bası azaldı bulantım smdi gectı diyebılırım ama hala midem haassas en sevdıklerıme dusman oldum resmen sacma sapan seyler yıyorum . Tatlıyı agzıma süremıyorum midem bulanıyor . Tavuk cok severdım soganı taze taze yerdım smdi eve bıle almıyorum . Anlıcagın zor bi donem gecırdım suan dersen hala ilaçlarıma devam edıyorum hala kanama alanım mevcut rabbım sag saglım kucaklarımıza almayı nasıp esın

Ben cift cizginin varligina inanmaz oldum. Ama szn sevncnzi ve heyecanınızı cook icten hissettim..hayırlı olsun tebrik ederim
Eger o çizgiyi henuz yakalayamadıysan vaktı gelmemıs demektır . Unutma rabbım gecıktırıosa guzellestırıyodur . Boyle zamanlarda hayatına bi goz gecır derım acaba hersey yolundamı tek eksık evlatmı . Bazen biz cok ısterken bıseylerın farkına varamıyoruz etrafımızda kı eksıklerı goremıyoruz . Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sekılde evladını nasıp etsın . Evındekı huzurun da daim olsun gelecegın guzel annesi

Çikolata kistiyse cözümü hamılelık diye bılıyorum :) kisti olup hamıle kalan cok kısı var ama tabıkı 5 . Haftanda ultrasona girmeni öneririm hekımler daha ıyı bılır . Saglıkla gelsın bebiş

Benim de 29 Mayıs ortanizdaymsm. Ultrasona inşallah sıkıntı yasamazsam 14 temmuz gibi gitmeyi düşünüyorum kalp atışı da duyabilmek için inşallah siz ne yapıyorsunuz

Aynen valla hic sorma.. ama olsun. Cift cizgiyi glrdüm ya.. bide iyi olsun baska hicbirsey istemiyoeum. Cok bekledim bugünü
Cok beklenılen gune şükürler olsun Sana tavsiyem 5. Hafta dolmadan gitme kese 5. Haftada genelde gorunuyor diğer turlu stres olablırsin

Tesekkur ederim duygulandrdnz beni..sizin de huzurunuz daim olsun..saglikla kucagnza alin yavrunuzu insallah

Benim de 29 Mayıs ortanizdaymsm. Ultrasona inşallah sıkıntı yasamazsam 14 temmuz gibi gitmeyi düşünüyorum kalp atışı da duyabilmek için inşallah siz ne yapıyorsunuz
Ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum keseyi görebilmek için. Nasil hissediyorsun var mi belirti

Yok canım cikolata kisti değildi dermoid olabilir demişti dr um. Haftaya gidicem insallah teşekkür ederim

Ben cift cizginin varligina inanmaz oldum. Ama szn sevncnzi ve heyecanınızı cook icten hissettim..hayırlı olsun tebrik ederim
Canım buradaki cogu kisi senin gibiydi. Hic beklenmedik bi anda gördüm ben. İnan ki bebek gelecegi zamani seçermiş derler doğruymuş hiç canını sıkma

Masallah canım sükür bugunüne. Bende erken gitmek istemiyorum o yüzden keseyi göreyim diye. Kan testine devam edicem iki günde bir. Benimde suan korkum acaba dış gebelik mi diye. Sonra dediklerin sırayla geliyor demekki. Ben zaten panik atak hastasıyım bana ekstraaa zor hepsi

Kizlar nolursunuz bakin hamilemiyim benmi kafayi yiyorum yoksa
Aa bu heyecanı, bu endişeyi, bu korkuyu tanıdım ben bu resmen dün geceki benim. 2 buçuk yıl sonra çift çizgi görmek benide böyle yaptı tebrik ederim kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah

Ben bulantım oldugunda bulantımdan aıkayet edıyordum bulantım kesılınce de acaba bi sıkıntımı var dıyordum annelık dıygusu acauıp bisey panık atak olmayanı bıle hasta eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…