HAMILEMIYIM? ALLAH RIZASI ICIN BAKIN

Kızlar aksam yine kan verdim. İki gün önce 40 tı bu aksamki 140 çıktı. Normal gidiyor sanırım dimi? Tam 4+1 di bugun aslında baya erken ögrenmiş oldum

Kizlar sogrudur diymi? 1-2 haftalik diyor sizcr kafayi yiycem valla. Inanamiyorum
Canım testin ismi ne bende almak istiyorum
Daha önce erken gebelik testi denedim ama bu iyimiş haftalığı gösterdiği için
Ayrıca doğru benim testimde 11.günde senin yaptığın testler gibi çıktı ama emin olmak için kan değerlerinin gidişatı önemli

Eklentiler

• IMG20200629165228.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 49
Peki kızlar ben nasıl hesaplayalım
Benim en son adet başlangıcı 11 Mayıs
Yumurtlamam 35. Günde oldu yani tam adet olmam gereken günde şu anda 14. Gün bugün yumurtlamadan sonra
Bu tarihe göre 8 haftalık olarak alıyor progmam ama henüz daha 14 günlük

Canım ben doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum henüz erken diye sen yaz ama mutlaka. Kan baktırmadin dimi henüz?
Hayir daha baktitmadim. Bugpn gittim doktora. Daha kücük diye göremedi. Haftaya cuma randevum var. O zaman kan alacaklarmis ve yine bakicsk alttan. Kese olusmusmu diye.

Clearblue dan..haftalin gösteren test bu. Resim aticam

Eklentiler

• Screenshot_20200630-230844_Samsung Internet.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 39
Hayir daha baktitmadim. Bugpn gittim doktora. Daha kücük diye göremedi. Haftaya cuma randevum var. O zaman kan alacaklarmis ve yine bakicsk alttan. Kese olusmusmu diye.
Allah allah ben kan veriyorum iki günde bir değer artıyor mu diye.. en azından bir kere baktırsaydın kaç cıkacak

Canim ultrasyona gittinmi? ben dünde bi gittimde. Su an nokta kadar oldugu icin hicbisey görünmüyor. Kesede yok. Sadece rahim kendini hamilelige hazirlamis dendi bana. Hersey normalmis. Haftaya cuma randevum var
Erken davranmıssın 5 haftadan önce kese görünmezki haftaya gidicem canım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…