rabbbim korusun hayirli olsun darısı başıma insallah 2 yıldır bende öyle bekliyorum rabbbim hepimize versin bu hayirli haberi bana dua eder misin canim
Aynı benim de öyle gögüslerim acıyor ve dün gece mesela sol kasıgım agrıyodu sabah geçmiştiBazen kramp gibi şeyler oluyor kasığımda ,göğsüm biraz ağrıyor bazen başka birşey yok sende var mi
Amin insallah cabucak kavusunrabbbim korusun hayirli olsun darısı başıma insallah 2 yıldır bende öyle bekliyorum rabbbim hepimize versin bu hayirli haberi bana dua eder misin canim
İnşallah sağlıkla devam eder bebeklerimizAynı benim de öyle gögüslerim acıyor ve dün gece mesela sol kasıgım agrıyodu sabah geçmişti
Canım tebrik ederim hayırlısıyla al kucağınaHamileyim
Canım testin ismi ne bende almak istiyorumKizlar sogrudur diymi? 1-2 haftalik diyor sizcr kafayi yiycem valla. Inanamiyorum
Şu an bende de var hatta olduğundan beri yani 9.günden beri tek umudum lekenin gelmemesi bakalımSol tarafimda cok fazla agri var. Assiri yanma ve agri sendede olmusmuydu?
Hayir daha baktitmadim. Bugpn gittim doktora. Daha kücük diye göremedi. Haftaya cuma randevum var. O zaman kan alacaklarmis ve yine bakicsk alttan. Kese olusmusmu diye.Canım ben doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum henüz erken diye sen yaz ama mutlaka. Kan baktırmadin dimi henüz?
Clearblue dan..haftalin gösteren test bu. Resim aticamCanım testin ismi ne bende almak istiyorum
Daha önce erken gebelik testi denedim ama bu iyimiş haftalığı gösterdiği için
Ayrıca doğru benim testimde 11.günde senin yaptığın testler gibi çıktı ama emin olmak için kan değerlerinin gidişatı önemli
Allah allah ben kan veriyorum iki günde bir değer artıyor mu diye.. en azından bir kere baktırsaydın kaç cıkacakHayir daha baktitmadim. Bugpn gittim doktora. Daha kücük diye göremedi. Haftaya cuma randevum var. O zaman kan alacaklarmis ve yine bakicsk alttan. Kese olusmusmu diye.
Allah allah ben kan veriyorum iki günde bir değer artıyor mu diye.. en azından bir kere baktırsaydın kaç cıkacak
Öyle desene canımmaalesef burda istedigin zaman kan veremiyorsun. Keske öyle olsaydi direk giderdim. Almanyadayim ben
Dijital clearblue kaç kullanımlık oluyor?Clearblue dan..haftalin gösteren test bu. Resim aticam
Sadecw bir kullanimlik canimDijital clearblue kaç kullanımlık oluyor?
Canim ultrasyona gittinmi?Öyle desene canım
Erken davranmıssın 5 haftadan önce kese görünmezkiCanim ultrasyona gittinmi?ben dünde bi gittimde. Su an nokta kadar oldugu icin hicbisey görünmüyor. Kesede yok. Sadece rahim kendini hamilelige hazirlamis dendi bana. Hersey normalmis. Haftaya cuma randevum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?