hamilelikte organik saç boyaları

Ben 6 +3 günlük hamileyim.ama sacımda cok beyaz var.3 ayı geçtikten sonra boyatmayi düşünüyorum.sizce kina mı yapsam hint kınası karar veremedim.

organık saç boyası markası alabılır mıyım ? deneyip önerdiğiniz ?

Bende hamile olduğumu öğrenmeden 4 5 saat önce oryalle saçını boyatmistim.kuafor baya uğraştı saatlerce orda kaldım o pis kokunun içinde. Ve bana dediki sen kesinlikle hamilelik yoksa bu boya çoktan tutar.. ordan çıkınca test aldım ve akşam hamile olduğumu öğrendim. Kızım 5 yaşında şimdi ve cok sukur çok sağlıklı. Şimdi 2. Düşünüyorum ama bilinçli olarak asla yaptırma m . Zaten kına yapıyorum artık ayda 1 defa

Bende hamile olduğumu öğrenmeden 4 5 saat önce oryalle saçını boyatmistim.kuafor baya uğraştı saatlerce orda kaldım o pis kokunun içinde. Ve bana dediki sen kesinlikle hamilelik yoksa bu boya çoktan tutar.. ordan çıkınca test aldım ve akşam hamile olduğumu öğrendim. Kızım 5 yaşında şimdi ve cok sukur çok sağlıklı. Şimdi 2. Düşünüyorum ama bilinçli olarak asla yaptırma m . Zaten kına yapıyorum artık ayda 1 defa

Merhaba canım Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde hamileliğimin 12 haftasındayım beyazlarımdan çok rahatsızım. Kına kullanmayı düşünüyorum ama simsiyah bir saçta istemiyorum sen kınayı nasıl kullanmıştın? Kınanın rengini açmak mümkünmü?

bana doktorum hepsini yasaklamıştı, hem bırak dinlensin biraz saçların

Merhaba canım Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde hamileliğimin 12 haftasındayım beyazlarımdan çok rahatsızım. Kına kullanmayı düşünüyorum ama simsiyah bir saçta istemiyorum sen kınayı nasıl kullanmıştın? Kınanın rengini açmak mümkünmü?

ben normal kına kullanıyorum hani şu kına gecesinde elimize yaktığımızdan...içine yarım çay bardağı zeytinyağı koyuyorum saçlarımı güçlendirsin diye...bende koyu kestane oluyor renk,çok açılmıyor çünkü zaten saçlarım çok koyu...illa daha açık istersen küçük paketlerde hint kınası var istediğin renkten 1 çay kaşığı ekleyebilirsin bu karışımın içine...1 gece beklet saçında..bende hamileyim 3-4 gün önce yaptım bende

merhaba arkadaşlar. bende 15 haftalık gebeyim. eşim doktor önermiyor.2 tane kadın doğum uzmanına danıştım saç boyama meselesini önermemekle beraber 16. haftadan sonra boyatabilirsin dediler benim ikinci gebeliğim ilkinde boyamamıştım ama beyazlarım çıkmaya başladı .ben dipten boyamıyacaktım zaten kuaförüm saç rengime yakın bir boyayla dibe 5 cm ellememek koşuluyla boyuyacaktı.yinede içim rahat etmedi.ileride çocuğum en ufak bir hastalıkta bile kendimi suçluyacağımdan vazgeçtim .zaten beyazlarım yeni yeni çıktığından çok göze batmıo .beyazları çok olan arkadaşlar boyatabilirler bence.bu konuyla alakalı çok araştırma yapılmadığı için her doktor kendi düşüncesini söylüyor. varsa boyanın bebişe zararı bitkisel ,organık boyalarla en aza indirgenmelidir.saç bonesi kullanarak deri ile boyanın temasını da engelleyebilirsiniz yada tam dipten boyatmazsınız.

Annem 5 cocugundada normal boyayla boyatmis saclarini ve cok sukur hepimiz gayet saglikliyiz bende hamileyim doktorum hicbir zararinin olmadigini soyledi netten bakincada kanitlanmis hicbir zarari yoktur yaziyor

X